Πέμπτη, Μαρτίου 02, 2006

Κι άλλο Hummer

Πρωϊνό οδήγημα..
Περνάει απο μπροστά μας ένα Χάμερ με ξένες πινακίδες...Δεν ήταν του στρατού, σαν εκείνο που εκλάπη προσωρινά απο στρατόπεδο στην Εύβοια..όχι ανήκε σε ιδιώτη.

- "Πόσο κάνει ένα Χάμερ, Κ.?"
-"Μμμ, πολλά, περίπου τόσα..."
- "Χριστέ μου..εκεί που έδωσε τόσα πολλά για αυτό το έκτρωμα (το είχα μπροστά μου το Χάμερ σταματημένο στο φανάρι, ήταν σαν τετράγωνο ντουλάπι, κατάμαυρο και αντιαισθητικό) .......δεν έπαιρνε μία
να κάνει και την φιγούρα του ο άνθρωπος?

Oύφ!

11 σχόλια:

CGP είπε...

Είχε ελληνικά νούμερα (ΙΕΚ....)

Marina είπε...

Αυτή η παρατηρητικότητά σου πιά..

Juanita La Quejica είπε...

ΧΑΧΑ! Ποιός ξέρει τί παιδικά κατάλοιπα είχε...

τσέλιγκας είπε...

Δε μπορώ να σας καταλάβω. Αγόρασε ένα πρακτικό αυτοκινητάκι ο άνθρωπος για να κατεβαίνει στο Κολωνάκι να πίνει τον καφέ του κι αμέσως να χύσετε τη χολή σας. Τόση εμπάθεια πια; Τόση;

Unknown είπε...

Ε ρε κόλημα με την φεράρι...
Είδες;
Τα χάμερ τελικά είναι πιό in σήμερα...:ppp

Marina είπε...

Juanita, συμφωνώ με τον συνειρμό σου. Οταν ήταν μικρός ο οδηγός πρέπει να τον έκλεινε η μαμά του στη ντουλάπα με τις σκούπες για τιμωρία..ή σε καμμιά αποθηκούλα με μικρά παραθυράκια και του έμεινε σαν βίτσιο..

Τσέλιγκα, συμφωνώ, έσπασε τον κουμπαρά του με τις οικονομίες του και αγόρασε ένα κατσαριδάκι να το παρκάρει ΑΝΕΤΑ φάτσα-κάρτα επί της γνωστής πλατείας, να κατουριούνται απο ηδονή οι γκόμενες που το βλέπουν..

Darthiir, νιαρρρρρ! Προσωπικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω μία φεράρι απο μία πόρσε..(αυτό άστο), το κόλλημα είναι για τα χρώματα όχι για το αυτοκίνητο..Οσο για το Χάμερ, πάρε και εσύ ένα τέκνο μου. Στην ανάγκη κλέψ'το άμα μπορείς.

Unknown είπε...

Αν δηλαδή στο βάψω κόκκινο (το χάμερ) θα σου αρέσει;

alombar42 είπε...

Το Hammer είναι μια μαλακία και μισή, εκτός αν είσαι επαγγελματίας στρατιώτης. Εκτρωμα από εμφάνιση, έλλειψη βασικών ευκολιών, τεράστιος άχρηστος όγκος, τεράστιο βάρος, άθλια κρατήματα... ένας ντενεκές και μόνο.

Πίσω από τη σκηνή, ο κύριος πολιτικάντης της Καλιφόρνια πρέπει να πήρε ένα βουνό λεφτά για να καταφέρει η GM να το πουλήσει σαν πολιτικό αυτοκίνητο και αυτός ο καραγκιόζης να το πλασάρει σαν τέτοιο. Μέχρι και δήθεν υδρογόνο έβαλε, κανείς όμως δε λέει οτι πίσω του η μισή GM, μαζί με τη μισή δύναμη της πυροσβεστικής εκεί, τρέχει νυχθημερόν μπας και εκραγεί σε άσχετη στιγμή - που μακάρι δηλαδή μπας και αποσυρθεί επιτέλους αυτή η χοντρομαλακία.

Για να αγοράσεις ένα τέτοιο, δεν αρκεί να είσαι πλούσιος, πρέπει να είσαι και πολύ μαλάκας.

Santiago Nasar είπε...

Μια κρητική μαντιναδούλα από εμένα:
Το τέσσερα επι τέσσερα
θα ρίξω στο χαντάκι
θα πάρω Χάμερ να περνώ
από το Κολωνάκι.

Τέσσερα επι τέσσερα
έχουν οι χωριανοί σου
μα εγώ το Χάμερ πάρκαρα
όξω από την αυλή σου...

(Φυσικά είμαι αντίθετος στην ηλίθια wranglerohammer τακτική των νεογιάπις απλά οι μαντινάδες μου είναι λίγο sarcastic για τους νεοκρητικούς συμπατριώτες μου που φοβάμαι ότι θα υιοθετήσουν τη hammeromania σύντομα)

Ανώνυμος είπε...

Αν λάβετε υπόψη σας τις οδηγικές συνήθειες των ελλήνων, που κάθε Πάσχα ξεκληρίζεται και ένα χωρίο στα καλά καθούμενα...όχι χάμερ παιδιά, αλλά τανκς θα πάρω για να είμαι σίγουρος ότι δε με γυρίσουν σπίτι κομμένο στα οκτώ σαν πίτσα.

Ως εκ τούτου τι έχει το κακόμοιρο τα χαμεράκι; Εντάξει είναι λίγο κακομούτσουνο και δεν έχει και πολλά μπλιμπλίκια, αλλά για ελάτε με μια φεράρι να το τρακάρετε για να δούμε που θα πάνε μπλιμπλίκια;

Τώρα αν δεν υπάρχουν τα φράγκα για το χαμερ, μη σκάτε. Υπάρχει και το λαντα Νίβα που κάνει την ίδια δουλειά. Σε πάει και σε φέρνει, αργά μεν, αλλά σίγουρα.

An-Lu είπε...

Χάμερ-Νίβα, σημειώσατε 2!
Εγώ μία απορία έχω: πως χωράνε στα σοκάκια πέριξ της γνωστής πλατείας. Παίρνουν μαζί τους και τα παρκαρισμένα? Ασε που στα σίγουρα τα προσόντα του εκάτοτε οδηγού είναι αντιστρόφως ανάλογα του μεγέθους του οχήματος.