Σάββατο, Σεπτεμβρίου 02, 2006

Αγάπη μου μπαμπόγρια

Χρειάζεται να είμαι πολύ προσεκτική με αυτά που γράφω μη με πιάσει το Ηθών και με χώσει μέσα
Αυτό το οίκημα δεν είναι σπίτι πλέον, δεν είναι κατοικία, μπουρδέλλο έχει γίνει, ναί υπάρχουν υπάρξεις που μπορούν να εκπληρώνουν επιθυμίες, που κάνουν όλα τα ερωτικά κόλπα που βάζει ο νούς του ανθρώπου..
Κατηγορία πρώτη
Οι γκόμενες
α) Εχουμε σεξουλιάρες, όλο λάγνα βλέμματα και γλύκες, κουνάνε την ουρά τους απο όλες τις μεριές και αντίστοιχα τις κυνηγάνε σχεδόν όλοι...
β) Οι χαμηλοβλεπούσες παρθένες. Αυτές είναι ή μπαμπόγριες που μείνανε στο ράφι του σέξ και ποτέ δεν πηδήχτηκαν, ή νεαρές άπειρες μαθήτριες με τις ποδιές και την κορδέλλα που ψάχνουν κατά πολύ μεγαλύτερούς τους να τις μυησουν.. και
γ) κάτι αγριογκόμενες, παλιές καραβάνες που τα έχουν δοκιμάσει όλα, τα έχουν κάνει όλα, έχουν πιαστεί μαλλί με μαλλί με τις ανταγωνιστριές τους και τις έχουν κάνει χώμα. (Μωρό μου σόρρυ, κάθε βράδυ θα πηδ..μαι με different αγόρι). Για αυτές δέρνονται οι γκόμενοι μέχρι αίματος.
Οι γκόμενοι
Εδώ μιλάνε οι εικόνες
α) Οι ρομαντικοί, θα κάνουν καντάδες, θα σου πούν την ιστορία της ζωής τους στο αγαπημένο τους μπαράκι, θα σε πάρουν να φύγετε σε άλλα κλάμπς σε άλλα μέρη που κανέναν δεν ξέρετε και κανείς δεν σας ξέρει..Οι ανθοδέσμες θα πέφτουν σύννεφο και οι χοροί κολλητοί τύπου τανγκό.. ρομάντζα και άγιος ο θεός..
β) Οι αγριοντολμάδες..αυτοί που όλα τα πιάνουν, τα μαχαιρώνουν, τα γδέρνουν, τα στίβουν (μαζί με τις λεμονόκουπες)..αξιοπρεπείς, ασεβείς, φανταιζί αλλά κυρίως όλο λόγια, "βασίλισσα θα σε κάνω, κορώνα στο κεφάλι μου θα σ' έχω", θα σκορπάνε λεφτά και υποσχέσεις όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες με τον Βουτσά που έκανε τον Ιμπ Σαούντ και μοίραζε ρολόγια στο πόπολο..
αλλά άμα γινόταν κανένας καυγάς, θα χωνόντουσαν πρώτοι-πρώτοι κάτω απο κανένα τραπέζι.. και τέλος
γ) οι πολλά βαρείς, λέμε, γκόμενοι. Μπράτσα, μπούτια σίδερο, καρδιά γαρύφαλλο, όπως και τα αντίστοιχα άνθη που πετάνε στις αρτίστες.. Εδώ μιλάνε οι δυνατοί, αυτοί που δέρνουν βρε παιδάκι μου.., φάπες πετάνε στους χαζοχαρούμενους (κατηγορία α), στους ματσωμένους λελέδες (το Ε9 του μπαμπά μου σας τόδειξα?) και βεβαίως στους μικρότερους που ακόμη δεν έχουν πλήρως ανδρωθεί (πηδ..θεί)..τους τελευταίους τους χρησιμοποιούν σαν αυλικούς..να τους πλένουν το αυτοκίνητο, να αγοράζουν τσιγάρα..να τρέχουν μπροστά ή πίσω με τις ροκάνες τους κλπ..
Και βέβαια το σπίτι μου έχει πολύ σέχ, πάρα πολύ.. , οι μέν κυνηγάνε τις δέ..άλλες θέλουν, άλλες δεν θέλουν, μερικές κυνηγάνε τους γκόμενους που θέλουν άλλες και γίνεται της Πόπης εδώ...
Επεξήγηση για το Ηθών
Εχουμε κύριε αστυνόμε,
-μία γριά γκόμενα μέσα που δεν θέλει σέχ με κανέναν που όμως την ερωτεύτηκε ένας έφηβος που ακόμα δεν έχει γνωρίσει τις χαρές του έρωτα..την πάει απο πίσω ακόμη και στην τουαλέττα και όλο βογγάει για χάρη της (ο γάτος της Π που προσωρινά φιλοξενώ ηλικίας 5 μηνών, ηράσθει την γάτα μου ετών 16)
- έχουμε τον φανταιζί γκόμενο της γειτονιάς που είναι ερωτευμένος με τα υλικά αγαθά δλδ τους τρώει το φαγητό και ξαπλώνει στις πολυθρόνες ενώ μία σεξουλιάρα τον έχει όπα-όπα (νεαρός γάτος γειτονιάς που μπαινοβγαίνει γιατί προφανώς έταξε μπριγιάν στην ολόλευκη γάτα που μας άφησε η γειτόνισσα) και
- υπάρχει και ο Γκαρίζος ο αγριογκόμενος της περιοχής που δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε απο τις φωνάρες του που κυνηγάει μιά αγριογκόμενα που τον δέρνει πότε πότε..σε καθημερινή βάση δλδ και αυτός γλείφεται αφού τις φάει..(ερωτεύτηκε την Μουσελίνα μου που όμως δεν του πολυκάθεται..).
Μ'ηπως δεν μας πιάσει το Ηθών αλλά μας στείλουν έναν ζουρλομανδύα να τον φορέσουμε και να ησυχάσουμε..

12 σχόλια:

Jason είπε...

Χαχα! Καλό κι αυτό...
Πολύ γραφική περιγραφή...
Να σου ζήσουν όλα, anyway...

Ανώνυμος είπε...

Μια απορια..
ή νεαρές άπειρες μαθήτριες με τις ποδιές και την κορδέλλα
Για ποια εποχη μιλας? Καποια αλλη φανταζομαι..

Ωραιο κειμενο παρεπιπτοντως!

Attalanti είπε...

Axaxaxaxa! Να΄σαι καλά, μ' έκανες και γέλασα! Πολύ καλό. Courage, cherie, courage, τίποτ' άλλο δεν παίρνουν καταστάσεις σαν κι αυτές - εκτός αν έχεις όρεξη να γράψεις καμιά 50αριά σελίδες ακόμα (πάνω στο θέμα, πάντα) και να γίνεις πλούσια!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα....μού'φτιαξες τη διάθεση!;)
Καλό Σ/Κ να έχουμε...;)

Alexandra είπε...

xaxa!

ανάγλυφες περιγραφές! :)

Psipsinel είπε...

hihihi me ekanes ke gelasa....leo ke ego stin arxi otan diavaza, po po posoi anthropoi se ena spiti!

Mantalena Parianos είπε...

"Αγριοντολμάδες"?

χα χαααα ΘΕΪΚΟ

είσαι *μουτς*

Έγραψες.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Με εκανες και γελασα!!!

Ανώνυμος είπε...

ξέχασες και τις γκόμενες που "τις ακουμπάς και έχουν οργασμό......."

So_Far είπε...

Μια χαρά σας βρίσκω. Δεν θα πλήξετε ποτέ με τόσες ερωτοδόυλειές σε εξέλιξη και μάλιστα γατίσιες.... Ωραίο κείμενο. Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

den pezese! efires me pu leme k stin kipro! :)

Marina είπε...

jason, και που να δείς τι θα γίνει όταν έρθει και ο Φλεβάρης

misslittledevil, μιλάω για τα '70 τότε που στα δημόσια σχολεία η ποδιά και η κορδέλλα ήταν υποχρεωτικές

attalanti, evelina Z13, alexandra, πρέζα, ευχαριστώ. Χαίρομαι που γελάσατε

psipsinel, κατά κάποιο τρόπο άνθρωποι είναι με τις ορέξεις τους, τις ιδιοτροπίες τους και τα ταλέντα τους

mantalena, στην αρχή σκέφτηκα τους αγριοχαλβάδες, όμως μετά ήθελα άγριους με μαλακά μπρατσάκια..οπότε τα γιαλαντζί ήταν ότι επρεπε..

βασίλη, τέτοιες γκόμενες δεν έχουμε γιατί ο οίστρος στις γάτες δεν είναι συνεχόμενος, 2 φορές τον χρόνο μόνο (ευτυχώώώώώώώς)

so far, ευχαριστώ κυρία μου, σίγουρα έχουμε ποικιλία με τις γάτες εδώ, με τους γείτονες, με τους ηλικιωμένους, με τα ανηψάκια..μιά χαρά μπάχαλο γίνεται εδώ.

anonyme/i, ευχαριστώ αν και την έκφραση δεν πολυκατάλαβα τι σημαίνει.