Παρασκευή, Δεκεμβρίου 08, 2006

Τριχο-απορίες

Σε μία φιλική συζήτηση στην οποία ήμουνα παρούσα, μία γνωστή μου αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν πέρα απο τα κομμωτήρια τριχών της (άνω) κεφαλής να υπάρχουν και τα αντίστοιχα της (κάτω) κεφαλής. Απόρησε η γυναίκα για το που βαίνει ο πτωχός τούτος κόσμος όταν δεν μας φτάνουν τα όσα ξοδεύουμε σε βαφές, μπούκλες, σαμπουάν και κοπές μαλλιών, τα αντίστοιχα μας μάραναν για τον καλλωπισμό του αιδοίου για τις κυρίες και της ευρύτερης περιοχής του πέους για τους κυρίους.
Πώς δεν πέσαμε κάτω απο τα γέλια, το θέμα ήταν παλιό όσο και οι παροιμίες. Οι παλαιοί το λέγανε "Ο κόσμος καίγεται και το μ&&&& χτενίζεται". Αρα απο το πάλαι ποτέ οι κυρίες το χτένιζαν, το έβαφαν, το κούρευαν, του έβαζαν κορδελλάκια, το αρωμάτιζαν...όλα για να το κάνουν να τραβάει (κι άλλο) την προσοχή.
Και να ήταν μόνο αυτά...την διαφωτίσαμε σαδιστικά τη γυναίκα που κόντευε να κρεπάρει..τώρα διαλέγεις και σχήματα κοπής σαν τα κουλουράκια, τι σχήμα θέλεις καρδούλα, αστεράκι, δεντρακι, αγγελάκι, φρτττ! όλα φτιάχνονται. Μπαίνει και στράς και μετά είναι το τατουάζ, που ξεπλένεται γρήγορα για να μην προχωρήσω σε διακοσμητικά κρικάκια.
Φρίκαρε όσο δεν έπαιρνε..
"Φαντάσου" λέει "να δώ τον Χ - τον άντρα της, έναν πολλά βαρύ με ολίγη - "με στράς και κρικάκια"
Ποτέ δεν ξέρεις αγαπούλα μου, ποτέ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Xα χα ναι το ειχα πετύχει κι εγώ κάπου, αν θες να έχει ένα τρεντι μνι πρέπει να τα σκάσεις...
Μέχρι πού μπορεί να φτάσει κανείς πάντως, είναι να τρελλαίνεσαι...

Τι άλλο θα δούμε πια???

Ανώνυμος είπε...

ts! ts! ena aplo 3urismataki den kanei?

wraio to kanes to blog sou.me geies.

. είπε...

νομίζω ότι πρόκειται απλά για αυτές τις ανάγκες που μας δημιουργούν ώστε να τα σκάμε. άλλο το να περιποιείσαι γενικώς, κι άλλο το να κολλάς στρασ και πίπουλα. Πολύ υπερβολικό το βρίκσω, άσε που δέιχνει ότι ασχοελίσαι πολύ με το απο τέτοιο σου, παρα με τα υπόλοιπα.

να μας λείπει το στρας. έχουμε κι αλλού να δώσουμε λεφτά

Unknown είπε...

Ισιώνετε και τις τρίχες;;;

>:)

. είπε...

νταρθηράκο δεν κατάλαβες ότι ο λόγος γίνεται και για τους άρρενες νομίζω..

Σταυρούλα είπε...

Χαχαχα! Τι άλλο θα σκεφτούνε;
Με γεια το μπλογκ, Μαρίνα! Ωραία η αλλαγή! ;)

αθεόφοβος είπε...

Για τις γυναίκες είναι γνωστό από καιρό ότι ασχολούνται με εικαστικές παρεμβάσεις στο αιδοίο τους και μάλλον γι'αυτό βγήκε και η φράση-έλα μουνί στη θέση σου.
Για άντρες και εννοώ γνήσιους άντρες δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα και ας μας πεί όποια ξέρει κάτι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΜΟΤΕΡΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ......ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΜΩΡΕΙ..[ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ]

tzo είπε...

Πάντως άδικα τα κάνουμε όλα! Τα αγοράκια δεν βλέπουν τίποτα τελικά και αράχνες να είχαμε θα τις παραμέριζαν!

Marina είπε...

fibi.Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τα templates, και τις οδηγίες. Οσο για τα ειδικά αυτά κομμωτήρια..τα βρίσκω υπερβολικά. Αλλη δουλειά δεν έχουμε..

Marilina, έχεις δίκιο. Τι άλλο θα κάνουν πιά για να πουλήσουν όνειρα. Χάλια μαύρα

Darth, γιατί εσείς δεν τις ισιώνετε? Τις τρίχες της καμήλας εννοώ

renata, Οσο και γελοίο να ακούγεται, αν αποδίδει γιατί όχι! Σε ευχαριστώ γλυκιά μου για τις ευχές. Απο καιρό το μελέταγα να αλλάξω το μπλόγκ αλλά δεν ήξερα πώς..με βοηθήσανε πρέπει να το πώ.

aθεόφοβε..είχα πάει μιά φορά σε ένα κομμωτήριο όπου πίσω απο μία κουρτίνα κάποιος βόγγαγε. Ρωτώντας την κομμώτρια τι γίνεται, γελώντας μου είπε ότι ο συγκεκριμμένος κάνει χαλάουα γενικώς γιατί είναι πολύ τριχωτός και δεν αρέσει..ο κακομοίρης. Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν άνδρα που να κάνει τέτοιες βλακείες..όμως για να υπάρχουν αυτά τα κέντρα, κάποιο πελατολόγιο θα έχουν

anonymos, ποιός είπε για το αντίθετο. Αντίστοιχα και εσείς να κάνετε το ίδιο για τα δικά σας.

allitnil, διαφωνώ, διαφωνώ..είναι θέμα οπτικής γωνίας και διάθεσης

Shades είπε...

Ωραία κουβέντα ανοίξαμε.. πολλά μπορεί να δουν τα ματιά μας ακόμα.. τελικά η πιο βαριά βιομηχανία είναι η γυναικεία.. τώρα το καράβι που σέρνει απ’ τον ίδιο κρίκο είναι;
Άντε να κοιμηθούμε τώρα.
Καλό βράδυ.

. είπε...

ανώνυμε αν δεν φροντίσετε κι εσείς το πουλάκι σας, τότε θα το γυρίσουμε κι εμείς στα αιδοία, και θα ψάχνετε χαλαουατζού να σας αναλάβει. ποιός σας είπε ότι δεν έχουμε κι εμείς απαιτήσεις; (άσε, που άλλο περιποίηση, κι άλλο "το στολίζω σαν έλατο")

Unknown είπε...

Κοίτα ένα παράξενο πράμα ρε παιδί μου, αυτές οι καμήλες δεν έχουν ούτε μια κατσαρή φύτρα...

(Γι αυτό ακριβώς ρώτησα μαριλίνα μου για να κλείσω ραντεβού!)

Ανώνυμος είπε...

Δεν γαμω κολο που χεζει και μουνι που κατουρει.Τηνεπαιζω με το χερι και την εχω καθαρη....

suigenerisav είπε...

Νομίζω πως θίγεις ένα μείζον ζήτημα-ασφαλώς, μιλάω σοβαρά._
Το οποίο απασχολεί τα μάλα τον ανδρικό πληθυσμό που σέβεται τον εαυτό του-[Allitnil, που ισχυρίζεστε: "Πάντως άδικα τα κάνουμε όλα! Τα αγοράκια δεν βλέπουν τίποτα τελικά και αράχνες να είχαμε θα τις παραμέριζαν!", απατάστε πλάνην οικτράν..!]
Ή βγαίνετε με λάθος γκόμενους :)