Τρίτη, Μαρτίου 27, 2007

Στοιχήματα

Πρωϊνή φάση που σπάει κόκκαλα. Είμαστε μέσα στην κίνηση της παραλιακής. Κολλημένοι. Ακούμε ραδιόφωνο κάποιον να τα χώνει, σε καθημερινή βάση το κάνει, τίποτα δεν αλλάζει, δεν πάει να φωνάζει και να δέρνεται για τον απόντα ρόλο της Εκκλησίας στο βιβλίο της έκτης Δημοτικού, κανείς δεν νοιάζεται.
Κυττάω έξω απο το παράθυρο δεξιά μου. Μερσεντές αποστράπτουσα. Ο οδηγός περιποιημένος, χτένισμα, ξύρισμα, μαύρο σακκάκι, καλής ακριβής ραφής, βγαίνει πουκάμισο με μανικετόκουμπο απο μέσα, μιλάμε για πολύ sicάτο άτομο. Καπνίζει μικρό πουράκι, το χεράκι του με τέλειο μανικιούρ (french) ακουμπάει στην πόρτα (το τζάμι κατεβασμένο).
Λέω στον Κ
"κύττα που θα σουτάρει το απο-τσίγαρο στο οδόστρωμα"
"έλα ρε Μαρίνα, παραείναι κύριος για να το κάνει"
Καλάάά΄! Στοίχημα 1 ευρώ. "
Τσάκ! Χτύπησε η γόπα την ασφαλτο σε χορευτική καμπύλη.
Κατεβάζω το τζάμι
"Δεν ντρέπεσαι, βρε γαϊδούρι, να το πετάς στο δρόμο? Τασάκι δεν έχεις?"

Σηκώνει το φρύδι ο λουσάτος (το φρύδι ήταν περιποιημένο - τον φαντάζομαι να κάθεται ώρες μπροστά στον καθρέφτη και το φτιάχνει, μη πετάνε οι τρίχες)

"Τους χαρακτηρισμούς κρατείστε τους για εσάς"
"Μα δεν μπορώ κούκλε μου, με εμπνέεις, απ' έξω κούκλος και απο μέσα πανούκλος, σα δεν ντρέπεσαι να πετάς στο δρόμο τη τσιγάρο σου, μήπως φτύνεις κιόλας!"
Ανέβασε το τζάμι να μην με ακούει με ύφος πονεμένο
"Ω! Τι κόσμος μπαμπά!. Θέλουν σώνει και καλά να λερώσω το αμαξάκι μου..τι θράσος!"
Τον προσπεράσαμε κατουρημένοι απο τα γέλια. Πάει του χάλασα το πρωϊ του, το κέφι του στραπατσαρίστηκε σαν να του έσπαγε ένα νύχι, ας πούμε. Θρήνος
Κέρδισα, κέρδισα, κέρδισα το στοίχημααααα!
Κέρδισα το ευρώ μου!
Αλλος για στοίχημα?

22 σχόλια:

Unknown είπε...

Είσαι τρελή παιδάκι μου;;;
Θα λερώσει την απαστράπτουσα με τη γόπα του;;;;

Πλανάσαι αν νομίζεις ότι του χάλασες την μέρα... αυτό είναι το κακό... έχουμε χάσει κάθε αίσθηση ντροπής, σεβασμού κτλ... τα θέμε όλα "ελεύθερα για την πάρτη μας" και από 'δω παν κι οι άλλοι :)

O tempora o mores...

Julia_Dream είπε...

Μα τι γύφτος, mon dieu! Νομίζω ότι το αποκορύφωμα είναι να σβήνει κάποιος μεν το τσιγάρο στο τασάκι του, αλλά όταν γεμίσει να το αδειάσει στο δρόμο!!!! Kάθε φορά που βλέπω βουναλακια αποτσίγαρων στο δρόμο σκέφτομαι να ήμουν εκεί την ώρα που θα το πετούσε! :-S

Psipsinel είπε...

xixixixxixi

Unknown είπε...

bravo re kolopetsomeno

€lisavet είπε...

Χα! Μπράβο σου! Υπάρχει η λαθεμένη αίσθηση καμιά φορά, ότι τα αρμάνι συνολάκια μερικών είναι πανοπλίες κι αυτό τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν ό,τι καφρίλα τους κατέβει στο κεφάλι.
Μπράβο σου που αποδόμησες αυτή τη λανθασμένη αίσθηση :)

snikolas είπε...

Και το στοίχημα κέρδισες και τα έχωσες πρωί πρωί… μια χαρά σε βρίσκω!

An-Lu είπε...

xixixi! Bravo! Kala tou ekanes!
Pes ston kalo sou pws oi Zygoi den kanei na bazoun stoiximata me Taurus, xanoun sta sigoura!
;-)

Marina είπε...

Darthiir, το υποψιάζομαι ότι ΔΕΝ του χάλασα τη μέρα του, τέτοια βόδια δεν καταλαβαίνουν ακόμη και να τον χτυπάς κάτω. Οποτε όμως τους βλέπω τους κοπανάω, που θα πάει ίσως κάποτε ξυπνήσουν και αποφασίσουν να μεταπηδήσουν στο ανθρώπινο βασίλειο.

psipsinel, πολύ γέλιο

Julia dream, μου έλυσες την απορία που είχα για τα βουναλάκια με αποτσίγαρα..Είχα δεί μιά φορά έναν, να ανοιγει την πόρτα του αυτοκινήτου (όντας όλοι κολλημένοι), να φτύνει, να κλείνει την πόρτα.. Καράγυφτος.

Elisavet, τους βλέπεις καλοντυμένους σικάτους και μετά..προσγειώνεσαι. Μουλάρια με χάμουρα αλόγου

Snikolas, κάτι τέτοια μου φτιάχνουν το κέφι πουρνό-πουρνό

An-lu, γράψε λάθος, δεν είμαι Ταύρος, Κριαράκι είμαι

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Πρόταση, πρότασηηηη... Ανηφορίστε προς τα εδώ! Θα νοιώθεις ότι ζεις μέσα στο ζωικό βασίλειο, άσε που θα κερδίζεις αβέρτα στοιχήματα! Εμείς έχουμε ως λαός προχωρήσει (είδες, είδες?λέω εμείς)... μέρα μεσημέρι, φρενάρουν όπου τους έρθει (ναι καμιά φορά τόσο έξαφνα που νομίζεις ότι έπαθαν έμφραγμα) και κατεβαίνουν τρέχοντας να κατουρήσουν στο δρόμο. Εχω πάθει το κουφό στην Ελλάδα, να δω οδηγό να βγαίνει να κατουράει στο δρόμο, να είμαι έτοιμη να αρχίζω να βρίζω και παρατηρώντας καλύτερα να δω τις μαγικές Βουλγάρικες πινακίδες. Το μόνο που έκανα ήταν να πεθάνω στο γέλιο.

patsiouri είπε...

Ε, οι χειρότεροι γύφτοι είναι αυτοί, δέν το ήξερες???

Όλη τη βδομάδα αγγούρι, μα στην κούρσα είναι μούρη!!!

An-Lu είπε...

Ουπς! Σόρι!

Ανώνυμος είπε...

H Mercedes, το ακριβό ντύσιμο κλπ τον έκανε κύριο; χμμμ Οι καλοί τρόποι φίλη μου δεν πάνε πάντα με το ντύσιμο τη μάρκα αυτοκινήτου κλπ.
Με αγάπη πάντα
Agorafoviagr

Unknown είπε...

χεχεχε

Σκηνικό:

Ξαφνικά πετιέται από πίσ ωμια γιαγιά και αρχίζει να κατεβάζει με μανία την τσάντα της πάνω στο κεφάλι υπο οδηγού της απαστράπτουσας φωνάζοντας: Γιατί το πετάς κάτω; Ε; Γιατί το πετάς κάτω;

Χωρίς να θέω να υπονοήσω τίποτε, αυτή τη σκηνή μου έφερες στο μυαλό :pppp

APOTINEDRA είπε...

Ολα κ ολα, αλλά φρεντς;;;:)

neraidaki είπε...

Παρ'ολο που ξέρω οτι έχω μεγάλες πιθανότητες να "τ'ακούσω" μετα το σχόλιο που θα κάνω ....θα το ομολογήσω!!Αν και εγώ δεν καπνίζω όταν οδηγώ-το θεώρω πολυ ανώριμο να οδηγείς και να έχεις και το τσιγαράκι στο χέρι-όταν έχω άτομα μέσα στο αυτοκίνητο που καπνίζουν δεν αφήνω να χρησιμοποιούν καθόλου το τασάκι του αυτοκινήτου.Απλά δεν αντέχω τη μυρωδία που μένει μετά στο αυτοκίνητο,μου φέρνει ζαλάδα.Πάντως απο αισθητικής άποψης οταν θες να το παίζεις super άντρας καλό είναι να προσέχεις τις λεπτομέρειες :)

Ανώνυμος είπε...

Κοπέλα μου γιατι πλήγωσες έτσι έναν όμορφο ,λουστραρισμένο, με μανικιούρ ίσως και πετικιουρ ...άντρα?
Επειδή πέταξε το πουράκι του?
Τώρα αυτός θα φοβάται , θα έχει ψυχολογικά κάθε φορά που πάει να κάνει το ίδιο..θα κοιτάει δεξιά -αριστερά μήπως σε δει ...χιχιχι

ci είπε...

χαχα πολύ καλό! γιατί από φιγούρα πήξαμε..

Ανώνυμος είπε...

Μαρίνα δεν πιστεύω να τον έβρισες.Μου φαίνεται.....υπερβολικό.

Unknown είπε...

δεν κατάλαβες καλά δεν το πέταξε το άφησε για κανέναν που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάρει και αυτός την τζούρα του ;) δεν είναι τυχαίο που λένε τα ράσα δεν κάνουν τον παππά

Kwlogria είπε...

Εύγε κούκλα μου!!!!! Αυτοί είναι οι χειρότεροι!!!!! Μπράβο!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!

:))))))))))))))))))))))))))))))))

luna είπε...

koita edw.an auto isxie kai stin ellada isos na tan kalitera ta pragmata.
http://www.stern.de/politik/panorama/584744.html?nv=ct_rl&backref=%2Fpolitik%2Fdeutschland%2F%3ABu%25DFgeldkatalog-Kippe-20-Euro%2F584721.html

luna είπε...

Marina sorryyyyy.