Τρίτη, Ιουνίου 03, 2008

e-banking

Γιατί κύριε τραπεζικέ υπάλληλε, όταν σου τηλεφωνώ για να ανανεώσω το ψηφιακό μου πιστοποιητικό, μου ζητάς πάντα ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ πράγματα και 9,9999 φορές μου λές ότι πρέπει να ξαναπεράσω απο κατάστημα της Eurobank για να πάρω νέους κωδικούς και έτσι με ξαποστέλνεις

ΕΝΩ

όταν για το ίδιο ακριβώς πράγμα με τις ίδιες ερωτο-αποκρίσεις ΑΝΤΙΔΡΑΣ αλλιώτικα όταν ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ?

Γάιδαρε!

15 σχόλια:

patsiouri είπε...

Μπες στον πιτσιρίκο, στο προτελευταίο πόστ, υποπτεύομαι πως μιλάει για την αγαπητή Γιούρομπανκ!

ELvA είπε...

Ακομη εκει εισαι;
Αλλαξε τραπεζα και εξηγησε τους και τον λογο! Μονο οταν χασουν πελατες ισως ξυπνησουν απο το.. νιρβανα τους και φερονται σε αντρες και γυναικες το ιδιο!
Στην ..νεα τραπεζα εξηγησε τους τι ζητας και αστους να σε θεωρουν...
εκκεντρικη, η ο,τι αλλο θελουν! Τουλαχιστον θα εχεις καταφερει να σου φερονται οπως θελεις, σε πελατειακο επιπεδο!

Και ο αγιος φοβερα θελει, που λενε!
:):)

Ανώνυμος είπε...

ειναι μερικοι που εχουν νυχτωθει με την αποψη πως οταν συνδιαλεγονται με γυναικες...συνδιαλεγονται με ορνιθες...αλλα καθως πολυ ευστοχα τον ειπες 'γαιδαρο' και η ορνιθα ειναι το θηλυκο του κοκκορα θα πω: 45 γαιδαροι ενος κοκκορου γνωση...
φιλιαααα!!!

snikolas είπε...

Λογικά υπάρχει τμήμα όπου μπορείς να παραπονεθείς. Τα παίρνουν πολύ στα σοβαρά όλα. Εγώ είχα ένα πρόβλημα με την eurobank, παραπονέθηκα σε μια φίλη μου που έχει ένα κατάστημα open24, με την σειρά της το είπε εκεί που έπρεπε και να δεις που χορεύανε τσάμικο στο κατάστημα που μου δημιούργησαν το πρόβλημα.

An-Lu είπε...

Συντάσσομαι με την Elva...κι εγώ για παρόμοιους λόγους έφυγα από την ίδια τράπεζα.

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη τράπεζα έχει τη χειρότερη φήμη. Επίσης πολύ κακή εμπειρία έχω κάνει με τις κάρτες τις εθνικής. Παρόλο που δεν τις χρέωνα με τσακίζανε στα έξοδα και αναγκάστηκα να την κόψω.

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Αντιδρά αλλιώτικα γιατί :
1. είναι φαλλοκράτης ή
2. είναι gay
Διάλεξε και πάρε! :D
σου έρχεται γραμματάκι!!!!

"ζαχαρούλα.." είπε...

η eurobank έχει σηκώσει χλμ ψηλά το κεφάλι.. και κάποια μέρα θα της κοπεί απότομα ο τσαμπουκάς.. και θα πέσει και θα χτυπήσει!!!!!!!!

καλημέρες!!!!!

Unknown είπε...

Τσαλιμάκια σου κάνει βρε για να ξαναπάρεις :)

Marina είπε...

Πήγα στη Γιούρομπανκ σήμερα το πρωί και έκανα φασαρία. Είχα και το όνοματεπώνυμο του γαϊδάρου μαζί μου..βρήκα και έναν γνωστό μου προϊστάμενο εκεί που ευκαιρία έψαχνε για να τρομάζει τον κόσμο..μιά χαρά αισθάνθηκα.

Γεωργία είπε...

Καλά ξηγήθηκες που πήγες και έκανες φασαρία. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι μιλάμε, όχι της Eurobank, γενικά.
Εγώ την τελευταία φορά που είχα έρθει Ελλάδα για καιρό θέλησα να κάνω μία απλή εντολή να πληρώνται αυτόματα ο ΟΤΕ μέσω της Alpha και να μην τον πληρώνω χρυσάφι με τα ΙΒΑΝ και ξέρω-γω-τι μέσω Ισπανίας (ένα πάγιο είναι όλο κι όλο) και δεν μπορείς να φανταστείς τι μου ζητήσανε. Μέχρι και κατάσταση του λογαριασμού μου στην Ισπανία. Και φυσικά, πράγματα που ήταν τελείως απίθανο να έχω (αντίγραφο της φορολογικής μου δήλωσης στην Ισπανία *στα Ελληνικα* για παράδειγμα), καθώς και να πάω στο κατάστημα στο οποίο άνοιξα το λογαριασμό (σε άλλο μέρος της Ελλάδας, φυσικά) να δηλώσω το καινούριο μου διαβατήριο.

Sourotiri είπε...

Marina, εχεις μια προσκληση για παιχνιδακι στο μπλογκ μου ;)

neoinileias είπε...

τα πράγματα ειναι απλά.
μην ξαναπατάς σε τράπεζα

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλημέρα....... !! τι κάνεις??????

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κύριε Αβραμόπουλε,
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την απόφασή σας για την απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς χώρους.

Είναι κάτι που το περιμέναμε πολύ καιρό να γίνει. Όμως δεν έχω καταλάβει, γιατί το μέτρο θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2008. Αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Η ομαδική ψυχοθεραπεύτρια Χριστίνα Τερλίδου είναι μανιώδης καπνίστρια και κατά τη διάρκεια των θεραπευτικών συνεδριών καπνίζει με τη σέσουλα. Ούτε πάει το μυαλό της στην ανάγκη ή τη στοιχειώδη υποχρέωση να ζητήσει την άδεια των ασθενών της.

Το «...ιατρείο» της μυρίζει τσιγαρίλα.

Άν η ισχύς της απόφασής σας για την απαγόρευση του καπνίσματος άρχισε από τώρα, θα μπορούσαν ορισμένες δυσμενείς συνέπειες να μετριαστούν.

Κύριε Αβραμόπουλε,

Γιατί καθυστερείτε την εφαρμογή της αντικαπνιστικής απόφασής σας; Επειδή φοβάστε μήπως σας φάνε οι Ελληνάρες, οι τσαμπουκάδες, και αφήνετε την ισχύ της απόφασή σας για να την υποστούνε οι διάδοχοί σας που θα είναι στην εξουσία το 2010 και θα δεχτούν τις ύβρεις, τους προπηλακισμούς και την οργή των ελληναράδων τσαμπουκάδων που μπορούν να ανεβάσουν και να κατεβάσουν κυβερνήσεις για να μην κόψουν το κάπνισμα;