Δευτέρα, Ιουλίου 28, 2008

Τρέλλα σύννεφο

Μεσολαβώ για να νοικιαστεί ένα διαμέρισμα. Εβαλα μία αγγελία.
Γράφει η αγγελία "Ενοικιάζεται διαμέρισμα στο...Χ μέρος, γκαρσονιέρα, 1 μεγάλο δωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα, Χ όροφος (χαμηλός), οδός Χ, 50 τετραγωνικά, κατασκευή πολυκατοικίας 70s, τιμή πολύ χαμηλή"
Με παίρνουν τηλέφωνο διάφοροι και έρχονται να το δούν. Το μόνο που προσέχουν είναι η τιμή και η περιοχή. Τα άλλα ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ.
Φάση Α. Ερχεται ένας το βλέπει και λέει: "Είναι παλιά πολυκατοικία, δεν έχει θέα θάλασσα, δεν έχει jacuzzi, περίμενα να έχει 2 τουλάχιστον δωμάτια, και να έχει αυτόνομη θέρμανση"
Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα με τα μάτια του. Πές μου εσύ τι είδους γκαρσονιέρα 1 δωματίου θα ήταν με 2 δωμάτια, θέα θάλασσα σε προαστειο που δεν είναι κοντά στη θάλασσα, με γιακούζι και αυτόνομη θέρμανση της δεκαετίας του 70 που δεν είχαν εφευρεθεί!!!!!.
Φάση Β Ερχεται ένα αντρόγυνο με 2 παιδιά. Απορούν ότι το ένα και μοναδικό δωμάτιο δεν τους χωράει. Με κατηγορούν ότι είναι μικρό το 1 δωμάτιο για 4 άτομα! Επρεπε η γκαρσονιέρα να έχει τουλάχιστον 6 δωμάτια με τα ίδια λεφτά. Μα δεν θα λεγόταν γκαρσονιέρα τότε-εξάρι θα ήταν. Τίποτα. Συννενόηση μηδέν!
Φαση Γ. Ερχεται ένας, το βλέπει, του κάνει εφόσον είμαι διατεθειμένη να ξηλώσει το παρκέ, γιατί θελει να βάλει εξαρτήματα της δουλειά του (σιδεράς). "Μα είναι κατοικία, όχι επαγγελματική στέγη", του λέω. "Το ίδιο κάνει" μου απαντάει, "σε μάντρα μεγάλωσα"!!!
Φάση Δ. Ερχονται 3 πανέμορφες Ρωσίδες. Μου δηλώνουν ότι είναι καλλιτέχνες. Μιά χαρά είναι το σπίτι μόνο που το γνωστό άσπρο χρώμα στους τοίχους δεν τις εμπνέει. Θέλει να βάψει τους τοίχους σιέλ επάνω που να σκουραίνει κάτω και το ταβάνι κοκκινωπό, σαν ηλιοβασίλεμα.. "Δώστε ενοίκιο 2000 ευρώ το μήνα και βάφτε το όπως θέλετε", της λέω. Δεν θέλει. Οπότε αρνούμαι να της το νοικιάσω. Απορεί που αρνούμαι. Προσπαθεί να με πείσει για τη μαγεία των χρωμάτων.
Φάση Ε. Ερχεται ένα άντρας με το φίλο του. Μιά χαρά φωλίτσα είναι για την αγάπη τους. "Αναρωτιέται πώς θα το πάρουν οι γείτονες" μου λέει. "τι σας νοιάζουν οι γείτονες" τον ρωτάω. Μα πώς! Η γνώμη τους μετράει.."μας αρέσει να μας βιντεοσκοπούν"..ντόϊνγκ!

Αυτά απο την πρώτη μέρα..έχουμε να δούμε κι άλλους ως το τέλος της εβδομάδας.

20 σχόλια:

Sourotiri είπε...

Δεν περιμενα ποτε οτι θα μπορουσαν μερικοι να ειναι τοσο ηλιθιοι...

Χαρας στο κουραγιο σου ;)

Unknown είπε...

Αν σου πέσουν και άλλες τύπου "φάση Δ" να με φωνάξεις να τους δείξω εγώ το σπίτι....

Ανώνυμος είπε...

Syggnwmi alla afta den akougontai katholou alithofani! Mipos kaneis plaka me ti perigrafi olwn aftwn twn ekkentrikwn typwn?Einai dynaton na yparxoyn toso mlkes?Oloi se esena epesan?

Nikolas

An-Lu είπε...

Έχεις ακόμα να δεις πολλάααααα κουκουρούκου!!!!!
;-)

Marina είπε...

Sourotiri, απλά είναι απρόσεχτοι.

Darthiir, να σου τις στείλω να σου τα βάψουν όλα μαύρα..

Nikola, και όμως είναι αληθινά. Στους 20 ανθρώπους που το είδαν πέτυχαν και αυτοί. Σήμερα το μεσημέρι με πήρε άλλος ένας που μπέρδεψε το ποσό του ενοικίου που γράφω , με το νούμερο του σπιτιού..΄τι άλλο να σου πώ! Οι άνθρωποι είναι γκαγκά!

An-lu, το συνοθύλεμα 1,5 ημέρας είναι αυτοί και ακόμη δεν έχω δεί τους απογευματινούς.. Αυτό που με κάνει και απορώ είναι οι προσδοκίες των ανθρώπων. Δλδ με 3,60 που θα δώσεις ποιόν θέλεις για γείτονα, τον Μπράντ Πίτ; Μήπως θέλεις ταράτσα με πισίνα και 3 γκόμενες να σου κάνουν μασσάζ?? Είναι απίστευτο τι ζητάνε και τι δίνουν σε αντάλλαγμα!!

Unknown είπε...

Βρε να μου τις στείλεις, αλλά δεν τις θέλω για μπογιάντισμα... :)))

snikolas είπε...

Ψηφίζω τις ρωσίδες. Να μου πεις και πότε θα έρθουν να βοηθήσω στην μετακόμιση. Απ’ ότι κατάλαβα θα πληρωθώ σε είδος! Darthiir είσαι μέσα;

Unknown είπε...

Χαλλλαρά :)

Ανώνυμος είπε...

Me sixorite alla yiati oloi oi elines antres einai liyouria yia emas tis Rosides? Den exete dei yineka xanti? Oli i Ellada exei xantés yineka.

Yelena V.

Unknown είπε...

Πρώτη φορά βρε Yelena μου βλέπω γυναίκα να αναρωτιέται γιατί αρέσει...

Τί να πω...

Μας αρέσει να θαυμάζουμε το ωραίο φύλο βρε :)

------ είπε...

Καλημερα σου...τι κάνεις ;;;όλα καλά;;;να σε ρωτήσω κάτι ;;;Θα σε πειραζε να διαβασω στην αποψινη εκπομπή το ιστορία για μικρούς και μεγάλου;;;
Αν ναι είμαστε ΟΚ αν όχι δεν πειράζει άλλη φορά.
Φιλιά Νανά Τσούμα ΝΕΤ 105,8

------ είπε...

Σουστειλα και μείλ...για να ειμαι εντάξει!!!!!!χιχιχι!!!

KitsosMitsos είπε...

Χαχαχαχα! Και είναι μόνο η αρχή!!! Χαχχαα!

Ανώνυμος είπε...

Αν μη τι άλλο, σε τροφοδοτούν με ιστορίες για να γράφεις στο μπλογκ σου!!

:) :)

Κουράγιο!!

Marina είπε...

Φάση ΣΤ. Ηρθε μητέρα με κόρη. Για να νοικιάσουν το διαμέρισμα για λογαριασμό του γκόμενου της κόρης!!! που δεν ήταν μαζί τους και που ΔΕΝ σκόπευε να φύγει απο το διαμέρισμα που έμενε!!! Αλλά, μου λέει η μαμά "η κόρη μου ερωτεύτηκε τον λεγάμενο που μένει στο Μαρούσι, όλο στο σπίτι του πάει δεν τη βλέπουμε ποτέ. Μας λείπει. Αν του νοικιάσω διαμέρισμα κοντά στο σπίτι μου,θα βλέπω και το παιδί μου".

Marina είπε...

darthiir, μετά τις υπηρεσίες που θα σου προσφέρουν, το μπογιάτισμα θα σου το κάνουν δώρο. Ξέρεις τι είναι να τη βγάζεις ξάπλα και να κυττάς το ηλιοβασίλεμα ενώ "τη βρίσκεις"? Ορίστε που προσφέρεται και ο

snikolas, πάρτον για βοηθό άμα κουράζεσαι εσύ (έχεις και τα χρονάκια σου :P (εσύ μου έδειξες το συγκεκριμμένο emoticon)να αναλαμβάνει εκείνος..

Yelena, γιατί εσείς οι Ρωσίδες είσαστε ΚΟΥΚΛΕΣ, το κάτι άλλο, τόσο στο πρόσωπο-σώμα, όσο και στις απαιτήσεις. Το όνειρο κάθε άντρα. Γι αυτό! Μερικοί τυχεροί σας παντρεύονται κιόλας και όλοι τους ζηλεύουν

Νανά Τσούμα, συγνώμη δεν μπόρεσα να σου απαντήσω νωρίτερα, έλειπα, σου έστειλα και μέηλ, καμμία αντίρρηση δεν έχω να διαβάσετε τις ιστορίες μου στην εκπομπή σας.

kitsomitso, και είναι όντως μόνο η αρχή, τι έχουμε να δούμε ακόμη. Το διαμέρισμα είναι μικρό και δεν το παίρνουν, θέλουν πολλές ανέσεις οι Ελληνες κι ας πληρώνουνε τα φέσια.

Sotiri K, βρε καλώς τον ! Αλλη μία εβδομάδα έχω να καταναλώσω εδώ και μετά ..πάω και εγώ ολίγες μέρες. Ελπίζω να νοικιαστεί προτού φύγω..για να ησυχάσουμε όλοι γιατί ..με τη κα. Π, τσακωνόμαστε συνέχεια γι' αυτό το διαμέρισμα, αρνείται να το επισκευάσει/βάψει, έτσι όμως χάνει αξία και φαίνεται παλιό. Και δεν θέλει να το νοικιάσει κανείς. Αμα της μείνει ξενοίκιαστο κανένα εξάμηνο, θα καταλάβει ότι ο κόσμος ΔΕΝ είναι χαζός και εκείνη η ΕΞΥΠΝΗ που θα τους ρίξει!! Αστα, Σωτήρη, κάθε μέρα χρειάζεται να μαλώνω για το αυτονόητο!

Unknown είπε...

Για τον γκόμενο της κόρης;;;

Χαααααααααααααααχαχα

(τέζα)

patsiouri είπε...

Μάνα΅Είναι Μόνο Μία!!!!!!!
Αποθεώνω!!!!!!!
Χμ...σε κλείνω...βρήκα γκόμενο στη Βάρκιζα δίπλα στη θάλασσα, πάω να τηλεφωνήσω στη μαμά μου!

Σοφία είπε...

Η φάση ΣΤ είναι η καλύτερη!! Προσκυνώ :-)))

Heliotypon είπε...

Ωχ! Σκοπεύω να νοικιάσω κι εγώ κάτι κληρονομικά κι ένα δικό μου αλλά ακόμα δεν έβαλα αγγελίες. Λες να γράψω βιβλίο;