Πέμπτη, Δεκεμβρίου 04, 2008

Αλλαγή πορείας & απολογισμός

Βαρέθηκα να γκρινιάζω για όλα. Τίποτα δεν αλλάζει, ό,τι και να λέω. Οπότε ας το ρίξω..στα Χριστούγεννα. Εχετε δεί τις τιμές της αγοράς; Τι έγραψες πιο πάνω; ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙΣ.

ΟΚ.
Ας κάνω λοιπόν ένα check-out του 2008

Το θέμα μέσης μου πάει να λυθεί επιτέλους. Μετά απο σωρεία εξετάσεων ο ντοτόρος σκοπεύει να με ξεπιάσει με 2 ενέσεις..κάπου θα τις κάνει πάνω στο μύ, στο νεύρο, στον σπόνδυλο, στη μύτη μου, στη μύτη του, ούτε ξέρω που. Οι ενέσεις με χαλάνε αφάνταστα, τις φοβάμαι σαν τον διάολο. Πόσο μάλλον αυτές οι της ορθοπεδικής φύσεως. Αναβάλλω το όλο θέμα για μετά τα Χριστούγεννα. Η λύση βρέθηκε..η εφαρμογή είναι δυσκολοχώνευτη. Ενώ η γαλοπούλα, μιά χαρά θα τη φχαριστηθώ κιόλας. Δεν θα ξεχάσω τα μοναδικά χριστούγεννα της ζωής μου πρίν 4 χρόνια που είχα τραπέζι καποιους φίλους μας Καθολικούς και φάγαμε ανήμερα ΨΑΡΙ. Ολη η Αθήνα μύριζε ψητό, εμείς κάναμε Σαρακοστή. Τόπα, τελείωσα - πήρα αφεση.

Το θέμα συγγενών με είχε πιάσει απο κάτω φέτος. Χρειάζεται να αλλάξω πορεία. Ελπίζω να τα καταφέρω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στη κα Π, που βαριέται μόνη της αλλά που δεν ρίχνει νερό στο κρασί της δλδ τσακώνεται και βρίζει όλο τον κόσμο. Να αφιερώνω περισσότερο χρόνο βγάζοντάς την έξω και προστατεύοντας τον εαυτό μου απο τα λογείς σχόλια που κάνει για όλους. Λίγο κουφαμάρα θα είναι το καλύτερο εδώ. Να μην ακούω. Και κυρίως να μη βγάζω λάθος συμπεράσματα.

Θέλω λίγη περισσότερη δουλειά, γιατί αυτή που κάνω δεν έχει κάτι καινουργιο να μου δώσει και βαριέμαι τη μονοτονία. Μ' αρέσει να κάνω εξωτερικές δουλειές, μια χαρά τα πάω σε συναλλαγές με το δημόσιο. Σκέφτομαι μάλιστα να επικεντρωθώ σε αυτό. Οσο για το περπάτημα, ή με συγκοινωνίες πηγαίνω ή με τα πόδια. Πέντε χιλιόμετρα την ημέρα μέσον όρο. Και που να είχα και σκύλο.

Θέλω να βελτιώσω τη μαγειρική μου. Αμα ακολουθω τη συνταγή όλα είναι όνειρο. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν αφήνω τη φαντασία μου ελεύθερη. Το αποτέλσμα ούτε οι αδέσποτοι σκύλοι δεν το τρώνε, το μυρίζουν και αρχίζουν να ουρλιάζουν.

Φέτος αφιέρωσα ελάχιστο χρόνο στους φίλους μου, όλο δεν προλάβαινα, όλο δεν μπορούσα. Του χρόνου ελπίζω να μη συμβεί ξανά αυτό. Φέτος όμως έκανα μία καινούργια φίλη. Σιγά! θα πείς το δύσκολο. Ομως για μένα είναι πολύ δύσκολο να ανοίγομαι σε γυναίκες. Τις φοβάμαι κατά βάθος και είμαι πολύ ανταγωνιστική. Ομως ορίστε που προέκυψε και αυτό. Ελπίζω να συνεχιστεί και το 2009!

Οπότε μπαίνω σε εορταστική περίοδο αισίως.

12 σχόλια:

Olga είπε...

Καλές γιορτές Μαρίνα!:)

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι τη χρειαζόμαστε αυτή την εορταστική περίοδο..όλη αυτή η "γλυκιά φασαρία" μας κάνει καλό ;)

Φιλιά*

ELvA είπε...

Νο worries, Μαρινα.Oλα τα προβληματα θα λυθουν αργα, η γρηγορα.Δειξε μου καποιον
που δε φοβαται τα πασης φυσεως ιατρικα θεματα και θα του πω 'μπραβο'! Oσο για τα θεματα συγγενων μη σκας και πολυ, εισαι ηδη σωστη και κατευναστικη, παρ ολα αυτα που περνας κατα καιρους, οποτε μη σε απασχολει και τοσο!Κοιταξε
να εισαι εσυ ευτυχισμενη με τον Κ. και ασε τους
αλλους να λενε οτι θελουν..
Συνεχισε να δινεις τις μαχες σου με τις Δημ. Υπηρεσιες γιατι εισαι καλη οπως λες και επιπλεον σου σου αρεσει....Οσο για τη μαγειρικη θα σου προτεινα το αντιθετο. Ν αφηνεις τη φαντασια σου ελευθερη και να μην ακολουθεις παντα τις συνταγες,κατα γραμμα!
Συνεχισε να εισαι καλη αλλα μην ανοίγεσαι πολυ σε αλλες γυναίκες.Καλα κανεις και εισαι ανταγωνιστική!
Ειναι κι αυτο μια μορφη αμυνας. Mην αλλαξεις για κανενα & τιποτα, αυτοι που σε αγαπανε σε ξερουν & σε δεχονται ετσι οπως εισαι.
θα τους απογοητευσεις;

ci είπε...

Καλά, ετοιμαζόμουν να σού γράψω ότι σε καταλαβαίνω πολύ καλά και το βασικό είναι ότι μπήκες στην εορταστική περίοδο με εορταστική ψυχολογία - οπότε ένα ένα θα τα παλαίψεις όλα!

Αλλά βασικά είδα στο sidebar ένα απο τα πολύ αγαπημένα μου βιβλία: τον ναυτικό χάρτη. Τέλειο δεν είναι???
Και το προτιμώ από τις ιστορίες τού Αλατρίστε (οκ ίσως επειδή ήταν και πολλές και κάπου κουραστήκαμε να ακούμε).

Φιλιά, Καλές Γιορτές!

Unknown είπε...

Αχά...
Για να δούμε για να δούμε... :)

Marina είπε...

Darthiir, θα δούμε..θα δούμε...τι όμως απ ολα, ποιός ξέρει! Εσύ πάντως φταίς για τη μέση μου, με μάτιασες τότε που σου έγραψε το στιχάκι για τις παντρειές..και πάρτην κάτω την κερία.


Citronella, Μπήκα με τα μούτρα στους εορτασμούς..οργανώνοντας το πρώτο γεύμα του μήνα, σήμερα (το φαγητό ψήνετε στη γάστρα - αρνίσιο χεράκι με γλυκοπατάτες εδώ και 4 ώρες), το δένδρο θα στολισθεί την Τρίτη και απο τώρα μασουλίζω μόνο χορταρικά σαν καλή κατσικούλα.
Το βιβλίο μου το σύστησε η κοπέλλα της δανειστικής βιβλιοθήκης και με ξετρέλλανε τόσο που υποχρεωτικά διαβάζω 1 κεφάλαιο κάθε μέρα για να βαστήξει περισσότερο. Για πρώτη φορά ταυτίστηκα με τον ήρωα (σπάνιο μείγμα σοφιστικέ+χαμηλών τόνων ανθρώπου)ενώ με τη γυναίκα όχι, ελπίζω να την "καθαρίσουν" στο τέλος, παλιοχαρακτήρας. Θα αναζητήσω να διαβάσω και άλλα του βιβλία, τρελλαίνομαι γενικά για ναυτικά-θαλασσινά θέματα.

Elva, μακάρι έτσι να γίνουν όλα.

εύη, Ολγα, αυτή η "γλυκιά φασαρία" των γιορτών μας παίρνει τα μυαλά σε πιο ελαφριά θέματα. Μιά όμορφη αλλαγή.

Unknown είπε...

lol

Όχι μωρέ, απλά σε κόλλησα ;)
Τί μόνος θα τα περνάω όλα;

An-Lu είπε...

Απόψε μαγείρεψες εσύ ή ο Κ? Για να ξέρω αν1 θα αναμένω σύζυγο για τις γιορτές ;-)

Marina είπε...

Darthiir, ναί, με κόλλησες αλλά εγώ η δόλια δεν είχα μαμά-μπαμπά-όλο το σόϊ-κουμπαροδάνειο-τις 100 κοπέλλες του χαρεμιού της καμήλας να τρέχουνε για μένα..γκρμουφφξ δφξλιθρι = πράσινη ζήλια.

An-Lu, συντονισμένες κινήσεις πάντα. Τα σβκ εκείνος μαγειρεύει, εγώ κάνω τις προμήθειες, το στόλισμα, τον προγραμματισμό και όλη τη λάντζα. Ο αναμενόμενος πάντως θα σου έρθει φορτωμένος με αντικείμενα που ίσως δεν περιμένεις. Δώρα έκπληξη.

patsiouri είπε...

Αχ...ενέσεις...κάνω μία τεράστια κάθε μήνα και όντως δεν είναι καθόλου ευχάριστο!!
Μη σκας για τη μαγειρική, άλλοι τα σκατώνουν ακόμη και αν ακολουθήσουν πιστά τη συνταγή, χωρίς να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους, γκουχ γκουχ!!!
Όσο για τις τιμές της αγοράς, είναι πραγματικά τραγικές αλλά εφ'όσον τα μαγαζιά εξακολουθούν να είναι γεμάτα, το παρατήρησα χτες που ήμουν κέντρο, δε θ'αλλάξει τίποτα.
Δυστυχώς.

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

Αχ... Παρηγορήθηκα τώρα. Δεν πονάει μόνο η δική μου μέση.χεχεχε
Κακιούλες...
Δεν μπορώ να κουνηθώ, έχω γεμίσει έμπλαστρα παντού, σε όλη την πλάτη, ξυπναω τη νύχτα από τον πόνο, μάλλον πάω να γυρίσω πλευρό, με χίλια ζόρια κάθομαι κάπου, και δεν μπορώ να σηκωθώ μετά, Αλλά ένεση... Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω! Κανε εσύ πρώτα... και πες μου, αν πονάει. χι χι χι...

Γκρίνιαξα εγώ για σένα σήμερα Μαρίνα μου. χαχαχα

Φιλί

Unknown είπε...

Εβρέθη το πράσινο ανθρωπάκι. Κόσμε πάψε να ψάχνεις για εξωγίηνους!!!

:ppp