Τρίτη, Μαΐου 19, 2009

Αυτός ο Μέρφι θέλει πολύ ξύλο

Στο διάλο πιά. Να μη μπορώ να προγραμματίσω τίποτα στη ζωή μου πιά...ΤΣΑΦ! κάτι προκύπτει και ΟΛΑ ανατρέπονται. Τα τελευταία 4 χρόνια ζώ στο φτερό! Δεν μπορώ να πώ ότι αύριο θα κάνω αυτά και αυτά γιατί ο Μέρφι μπορεί να βάλει την ουρά του και όλα να πάνε στο βρόντο...Και όποτε λέω, θα κάνω αυτό και εκείνο..γίνεται της τρελλής.

Μόλις πλημμύρισα. Τρία δάχτυλα νερό όλη η κουζίνα. Εκλεισα το κεντρικό ρουμπινέ και εδώ και 1,5 ώρα μαζεύω νερά...Δεν είναι δυνατόν να μου συμβαίνει αυτό..σήμερα μου βγήκε ο κώλος στη καθαριότητα, γιατί τη Πέμτη έχω γιορτή...στο διάλο πιά... και δεν πρέπει να ιδρώνω για να μη κρυώσω..τόσα φάρμακα παίρνω..εντολή γιατρού..Τι πράγμα είναι τούτο!

Πρίν μερικές μέρες κλάααακ! πάρτη κάτω τη μπαταρία του αυτοκινήτου..πέταμα όλα τα σχέδια της ημέρας, τρέξιμο στο συνεργείο.. και μόλις βγήκα κάτι δεν πήγαινε καλά..το τραβάω στην άκρη του δρόμου..λάστιχο. Τους γαμίζεις χωρίς σάλιο ή δεν τους γαμίζεις? Αει στο διάλο πιά..

Στούμπακας τώρα θα κάτσω αύριο να έρθει ο υδραυλικός για τα νερά. Και είχα σκοπό να πάω για δουλειές στο κέντρο, να πάρω δώρο στον άνδρα μου, να μαγειρέψω, να ψωνίσω γλυκά, κλπ κλπ...Εχει κολλήσει το πληκτρολόγιο απο τα εκατοντάδες ψίχουλα, τρίχες γάτας, σκόνη, δεν το καθάρισα ποτέ, μπίχλα..και δεν του φτάνουν όλα όσα έχει, τρώει και γράμματα. Αμα με πιάσεις απο τη μύτη θα σκάσω!

Αει σιχτίρ πιά!

12 σχόλια:

phlou...flis είπε...

Κουλάρισε. Νερό πλημμύρισες. Θες τη θετική πλευρά. Φαντάσου να βούλωνε η αποχέτευση και να πλημμύριζες σκατό!!!
Καλημέρα

Sophia είπε...

Πάρε καινούριο πληκτρολόγιο... Είναι κι αυτό μια αρχή στην ξεγκαντεμλίτιδα!
;-D

Tanila είπε...

Έλα κουράγιο, όλοι κουπί τραβάμε.
Θες να σου πω τα δικά μου να κάνεις χάζι;
Το αμάξι είναι στο συνεργείο από την Παρασκευή και δε βρίσκουν ανταλλακτικό ακόμα, έχω να πάρω οχτακόσια δώρα και δε μπορώ να πάω, έχω αφήσει τον πατερα μου χωρίς σουπερμάρκετ, χωρίς αμάξι δε μπορώ ούτε να πάω να δω αλλα αμάξια που θέλω να πάρω καινούριο, ούτε να πάω στις 2 εορτάζουσες που έχω αύριο, στην μια χρωστάω και λεφτά τόσες μέρες, ούτε στους άλλους τρεις εορτάζοντες το Σάββατο που θα βρίσκονται και εκτός Αθηνών, κι επιπλέον τούτη τη βδομάδα με κρατάνε και υπερωρίες στη δουλειά διότι αποφάσισαν ν'αρρωστήσουν 2.

Σοφία είπε...

Δεν κάνεις κανένα ευχέλαιο για καλό και για κακό; Πάντως δίκιο έχει Phlou πιο πάνω, σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα! Κουράγιο και καλή καρδιά :-)

Juanita La Quejica είπε...

Δεν αναβάλλεις την γιορτή του Κ για την επόμενη χρονιά; Μην ξανακρυώσεις και έχεις άλλα, αυτό είναι το μόνο σημαντικό.
Να τον χαίρεσαι!
Κάνε υπομονή, αφού συμβούν όλα τα στραβά πού θα πάει; Θα αρχίσει η ανάκαμψη!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Με τόσα που σου συμβαίνουν τελευταία έχεις σκεφτεί την περίπτωση κάποιος να σου έχει κάνει μάγια ή να σε γλωσσοτρώει; Με τη ζηλοφθονία πολλά συμβαίνουν..

Ανώνυμος είπε...

κουραγιο-κουραγιο! φτου φτου φτου να ξεματιαστεις!

An-Lu είπε...

Τα παμε και άμεσα...ρίξτο στην τρελλή κι ανέβαλε την γιορτή...
υγ Εγώ πάντως απόψε σε περιμένω για να περιποιηθούμε τον Μέρφι ;-)

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Ο Μέρφυ θέλει μπουνιές, τέλος! Να χαίρεσαι τον Κώστα αύριο και είμαι σίγουρη ότι δεν θα τον πείραζε να αναβάλετε την βαβούρα της γιορτής! Καλύτερα, να το γιορτάσετε και μόνη σας (εφόσον έχει λυθεί το θέμα του πλημμυρίσματος). Τα φιλιά μου!

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Aaa, exeis prosklhsoula gia istorioula!

issallos είπε...

Mαρινακι μου .....αμα πετυχω αυτον τον Πως τον ειπες θα του δειξω το νομο του Ισσαλλου να μαζεψει τα απλυτα του κα να μας αφησει ησυχους
Ευχομαι να κανετε μια καλη γιορτη και και να τον χαιρεσαι τον Κ.
Τα προβληματα λυνονται αμα τα κοιτας καταματα...χχαχαχαααα!!!
Φοβουνται το τρελλο μας βλεμα και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια!!!
Και το 'χεις (το βλεμα) ετσι δεν ειναι; Φιλια και καλα να περασετε..!!!!

Unknown είπε...

Δοκίμασε το ευχέλαιο γιατί δε σε βλέπω να κάθεσαι ξάπλα μέχρι να βγει ο χρόνος, όπως σου υπέδειξα και παλιότερα :p