Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2006

Οι κύριοι της αυλής


Εχουν έρθει κάτι καινούργιοι γείτονες και μας έχουν τρελλάνει. Από την μαύρη ώρα που αγόρασαν μία μονοκατοικία απέναντι δεν έχουμε κάνει έναν υπνο της προκοπής.
Ολο το πρωϊ λείπουν, καθώς και το απόγευμα.
Εμφανίζονται 14.00-17.00 και μετά τις 23.00. Στο ωράριο των εμφανίσεων
- ξήλωσαν όλον τον κήπο μπροστά στο σπίτι με εκσκαφείς και έρριξαν φρέσκο κοκκινόχωμα το οποίο πάτησαν μετά, έβαλαν γλάστρες γύρω-γύρω και συρματόπλεγμα τύπου Σινγκ-σίνγκ.. (απορούσαμε γιατί να χαλάσουν το γκαζόν, τις τριανταφυλλιές θάμνους, το νυχτολούλουδο και τις βουκαμβίλιες.. είδαμε μετά. Φέρανε 2 πανέμορφα ολόλευκα chow και τα αμόλησαν εκεί, τα οποια
α) γαυγίζουν συνέχεια,
β) σκάβουν,
γ) τσακώνονται όλο το βράδυ και το χειρότερο
δ) ξεροσταλιάζουν στο μπαλκόνι για να με δούνε και μου κάνουν ένα σωρό γλύκες, χαρούλες..άρχισαν να τρώνε το σύρμα..για να με συναντήσουν...- ΩΧ, ΩΧ, ΩΧ )
- ξήλωσαν όλες τις πόρτες απο το σπίτι καθώς και τα παράθυρα. Μόνοι τους τα ξήλωναν με σφυριές, ξεκαρφώματα, καρφώματα και κοπανιές. Τις έβαψαν και τις ξανακάρφωσαν.
- ξήλωσαν με τον ίδιο τρόπο τα πλακάκια, ευγενικά τα εξεσφενδόνισαν πρός τον κάδο απορριμάτων απέναντι, τα περισσότερα μέσα έπεσαν, όχι όμως και όλα - έτσι πήραμε τη χαρά να μάθουμε τι χρωματάκι ντεκόρ είχε η χέστρα των προηγούμενων ιδιοκτητών καθώς και η κουζίνα τους. Μπράβο λεβέντες μου!
- βέβαια ό,τι ήταν να ξηλωθεί, ξηλώθηκε, πριονίσθηκε, λειανίσθηκε (όλα στο σπίτι μέσα, Κυριακή πρωϊ να ξυπνάς απο τα ερωτικά αγκομαχητά της σέγας που τρίβει) ταβάνια, πατώματα, κάσες..όλα φύγανε και αντικατεστάθησαν .
Δεν φέρανε συνεργείο, μόνοι τους τα κάνανε. Ηρθε όλο το σόϊ να βοηθήσει, οι γονείς, παπούδες, γιαγιάδες που ήταν μονίμως στην κουζίνα και ξεπακετάρανε τις αποστολές των ντελιβεραδόρων που φέρνανε τα burgers με κάρα από τα McDonalds, για να φάνε οι λεβέντες τους..να έχουν δυνάμεις και μούσκουλα..
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ με χαρά, με ομαδικό πνεύμα, με κέφι και το κυριώτερο με ΜΟΥΣΙΚΗ που παίζει στη ΔΙΑΠΑΣΩΝ τις ώρες που είναι εδώ, δηλαδή 14.00-17.00 και μετά τις 11.00 το βράδυ. Τα σβκ όμως ξεκινάνε τα ντέφια απο τις 07.00 π.μ. κάτι που μας κάνει έξαλλους.
Δεν έχουμε τίποτα με τις κ.κ. Θώδη και X.Βέρρα και τους λοιπούς καψουροτραγουδοποιούς..
δεν μας ενδιαφέρει που όλοι οι νέοι γείτονες έχουν το ίδιο βαφτιστικό όνομα και που φωνάζει ο ένας τον άλλο έτσι (ρε λαμάκαααααα φέρε το ....ρε λαμάκα, πές στον λαμάκα να κόψει τη λαμακία του και να πάρει τηλέφωνο τον Χ λαμάκα..) και
που προσφωνούν τις γυναίκες με όλο τον σεβασμό που οφείλουν στην ηλικία τους (μωρή μάναααα) ή στο φύλλο τους (ρεεεεε),
αν το βούλωναν όμως δεν θα ήταν άσχημα.
ΖΩΑ ε ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαρίνα μου, και καλά αυτοί τα κάνουν... εσείς γιατί τους ανέχεστε??? Νέοι γείτονες θα μου πεις, αλλά κάποια πράγματα έχουν και τα όρια τους... φιλιά!

Unknown είπε...

Μπουαχαχαχαχαχαχαχα...
Sorry σε συμπονώ, αλλά πέθανα στο γέλιο...

Άμα πάρετε την αστυνομία ή βρείτε τέλος πάντων κάποια λύση στο θέμα, ενημέρωσέ με....

tzo είπε...

Ωχ ωχ ωχ.......... Τι να πω! Ότι εμένα η από κάτω μας όταν μας βλέπει μας λέει: τι ήσυχοι που είσαστε. Δεν είστε σπίτι;
Και αν καμιά φορά φέρουμε λίγο κόσμο,σπάνια! Τρέχει να μας πεί να βγάλουμε τα παπούτσια μας για να κάνουμε ησυχία! Α μπα οι δικοί σου είναι χειρότεροι! Υπομονή...

Marina είπε...

City girl Πήγε μία επιτροπή να τους ζητήσει λίγο να χαμηλώσουν τους τόνους και είπανε ναί και συγνώμη μόνο που τώρα πέρα απο τα μωρη και λαμάκα, σφυράνε κιόλας δλδ στις 08.00 πρωϊ Κυριακής σφυράνε..για να μαζέψουν τα πρόβατα!!! Η μιλάνε με τις γκόμενες στο κινητό, θα σου γαμ, θα σε χουφτ, όλη η γειτονιά και τα πιτσιρίκια..τα έχουμε εμπεδώσει..

Darthiir, τους έχουμε κάπως συνηθίσει, κρυβόμαστε πίσω απο τις κουρτίνες πλέον και περιμένουμε..χθές ήταν ένας τσίτσιδος στην πίσω αυλή και έπλενε τους σκύλους.. μετά έβρεξε και κυλίστηκαν στις λάσπες και σήμερα τους ξαναέπλυνε..πάλι τσιτσίδι..είναι σίγουρα πολύ γραφικοί τύποι

allitnil, υπομονή..το προσπαθούμε. Τώρα το έχουμε ρίξει λίγο στην πλάκα..σημεία και τέρατα γίνονται εκεί. Και η μουσική ακάθεκτη, και τα σφυρίγματα και τα τι σου πιάνω μάνα μου..
Οπου λές "πιάσ της το πιά να κοιμηθούμε επιτέλους"

Simos είπε...

Ωχ Μαρίνα κουράγια! Όμως κόκκινη κάρτα γιατί μου προσέβαλες τη Λάμπρου η οποία είναι εξαιρετική καλλιτέχνης και δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν θα παίξει στο χειμερινό πρόγραμμα του Μεγάρου και πολύ στεναχωριέμαι.. Αφού της πάει τόσο να κάνει τη γλάστρα...

επίσης εγώ είμαι simos inside κι εσύ στο ίδιο concept bad girl inside, 2 τινά,
η μέ αντέγραψες ή είσαι το bloggiko μου ταίρι. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να σε αντέγραψα εγώ αλλά δεν ισχύει γιατί μόλις σε είδα...anyway μπορούμε να πάρουμε συναινετικό με την ενδιάμεση λύση.. ;-)

Jason είπε...

Χαχαχα πολλή πλάκα έχουν αυτά...

Σ' αυτή τη χώρα δεν μπορείς να γλυτώσεις από τους Έλληνες.
Δεν ξέρω αν είναι φτιαγμένη για Έλληνες ή απλώς φταίει το ότι είναι φτιαγμένη από Έλληνες, αλλά πάντως και να θες να τους αποφύγεις...

Marina είπε...

simo, την Ιντελ αντέγραψα όχι εσένα. Είμαι μπλόγκερ 2 χρόνια τώρα..Η Λάμπρου ποιά είναι?

Jason, περιμένω τώρα τα Χριστούγεννα πώς και πώς.. Τι θα βάλουν? Πώς θα διακοσμήσουν τα αγάλματα που υπάρχουν στο σαλόνι τους?

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΡΙΝΙΑ----ΓΟΥΣΤΑΡΩ----ΒΡΗΚΕΣ ΘΕΜΑΤΑΡΑ----ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ......

So_Far είπε...

Κουράγιο. ΠΟύ θα πάει θα τελειώσουν με τα έργα και μετά έρχεται χειμώνας οπότε θα κλειστούν μέσα. Από τήν άνοιξη και μετά , που θα έχουν βγάλει και νέα τραγούδια η Έφη Θώδη, ή ο Αηδονίδης ( ζει ακόμα αυτός ; τον θυμάμαι σε κάτι εκπομπές της ΥΕΝΕΔ μαζί με τις κόρες του ) και ο/η Βέρρα ( μάλλον δεν είναι η Βέρα Λάμπρου ) μάλλον θα ταλαιπωρηθείς. Γι' αυτό καλό είναι από τώρα να τους μαζέψετε λίγο τα λουριά!

Ανώνυμος είπε...

SO...ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ Ο ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΑ....ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ Π..... ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ.......

Marina είπε...

anonyme, σχετικά με τον Αηδονίδη, φταίει ο Γούγλης..άκουσα ένα τραγούδι και έδωσα τον στίχο και μου έβγαλε τον Αηδονίδη. Οσο για τις βούρτσες και τις σκούπες..έχουν μανία να σφουγγαρίζουν τα πάντα πουρνό πουρνό πρίν πλακώσουν οι μαστόροι που κουβαλάνε μαδέρια, οι μπογιατζήδες με τα αστάρια, οι σκύλοι με τις ποδαρίνες τους και όποιος άλλος... για τις π.. που ανέφερες δεν ξέρω..κουρτίνες ακόμη πάντως δεν βάλανε.

So far μου κάνει εντύπωση που μιλάνε όλοι πολύ δυνατά και ξεφωνίζουν σαν να βρίσκονται στην έρημο, σαν να μην υπάρχουν άλλοι άνθρωποι δίπλα τους..!! Πρώτη φορά μας συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Ανώνυμος είπε...

MARINA αμα ακουs με τα ματια ...κατι δεν παει καλα...ψαχτο...

Marina είπε...

anonyme, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς..

. είπε...

δεν θέλω να γίνω κακιά, αλλά γέλασα πάρα πολύ!!!! =Ρ

. είπε...

πάντως αν φωνάοζυν τόσο δυνατά και ακούνε και αηδονίδη, σίγουρα είναι θρακιώτες!!!! (είμ,αστε φωνακλάδες=Ρ)

YO!Reeka's είπε...

πρώτα κάνεις μια ευγενική παρατήρηση. μετά υπάρχει και το 100
:)

Ανώνυμος είπε...

μη μου βρίζετε την Βέρα Λάμπρου γιατί κατάγεται απο το Κιάτο & η μισή μου καταγωγή είναι απο το Ξυλόκαστρο.Οπως καταλαβαίνετε είμαστε.....συντοπίτες.

Μαρίνα ετσι είναι ο νεοέλληνας του νεοπλουτισμού,των γυαλιών Ray-ban,των trendy ρούχων,των τζιπ,των 2 και πάνω κινητών και ακινήτων κ.τ.λ.Και αμα τους κάνεις παρατήρηση παρεξηγούνται κιόλας και σε λένε περίεργο,παράξενο σου κάνουν επίθεση....βρίσκεις τον μπελά σου

Μαρίνα είσαι γυναίκα και κάνεις πίσω.....τέτοια κατάσταση ο αντρας την αντιμετωπίζει με χριστοπαναγίες.Για να δεις πως ο άλλος συνέρχεται πάρε κάποια κλειδιά και σκίστου την λαμαρίνα του αυτοκινήτου του π.χ την πόρτα του οδηγού χάραξέ την,ετσι με τα κλειδιά,να φύγει λίγο χρωματάκι,δεν πειράζει.Και στην τελική υπάρχει και το 100 για όποιον/α φέρεται πολιτισμένα.Κάλεσέ τους και κατήγγειλέ τον για διατάραξη κοινής ησυχίας,τόσο απλά.

να κάνω μπάνιο στην παραλία και παραδίπλα μου η εκάστοτε madam να έχει βάλει το σκυλάκι της στην θάλασσα για να κάνει μπάνιο-αφήστε δε που κατουράνε κιόλας.....ή όταν κάποιοι τρώνε εξω σε ταβέρνες παρέα με ενα σωρό αδέσποτα με ενα σωρό αρρώστιες και κάποια απο αυτά να κάθονται και κάτω απο το τραπέζι που τρώνε οι άλλοι και να μην φεύγουν κιόλας....

ε κάτσε......

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ......

Ανώνυμος είπε...

1)αν είχες λίγο μυαλό anonymous,το Bασιλάκις θα το έγραφες με η.

2)εννοώ πως κατουράνε μέσα στην θάλασσα τη στιγμή που εγω και πολλοί άλλοι κάνουν μπάνιο και είναι σιχαμερό & απαράδεκτο για πολιτισμένους ανθρώπους και κοινωνίες.Λες να είμαι ηλίθιος,που να μην ξέρω πως τα σκυλιά κατουράνε;

αντε λαμάκα....

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΕΥΕΣΘΗΣΙΕΣ Ο ΒΑΣΣΥΛΛΑΚΙΣ ....ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΙ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ....

Juanita La Quejica είπε...

Συγγενείς των "από πίσω μας" είναι; Μόνο που σε εμάς τις δουλειές στον κήπο εκτός από 3-5 το μεσημέρι, τους αρέσει να τις κάνουν και μετά τις 2 το πρωί, όταν γυρνά ο αφέντης από τη δουλειά του (δουλεύει σε ταβέρνα). Ο σκύλος τους, επί 12 χρόνια κλεισμένος σε ένα στενό κελί-διάδρομο αυλής, ενθουσιάζεται που νοιώθει κοντά του κάτι περισσότερο από τα κόκκαλα της ταβέρνας και τραγουδά εκστασιασμένος. Κατά τις 3 τα χαράματα πάμε όλοι για ύπνο. Μέχρι τις 6.30 που κάνει ο γιος την εμφάνισή του, μένει στο δώμα και μετακινείται μέσω της πίσω σιδερένιας σκάλας. Κάπου 200 κιλά ο καθένας, η σκάλα διαμαρτύρεται σε κάθε τους επίθεση, ο σκύλος ξυπνά και αρχίζει τα τραγούδια, είναι και μπάσος...
Συστάσεις; Παρακλήσεις; Παρατηρήσεις; Αστυνομία; ΧΑΧΑΧΑ!
Μία είναι η λύση: φόλα! Όπου δει (και σίγουρα όχι στο σκύλο).
Κουράγιο Μαρίνα, έχουν βγει καινούργιες ωτοασπίδες με μεγάλη αποτελεσμάτικοτητα.
Και... καλύτερα στο τσίρκο της οικογενειακής πολυκατοικίας τελικά, κάνε υπομονή μέχρι να μετακομίσετε!

Psipsinel είπε...

otoaspides mipos?

Marina είπε...

Marilina, εδώ που τα λέμε και εμείς σε γενικές γραμμές γελάμε..σήμερα το πρωϊ μιλάγανε στο κινητό ουρλιάζοντας. Ισως να είναι βαρύκοοι, τι να πώ!

gelial, πρόλαβε άλλος και τους έφερε το 100, ζήτησαν ταπεινά συγνώμη και μετά μία απο τα ίδια. Χθές το μεσημέρι έσπασαν όλα τα ντουλάπια της κουζίνας με..κάτι και κάνανε φοβερό θόρυβο και μετά τα παρέταξαν στο δρόμο..φοβερή κατάσταση..

bασίλη, κατ' αρχήν μιλάω για την Χαρά Βέρρα. Εντάξει κάνουν λίγη φασαρία, στην αρχή νευριάσαμε, βγήκαμε στο μπαλκόνι και τους ρίξαμε κάτι Χριστοπαναγίες αλλά ας μη γινόμαστε σαν και αυτούς, σκίζοντας λάστιχα κλπ, κλπ.. η βία στη βία δεν ωφέλησε κανέναν. Χειμώνας έρχεται θα χωθούν μέσα.

Juanita, υπάρχουν δλδ και χειρότερα..να μην μουρμουρίζω. Οσο για το τσίρκο που έερχεται, μπροστά πάει η φήμη του και μετά το ίδιο ακολουθεί. Ηδη μας κρούουν τον κώδωνα.."η αποκάτω σας έχει μανία με τα τακούνια, δεν ανέχεται το τσίκ τσίκ, να βάλετε μοκέττες", ή "η διπλανή έχει ένα αγριόσκυλο, τι θα κάνετε με τις γάτες σας" ο απο πάνω σας είναι παπάς και δεν αντέχει τη δυνατή μουσική, να πάρετε ακουστικά" κλπ κλπ.. Εχει να γίνει γέλιο..!!

Ψιψινέλ,παίζει και αυτό!

dim είπε...

Ο Αηδονίδης είναι καψουροτραγουδοποιός;;;;;;;

Chrisa είπε...

Βασιλάκη, όταν ένας άνθρωπος κατουράει στην θάλασσα δεν είναι μολυνσή και σιχαμάρα;; Επισης να ξέρεις πως τα σκυλιά δεν κατουράνε μέσα στην θάλασσα διότι πρέπει να έχουν την κατάλληλη θέση για να το κάνουν και γι'αυτό βγαίνουν έξω. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει ο ιδιοκτήτης να προσέχει το σκυλί του και να το πάει λίγο παραπάνω. Επίσης υπάρχει νόμος που επιτρέπει να πηγαίνουν τα σκυλιά σε παραλίες αρκεί να έχεις απόσταση απο τους υπόλοιπους.
Τώρα για τα αδέσποτα να ξέρεςι πως ίσως να έχουν κάποιες αρρώστιες αλλά δεν κολλάνε στους ανθρώπους!!!!!!!!!
Βασιλη δεν ξέρω τι ηλικία έχεις αλλά ένας άνθρωπος που ζει το 2006 θα έπρεπε να είναι πιο φιλόζωος!!!

Υ.Γ. Επίσης να ξέρεις πως το να χαράζεις αμάξια είναι, τουλάχιστον, δειλία!!!

AVRA είπε...

Σιγουρα ειναι λιγο καφροι, το καταλαβαινω...

Κανε ομως λιγο υπομονη ισως αν τελειωσουν τις εργασιες να ηρεμησουν και να γινουν περισσοτερο πολιτισμενοι.

Οσον αφορα στην ωρα που φτιαχνουν το σπιτι τους , ισως να μην εχουν αλλο ελευθερο χρονο γιατι εργαζονται.

Με βλεπεις να τους δικαιολογω γιατι και εγω οταν αγορασα σπιτι με πιεζε ο χρονος και αναγκαστηκα να κανω καποιες δουλειες ενα - δυο μεσημερακια και εφερα και ενα μαστορα ο οποιος δεν σεβαστηκε μονος του την ωρα κοινης ησυχιας και ενω του ειχα ζητησει να μην χρησιμοποιησει σφυρι το μεσημερι εκεινος με αγνοησε και το εμαθα απο τους γειτονες.Καποια πραγματα συμβαινουν αθελα μας.

Ανώνυμος είπε...

Chrisa φολες δεν ρίχνω αλλά δεν είμαι και φιλόζωος,sorry.Αγαπάω όλους τους ανθρώπους εκτός απο τα ζώα.Δεν λέω οτι δεν είναι σιχαμερό να κατουράει στην θάλασσα ο καθένας μας.Αισθάνομαι απαίσια όμως οταν άνθρωποι και ζώα κάνουν μπάνιο στην ίδια παραλία.

οι περισσότεροι ιδιοκτήτες τα παρατάνε τα σκυλιά τους ενω θα έπρεπε να τα μάζευαν-και στις παραλίες δεν κρατάνε απόσταση απο τους υπόλοιπους.Παραθερίζω σε μέρος με παραλίες και βλέπω/ξέρω

έστω και να μην κατουράνε μέσα στην θάλασσα κανουν όμως μπάνιο μαζί με τους λουόμενους-εσυ δηλαδή Chrisa δεν θα είχες πρόβλημα να έκανες μπάνιο στη θάλασσα και παραδίπλα σου να έκανε και ενα σκυλί....

οι οικογένειες στις παραλίες που έχουν μικρά παιδιά που κάνουν μπάνιο και σχεδον δίπλα τους κάνουν μπάνιο και σκυλιά τι πρέπει να κάνουν/πουν;γιατί το έχω δει και αυτό....και έχουν γίνει πολλές φασαρίες με παρατηρήσεις κ.λ.π

απλά μερικοί είναι κάφροι

An-Lu είπε...

Τα κακόμοιρα τα τσόου-τσόου τι φταίνε μου λέτε;;;;;

Chrisa είπε...

Βασίλη, συγκεκριμένα έπεσες και στην περίπτωση. Το σκυλί μου κάνει μπάνιο στην παραλία. Είναι εμβολιασμένο και πιο καθαρό απο τους περισσότερους ανθρώπους. Κρατάω φυσικά τις ανάλογες αποστάσεις και προσπαθώ να μην γίνομαι ενοχλητική, όμως όποιος μου πει για το σκυλί μου απλά θα φέρω και τις ανάλογες διατάξεις του νόμου και φυσικά την αστυνομία.
Κάποτε θυμάμαι ήμουν στην Βουλιαγμένη και μια κυρία έπλυνε το σκατιασμένο βρακί του παιδιού της ακριβώς μπροστά μου....
Και θα στο ξαναπώ... Οι αρρώστιες των σκύλων δεν κολλάνε στους ανθρώπους!

Ανώνυμος είπε...

Chrisa χαίρομαι που έπεσα στην περίπτωση.

Μήπως πιο σωστό θα ήταν να έφερνα εγω το 100;πόσο μάλλον αν είχα οικογένεια με μικρά παιδιά κιόλας;είμαι πολύ περίεργος ποιανού το μέρος θα έπαιρνε η αστυνομία.

Eπειδή μιλάς για διατάξεις νόμου θέλω στο e-mail μου,να μου στείλεις το συγκεκριμένο ΦΕΚ,να διαβάσω την συγκεκριμένη διάταξη.Τότε θα σου πω οτι έχεις δίκιο.

"Κάποτε θυμάμαι ήμουν στην Βουλιαγμένη και μια κυρία έπλυνε το σκατιασμένο βρακί του παιδιού της ακριβώς μπροστά μου.... "

εγω δεν θα είχα πρόβλημα με το σκατιασμένο βρακί του παιδιού.

"Οι αρρώστιες των σκύλων δεν κολλάνε στους ανθρώπους!"

Επειδή λοιπόν δεν κολλάνε στους ανθρώπους να μαζέψεις όλα τα αδέσποτα της περιοχής σου και να τα φιλοξενήσεις στο σπίτι σου-να κοιμάστε μαζί,να κάνετε μπάνιο μαζί,να παίζετε,να φιλιέστε κ.τ.λ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΣ ΛΟΙΠΟΝ...ΒΑΣΙΛΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΠΙΓΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

εσυ να πας σε κανα σχολείο να μάθεις γράμματα γιατι με τέτοια ορθογραφία ούτε γκόμενα δεν βρίσκεις.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΥΛΛΑΚΗ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ..ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

πόσο λάθος έχεις μεγάλε.......τα πάντα κοιτάνε οι γκόμενες

η μαγκιά ομως δεν είναι να είσαι "anonymous"......

Blonde είπε...

Κουράγιο γλυκιά μου.

Marina είπε...

cafe greco, ιδέα δεν έχω ποιός είναι ο Αηδονίδης. Ακουγα ένα τραγούδι συνέχεια, έπιασα τον στίχο τον έδωσα στον Γούγλη και μου έβγαλε τον Αηδονίδη..μάλλον έκανα λάθος.

Chrysa, έίχα και εγω παλιά σκύλο και σε καταλαβαίνω. Εν τούτοις υπάρχουν ακόμη πολλοί που δεν θέλουν τα ζώα να μοιράζονται την ίδια παραλία. Ακόμη και οι ζωόφιλοι να έχουν το δίκιο με το μέρος τους, συνήθως κάνω πίσω..πρός τι οι καυγάδες. Ετσι όταν πηγαίναμε για μπάνιο πηγαίναμε κάπου πιό μακριά, χωρίς κόσμο για να μπαίνει το σκυλάκι μας και εκείνο μέσα. Μπορούμε να συνυπάρχουμε χωρίς προστριβές, θέλω να πιστεύω.

avra στην αρχή δεν μιλάγαμε γιατί σκεφτήκαμε, ίσως να έχουν μαγαζί, τις ώρες αυτές να μπορούν..όμως το πράγμα συνεχίστηκε, πάει μήνας τώρα..θα δείξει..αν και πιστεύω ότι θα αλλάξει το πράγμα το χειμώνα..

an-lu, γιατί έχουν πρόβλημα με το μπάνιο?

Βασίλη, ο ανώνυμος έχει δίκιο, οι γυναίκες δεν κυττάνε την ορθογραφία τουλάχιστον στην αρχή..ύστερα παίζουν πολλά μπορεί κάποιος να μην κατέχει τη γλώσσα στο γραπτό της λόγο, ομογενής, τη μαθαίνει τώρα, παίζουν πολλά. Η ορθογραφία είναι αδιάφορη για μένα, το γεγονός ότι μιλάμε είναι που μετράει.
Στις παραλίες έχουν δίκιο αυτοί που δεν θέλουν 4ποδα ζώα κοντά τους αλλά και όσοι έχουν ζώα. Η χρυσή τομή είναι απαραίτητη. Οι ζωόφιλοι οφείλουν να σέβονται τους μη ζωόφιλους και οι μή ζωόφιλοι αυτούς που έχουν ζώα.
Σχετικά με τις ακαθαρσίες στις θάλασσες έχω δεί με τα μάτια μου σε οργανωμένη πλάζ της Κέρκυρας ανθρώπινα σκατά να κολυμπάνε..και ο κόσμος να βγαίνει έξω τρέχοντας. Απαράδεκτο. Το λερωμένο βρακάκι να το πλύνει αλλού.
Στις θάλασσες βρίσκεις πολλά μικρόβια, αυτό δεν σημαίνει ότι τα φέρνουν οι σκύλοι.
Χρειάζεται καταννόηση και απο τις δύο πλευρές.

dim είπε...

Ο Χρόνης Αηδονίδης είναι ίσως ο μεγαλύτερος εν ζωή δημιουργός δημοτικής
παραδουσιακής μουσικής. Με αυτόν
άνοιξε η τελετή έναρξης των
ολυμπιακών. Είναι χαμηλών τόνων
και σεμνός, όπως όλοι οι μεγάλοι,
και απέχει έτη φωτός τόσο σε ποιότητα όσο και ύφος από τις κυρίες
στις οποίες ανάμεσα φιγουράρει το
όνομα του στο ποστ...

Marina είπε...

cafe greco, πραγματικά έχεις δίκιο και έκανα λάθος. Θα το σβήσω το όνομα. Ευχαριστώ για τη διόρθωση

dim είπε...

Εγώ ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

εγώ ένα έχω να πω μετά από όλα αυτά... welcome to the adam's family, welcome to the adam's family... γυμνοί κάνουν μπανιο τον σκύλο? και έχουν στο σαλόνι αγάλματα? Νομίζω οτι πρεπει να ξεκινήσεις ένα καινούριο blog αφιερωμένο σε αυτούς! Τρελή έμπνευση...