Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2006

Από τη Ρωσία με αγάπη

Αυτό δεν θα είναι ένα γκρινιάρικο ποστ για τον κακό μας τον καιρό που λιώσαμε με λίγη βροχούλα, αντί να βρέχει το Κράτος τους δρόμους, βρέχει ο Θεούλης καλή του ώρα.
Πουρνό-πουρνό ξεκινήσαμε σήμερα με τον Κ να πάμε γραφείο, απόσταση 7 χλμ..είδαμε την ουρά απο την Ποσειδώνος, είπαμε να γυρίσουμε πίσω γιατί ώσπου να φθάσουμε θα πήγαινε μεσημέρι. Ε'ιχαμε όμως και τη δόση της Εφορίας να πληρώσουμε σήμερις.. νννναί! όπως κάθε Ελλην που σέβεται τον εαυτό του, την τελευταία μέρα αφήσαμε την πληρωμή.. Γιατί να διαφέρουμε απο τους άλλους? Κορόϊδα είμαστε?
Εκανα και κάτι άλλες δουλειές. Στο γυρισμό έπεσα πάνω σε παλιά γνωστή μου, απο την παλιά μου γειτονιά. Μου είπε τα νέα της πολυκατοικίας και το πρόβλημα του γιού της, πατέρα ενός αγοριού 14 ετών. Ο γιός του στο σχολείο πάει απο το κακό στο χειρότερο γιατί έχει ερωτευτεί το πρώην μπαλκόνι μου. Κάγκελλο εγώ. (Ολα τα έχω ακούσει αλλά τόση διαστροφή.. πώς δλδ το κάνεις με το μπαλκόνι..και τι ανταπόκριση παίρνεις πέρα απο μιά κρυάδα.. ). Ηρθε και η εξήγηση γιατί δεν τόχα σε τίποτα να πέσω στη θάλασσα.. νοικιάστηκε το πρώην σπίτι μου απο 2 Ρωσίδες, μαμά και κόρη, (ποιά είναι ποιά βέβαια μπερδεμένο), που ζεσταίνονται στην Ελλάδα πολύ και κυκλοφορούν γυμνές μέσα στο σπίτι τους, έχουν μέν κουρτίνες αλλά τα βράδυα ανάβουν και τα φώτα, δεν κάθονται οι γαϊδούρες στο σκοτάδι, έτσι κολάζουν τον κόσμο που θέλει να διαβάσει... . Ασε δέ που όλο μπουγάδα βάζουνε και όλο στο μπαλκόνι βγαίνουνε αλλά επείδή είναι σεμνές κυρίες φοράνε και ένα στριγκάκι την ώρα που απλώνουν τα ρούχα...
"μόνο στριγκάκι φοράνε Ελσα μου" της λέω.."μμμ, μήπως και τίποτ' άλλο"?
"τώρα που μου τόλεγε ο γιός μου, σαν να φοράνε και ένα μικρούτσικο σουτιέν.."
"Καλά, ο γιός σου άλλη δουλειά δεν έχει να χαζεύει τους γείτονες"..
"Μα Μαρίνα μου, ο γιός μου είναι πολύ σοβαρό παιδί, όπως θυμάσαι (τον θυμάμαι μιά χαρά να βγάζει όλα τα έπιπλα στο μπαλκόνι όταν φεύγανε οι γονείς του για διακοπές και να κουβαλάνε τις επί χρήμασι εκδιδόμενες γυναίκες με το τσουβάλι) και παρατήρησε τους βαθμούς του παιδιού και ήθελε να δεί τι τους προκαλούσε.. ξέρεις.. "
"Εχουμε λοιπόν κάνει ένα σύλλογο που προσπαθούμε να πείσουμε τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων να μην νοικιάζουν σε αλλοδαπούς.. και λοιπούς και λοιπούς.. "
Και μου τα έλεγε με τόση σοβαρότητα και να μούρχεται να πέσω κάτω απο τα γέλια.. και στο τέλος χτύπησε το κινητό και τελείωσε η κουβέντα..
Αφιέρωση για την βροχούλα.



11 σχόλια:

Stavros Katsaris είπε...

Δώσε στοιχεία να καταγγείλουμε το σύλλογο για ρατσιστική συμπεριφορά!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Απίστευτο!
Καλησπέρα!

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Ο μπαμπάς προφανώς κατανάλωσε πολύ χρόνο στο να ελέγξει το απέναντι μπαλκόνι. Ευτυχώς τουλάχιστον, μετά από τόσες ώρες στενής παρακολούθησης, εντόπισε το πρόβλημα των βαθμών του γιού του! Τί άλλο θα ακούσουμε;Να'σαι καλά Μαρινάκι, γέλασα λίγο με τα τόσο σοβαρά προβλήματα που απασχολούν γονείς και γιαγιάδες σήμερα.

Unknown είπε...

Ξέρεις πως τις λένε αυτές που βάζουν συνεχώς μπουγάδα και απλώνουν ρούχα εεε;;;;

Παστρικές...
(Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα)

:pppp

[Δώσε στοιχεία να νοικιάσω απέναντι διαμέρισμα.... :) ]

Marina είπε...

Κατ' αρχήν να πώ ότι πρώτος ο Κ είπε μήπως επιστρέφαμε να μείνουμε απέναντι..τσ τσ.

stavro katsari, σύλλογος? Φαντάζομαι θα απαρτίζεται απο χυλοπιτιασμένα μέλη λιγούρηδων.. μα πώς κάνουν έτσι για δύο νέες, καλλίγραμμες Ρωσίδες που ζεσταίνονται μέσα στο ίδιο τους το σπίτι..τσ τσ.

georgia, για να γελάσουμε μωρέ τόγραψα, ούτε ο πρώτος όύτε ο τελευταίος μπανιστηρτζής είναι.. Περαστικά στα προβλήματα.

darthiir, ααα! γι'αυτό τις λέγανε έτσι έ? Τι σου είναι ο κόσμος όμως ούτε τη μπουγάδα τους δεν μπορούν να απλώσουν και μάτια τις παρακολουθούν..Απ' όσο ξέρω όμως άντρας δεν υπάρχει..μόνες τους μένουν

An-Lu είπε...

Αϊντέεεεε!!!!!!
Έχουν γίνει πολύ της μοδός αυτού του είδους οι "σύλλογοι"!!!
(Θου Κύριε φυλακήν τω στόματι μου!)
Καλό μήνα!

ralou είπε...

Μαρίνα το splish splash το έκανε το θαύμα του -μου έφτιαξε το κέφι-, έχει και λιακάδα σήμερα!

Λιγη από αυτή να έμπαινε και στα μυαλα των περι ου ο λογος ...

Jason είπε...

Ρε στραβός είναι ο γιαλός...;
Ή στραβά αρμενίζουν μερικοί...;
Ίσως και πολλοί...

vasilis-kozani είπε...

τι να κάνει και το παιδί??
Λογικό το βρίσκω αφού κυκλοφορούν αυτές έτσι,να κάθεται και να βλέπει το παιδί.Το θέμα είναι ότι είναι όντως απαράδεκτο να προκαλούν
(άλλο να αρέσει μια γυναίκα και άλλο να προκαλεί και δε χρειάζεται να τα βγάλει όλα για να αρέσει...)και το δεύτερο η ιδέα που έχουν οι γονείς για το παιδί τους.
Εχει και πλάκα πάντως.
Καλό μήνα

Katerina ante portas είπε...

Γιατί θυμάμαι το ανέκδοτο με τη γεροντοκόρη πάνω στην ντουλάπα;
Καλημέρα!



(To wordVerification μου τα πρηξε πάλι)

Marina είπε...

an-lu, κάνουμε και εμείς ένα σύλλογο? Η Μαριαλένα (βλέπε link) κάνει σύλλογο προώθησης μαθητικων πορνο βίντεο..Χριστέ μου, τι ακούω η καψερή..τι άλλο πιά θα δούμε

ralou, χάρηκα που έφτιαξε η διάθεσή σου! Ελεγες για μυαλά, ποιά μυαλά, βλέπεις πουθενά εσύ κουκούτσι μυαλό?

jason, ο γιαλός βεβαίως είναι στραβός. Οι γιοί και οι μπαμπάδες τους ποτέ δεν φταίνε.

vasili-kozani, για όλα φταίνε οι γυναίκες έτσι? Αυτός που κρυφοκυττάει τους γέίτονες αγνός σαν περιστέρι?

katerina, δεν το ξέρω το ανέκδοτο. Πές το

Chrisa είπε...

Τι να πω... Αίσχος!!!! Αυτή η κυρία μάλλον κρατάει απο στρουθοκάμηλο!