Τρίτη, Νοεμβρίου 21, 2006

Απίστευτοι διάλογοι


-"Δεν θα ήθελες να κυκλοφορείς με όλη τη σειρά της Louis Vuitton ανα χείρας, να φοράς ρολόγια Ebel, και να παίρνεις απο τον Jimmy Shoo ακόμη και τις παντόφλες σου"?
- "Μα είσαι καλά? Που να τα βρώ εγώ τα λεφτά για τέτοια, εδώ ίσα-ίσα που μας φτάνουν για τα βασικά".
- " Τσ, τσ, μα δεν θα τα αγοράσεις εσύ καλό μου! Θα σου τα κάνουν δώρο!. Αυτά και πολλά άλλα αργότερα. Πώς θα σου φαίνεται ν' αλλάξεις αυτοκίνητο, να ντύνεσαι στους καλύτερους οίκους μόδας, να κάνεις ωραία ταξίδια"?
- "Ξέρεις μήπως τον Αγιο Βασίλη, ή κανέναν αντίστοιχο που θα χαρίζει λεφτά"?
- "Ωχού, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.. απλά θα πηγαίνεις βίζιτες σε κάποιους πολύ επώνυμους Ελληνες ή αργότερα και ξένους. Δεν θα πηγαίνεις με τα πόδια, σε λίμο θα πηγαίνεις με οδηγό που θα σε περιμένει να επιστρέψεις. Δεν χρειάζεται να πείς τίποτα στους δικούς σου..όσο για τα λεφτά θα κατατίθενται σε ατομικό σου λογαριασμό - δικά σου. Και κάντα ότι θέλεις. Πώς σου φαίνεται η ιδέα μου? "
- "Ωρα είναι να μου πείς ότι όσες κρατάνε Louis Vuitton εκδίδονται".
- " Αχ! Γιατί περιγράφεις το απλό αυτό πράγμα με άσχημες λέξεις. Δεν εκδίδεσαι, απλά περνάς λίγες ώρες όμορφα συντροφεύοντας κάποιον και συνεισφέρεις και στον προϋπολογισμό σου. Οσο για το αν είναι διαδεδομένο το σπόρ, είναι περισσότερο απο όσο νομίζεις.. και δεν το κάνουν κάποιες φτωχές και άσημες, αλλά και και εύπορες και επώνυμες. Ποιές νομίζεις δλδ είναι αυτές που σηκώνουν όλες τις κολεξιόν των μοδίστρων? "
............................................................
- "Ενα λεπτό χρυσή μου, πάω στην τουαλέττα (να κανω εμετό) και έρχομαι". (Ασε που μπορεί να πηδήξω και απο το παράθυρο της τουαλέττας, να εξαφανιστώ. Δεν με είδες και το κυριώτερο ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ)..

22 σχόλια:

An-Lu είπε...

Και λίγα λες.....

tassoula είπε...

Χάλια μάυρα...

Chrisa είπε...

Χαχαχα!!! Τέθηκε αυτό το θέμα επι τάπητος!!! Καλά μιλάμε πολύ γελιο!!!!

ci είπε...

και τι τάπητος.. manoloπατούμενο:Ρ

Marina είπε...

Τον διάλογο αυτόν τον άκουσα λαθραία σε ένα καφέ. Μετά ανέφεραν και κάποια ονόματα γνωστών ηθοποιών που υποτίθεται ότι κάνουν βίζιτες.

snikolas είπε...

Το έχω ακούσει ξανά (περίπου με τον ίδιο τρόπο), μου κάνει εντύπωση πως το παρουσιάζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Η όντως για κάποιους δεν σημαίνει τίποτα;

Stavros Katsaris είπε...

Επιλογές.

Μετά από ώριμη σκέψη έχω καταλήξει οτι ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις επιλογές που κάνει στη ζωή του.
Τίποτε άλλο.
Καλησπέρα!

Unknown είπε...

αυτο θα πει "Evolution της πορνειας"

Ανώνυμος είπε...

μα τώρα το ανακαλύψαμε όλοι;

καλημέρα σου

. είπε...

να δεις τι ωραία που είναι όταν στο προτίνουν γιατροί αυτό. το έπαθε μια φίλη μου.

αντί για μίζα, έστελνε κοπέλες ώστε να του αυξήοσυν την πελατέια οι γιατροί άλλης ειδικότητας.

Marina είπε...

chrysa, εσύ γελάς, εγώ όμως έφριξα. Και η κοπέλλα που δεχόταν τις προτάσεις φορούσε και βέρα. Αλλά όπως έχω ακούσει οι παντρεμένες προτιμούνται γιατί είναι εκβιάσιμες

citronella, αυτά είναι ακριβά παπούτσια, ο Τζιμάκος είναι φτηνότερος φαίνεται.

deadend mind, εκεί είναι η διαφορά. Δεν γίνονται πόρνες, δεν το βλέπουν έτσι. Απλά κάνουν λίγο σέξ και εξασφαλίζουν έτσι κάποια είδη που χωρίς το εξτρά δεν θα μπορούσαν να το αποκτήσουν.

snikolas, όπως και εσύ σοκαρίστηκα για να πώ την αλήθεια. Τι να πώ? Προφανώς για μερικές ένα έξτρα πήδημα καλύπτει κάποιες άλλες ανάγκες. Υπάρχει και το αντίστοιχο, γυναίκες επώνυμες να δέχονται πλούσιους άνδρες πελάτες που φαντασιώνονται π.χ. να π&&&ξουν την Βικτώρια Μπέκαμ. Αυτοί και αυτές ζούν ανάμεσά μας..μπορεί να είναι η κοπέλλα στο διπλανό γραφείο που με αυτό τον τρόπο ξεπληρώνει ένα δάνειο.

stavros katsaris, συμφωνώ. Ομως ακούγοντας λαθραία το διάλογο αυτό και βλέποντας τις δύο κοπέλλες που μιλούσαν..ήταν κανονικές κοπέλλες, τίποτα δεν μαρτυρούσε το επάγγελμα της μίας.. Ζούν ανάμεσά μας.

tina, μιλάμε για πολύ χάϊ κατάσταση. Κάτι σαν χόμπυ, εκεί που άλλοι παίζουν τέννις..εσύ μελετάς την ανακαίνιση του χώρου σου, του εαυτού σου κλπ..

melomenos, εντάξει μπορεί η πορνεία να είναι το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο, όμως εδώ μιλάμε για μία μοντέρνα έκδοση.."για να δούμε τι μου λείπει. Α! Ναί το συνολάκι Χ. Το επιπλάκι Ψ κλπ, οπότε τι σημασία έχει ένα πηδηματάκι με τον ματσωμένο χουφταλίκο," Οπου η εκδιδόμενη δεν είναι του πεζοδρομίου, ούτε το επάγγελμα το κάνει επί μονίμου βάσεως. Αν τα καταφέρει να μπλέξει με 2-3 καλούς πελάτες, θα φτιάξει και την προίκα της.

Marilina, αυτό με τους γιατρούς, αλλά σε άλλη έκδοση, το έχω ακούσει και εγώ. Κάποιοι ψυχίατροι θεράπευαν τα στυτικά προβλήματα πελατών τους με όμορφες κοπέλλες που "τους βοηθούσαν". Οι κοπέλλες ήταν πρώην πελάτισσες που τα είχαν βρεί με τον γιατρό.

Ανώνυμος είπε...

καλή μου αυτό εννοούσα κι εγώ, δεν μίλησα για μοντέρνα έκδοση πορνείας!!!
απλά μάλλον τώρα δόθηκε η δημοσιότητα στο θέμα και έγινε πιο ευρεία γνωστό,
χρόνια υπήρχε και θα υπάρχει αυτό το είδος γυναίκα ή και άντρα(μην βγάζουμε την ουρά μας απ'έξω!!!)που λειτουργούν ημιεπαγκελματικά... κλπ!!! με τον σκοπό να ικανοποιήσουν τα ακριβά τους γούστα!

nassos είπε...

Καλά οι εταίρες στην αρχαία Ελλάδα τι έκαναν;;;

Καλά και οι ζιγκολό δεν πάνε καθόλου πίσω...

Psipsinel είπε...

po po pramata ke thamata ginonte

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς είναι πραγματικοί διάλογοι γιατί πολύ απλά αυτά συμβαίνουν δίπλα μας και είναι κομμάτι της μίζερης καθημερινότητάς μας. Το πιο σοκαριστικό και εξοργιστικό είναι ότι περνιέται και για στάση ζωής, σχεδόν επιβεβλημένα. Τί να πω...

Unknown είπε...

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ακόμα στο Αϊ Βασίλη;;;; :)

jojo είπε...

δυστυχώς εκεί έχουμε καταντήσει.

να είναι η πορνεία απλό θέμα και λύση για να έχουμε ότι η τηλεόραση μας επιβάλλει...
καταναλώνετε, καταναλώνετε, καταναλώνετε...
πάση θυσία και με κάθε τίμημα!

και τα μυαλά μας τόσο πουρές που να καθόμαστε και να το διαπραγματευόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα να καταντήσεις μαϊμού για να αγοράσεις μια αυθεντική Luis Vuitton, ενώ η αγορά έχει πλημμυρίσει με μαϊμούδες, που τις αγοράζεις και παραμένεις αυθεντική, λολ.

Marina είπε...

Είχα δεί πρό ετών ένα φίλμ με την Σιγκούρνι Γουήβερ και τον Τζήν Χάκμαν με τίτλο "Heartbreakers" που ήταν ακριβώς για το θέμα που έγραψα. Μετά την ταινία πίστευα ότι είναι ένα απλό σενάριο, μετά απο αυτά που άκουσα άρχισα να αμφιβάλλω.

melomene, Ο.Κ. παρανόηση εκ μέρους μου.

so far, στάση ζωής πολύ σωστά. Να τις δείς αυτές τις κυράτσες τι τουπέ έχουν απέναντι σε άλλες που δεν ακολουθούν.., προφανώς για να ζηλεύουμε και μήπως τις μιμηθούμε..

psipsinel, είδες, είδες!

nasos και οι εταίρες στην μοντέρνα Ελλάδα το ίδιο κάνουν, παρεούλα με τους ζιγκολό.

darthiir, ναί, ναί και στους μάγους που δώρα φέρνουν πάνω σε καμήλες

jojo, σωστή! Αν το καλοσκεφτείς όλα αυτά που προτείνονται για τις γυναίκες και τους άνδρες σε ΜΜΕ και τύπο χρειάζονται 5-6 μισθούς για να καλυφθούν ανα μήνα..οπότε για μερικά άτομα το να εκδίδονται σημαίνει να πιάσουν το όνειρο. Κατάντια.

georgia-is-coming-to-, μα εκεί είναι το θέμα. Οι τσάντες μαϊμούδες και τα Folex είναι για όλους. Ενώ για "εκείνες" είναι τα αυθεντικά.

. είπε...

νομίζω πως το χειρότερο είναι ότι κατα τη γνώμη τους δεν είναι πόρνες, και ότι οι υπόλοιπες έιμαστε κορόιδα.

αν ήταν συνειδητοποιημένες απλά θα λυπόμουν την κατασταση τους, αυτή η στάση όμως μ εκνευρίζει.

Unknown είπε...

Θα θέλαμε εδώ να αναφέρουμε πως δεν ξέρουμε πως έστειλες το γράμμα, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα. Για κάθε καθυστέρηση στο δώρο σου φταίει ο φορέας αποστολής αλληλογραφίας που επέλεξες.

Με τιμή,
Το κοπάδι....

Ανώνυμος είπε...

Και μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και πολλοί τρόποι έκδοσης, ο κυριολεκτικός και ο μη. Να πούμε παραδείγματα; Γάμος που γίνεται για λεφτά, δουλειάς που δεν έχει όριο στο να παραβιάζει την προσωπική ζωή, ακόμα και τα κλασσικά PR μοιάζουν κομματάκι με μικρές καθημερινες πουτανιές...
:^/