Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2007

Ελαφάκι ψητό

Μετά τις καλοκαιρινές φωτιές που όλη η πανίδα της Πάρνηθας έγινε ψητή σε φούρνο χωρίς πατάτες, μετά τις εγκυκλίους ότι απαγορεύεται το κυνήγι στις πληγείσες περιοχές

έρχεται η Ελευθεροτυπία και με αυτό της το άρθρο, μας ενημερώνει ότι βεβαίως και οι καλοί μας κυνηγοί σκότωσαν ότι επέζησε της καταστροφής.

Σκότωσαν λοιπόν 50 ελάφια..και τα άφησαν για να τα βρούν οι δασάρχες. Γιατί τα σκότωσαν τότε? Συνήθως τα τρόπαια τα παίρνουν για να τα επιδεικνύουν, "απο εδώ τα λιοντάρια, οι τίγρεις, τα ελάφια που με κίνδυνο της ζωής μου ξεπάστρεψα, απο εκεί τ' αρχίδια μου που πάνε μπροστά με καροτσάκι". σε αυτή την περίπτωση όμως άφησαν τα κουφάρια και φύγανε. Αρα επίσειξη όρχεων 0.



Πρός τι τότε η αιματοχυσία?

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

RE PAIDIA GIATI DEN SKOTONEI KANEIS KANA KYNHGO ?

Marina είπε...

Καθόλου κακή ιδέα. Γίνεται πάντως. Πέρυσι δύο γνωστοί μου αλληλοπυροβολήθηκαν όταν ψάχνανε για ορτύκια. Του ενός τα σκάγια του μπήκαν στο κεφάλι - ευτυχώς σώθηκε. Του άλλου του μπήκαν στον ποπό.

snikolas είπε...

Καλά… εδώ δεν μιλάμε για κυνηγούς αλλά για μαλάκες. Δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει κυνηγός που σέβεται τον εαυτό του και θα πήγαινε να κάνει τέτοια καφρίλα.

An-Lu είπε...

Πρόκειται σαφέστατα για βάρβαρα και αιμοδιψή υποκείμενα...τα οποία σαφώς ΔΕΝ ανήουν στη συνομοταξία του homo sapiens...

Dory είπε...

Εγώ πιστεύω ότι ούτε κυνηγοί είναι... Έχουν κάνει (και θα συνεχίσουν να κάνουν δυστυχώς) πολλά λάθη, αλλά διαφέρουν από τους serial killers που γουστάρουν να αφήνουν τα θύματα πίσω τους. Μάλλον κανένας άρρωστος επιδειξίας είναι, όπως λέει και η Marina, από αυτούς που θέλουν να δείξουν τι μπορούν να καταφέρουν κάτω από τη μύτη του δασαρχείου. Δεν νοιάζονται για το τι σκοτώνουν. Ελάφια βρίσκουν, κότες βρίσκουν, το ίδιο πράγμα είναι γι' αυτούς.