Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2007

Προσοχή μη το μάθουν τα κανάλια..

Η Δ.Ζ είναι καθηγήτρια σε Δημόσιο Γυμνάσιο της Αθήνας. Πρίν 3 περίπου μέρες στο σχολείο που δουλεύει συνέδεσε ένα νέο καλώδιο στον υπολογιστή της, έγινε βραχυκύκλωμα, το ρεύμα τη τίναξε στο πάτωμα και από το χτύπημα της έσπασε η μία ωμοπλάτη. Κουτσά- στραβά συνήλθε, στο σχολείο ακόμη, κανείς δεν ειδοποίησε ένα ασθενοφόρο..τα κατάφερε και γύρισε σπίτι της. Τηλεφωνεί στο ΕΚΑΒ απο το σπίτι της, να έρθουν να τη πάρουν γιατί πόναγε φρικτά, οι οποίοι όμως όταν άκουσαν ότι ναί μεν έπαθε ηλεκτροπληξία αλλά συνήλθε, δεν πειράζει, της λένε, τη γλυτώσατε. Τηλεφωνεί σε έναν ορθοπεδικό γιατί υπέφερε πολύ, της λέει να πάει σε Νοσοκομείο και πράγματι πάει στον Ευαγγελισμό. Οι γιατροί εκεί όμως δεν ξέρω τι εξετάσεις της κάνανε, απεφάνθισαν ότι ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ με τόσο ηλεκτρικό ρεύμα που έφαγε και δεν έχει πεθάνει, και την βάλανε ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ! Ακόμη εκεί είναι απ' όσο ξέρω!
Και όταν ενημερώθηκε ο Διευθυντής του Γυμνασίου/Λυκείου για το ατύχημα που έγινε απο ελλειπή συντήρηση των ηλεκτρικών του σχολείου του, είπε
"Προσοχή μη μας πιάσουν στο στόμα τους τα κανάλια, γιατί χαθήκαμε"
Αυτός ο άνθρωπος διδάσκει τα παιδιά μας και τους μαθαίνει ότι η ανθρώπινη ζωή είναι τζάμπα, ενώ τα ΚΑΝΑΛΙΑ RULE!

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω πώς το λες κι έχεις δίκιο , από την άλλη όμως αν σκεφτείς πως τα κανάλια για την όποια τηλεθέαση πιάνουν την τρίχα και την κάνουν τριχιά,τότε υπάρχει μια εξήγηση στην αντίδραση του διευθυντή....θά'χει τρομάξει ο άνθρωπος ΧΑΧΑΧΑ

An-Lu είπε...

Ανατριχιαστικά αισχρό....

Juanita La Quejica είπε...

Όταν λοιπόν τα παιδιά αυτά θα μας πετούν όταν γεράσουμε στον Καιάδα, ας μην παραπονεθούμε.
Εμείς τα εκπαιδεύουμε, εμείς τα μεγαλώνουμε και τα διαπαιδαγωγούμε, εμείς βάζουμε τις βάσεις στον χαρακτήρα και στα πιστεύω τους.
Ό,τι σπέρνουμε, θα το θερίσουμε.

zero είπε...

Rulez

να βαζεις και το ζητα στο τελος ...οπως Αμερικη.

Sourotiri είπε...

zero, τα καναλια ειναι πληθυντικος αριθμος, οποτε παει rule και οχι rulez.

Μαρινα, ξερεις πολλους που δεν θα ελεγαν το ιδιο στην θεση του; Δυστυχως...

Τελικα η μπριζα διορθωθηκε;

Γ.Π. είπε...

Νομίζω ότι και μόνο για αυτό που είπε πρέπει"Να τον πιάσουν στο στόμα τους τα κανάλια!!!".
Πάντως έβλεπα χτες μια εκπομπή στον Alpha (Κωδικός:Alpha... κάτι τέτοιο) και πραγματικά αηδίασα με τον τρόπο που ο Βερύκιος κατέστρεψε κάθε προσπάθεια συζήτησης ενός τόσο σημαντικού θέματος όπως η παιδική και νεανική εγκληματικότητα. Αισχρός λαϊκιστής,πραγματικά άσχετος με το θέμα, και φοβάμαι περιορισμένης νοητικής διαδρομής και αντιλήψεως. Φαντάσου αντίστοιχα να πάρουν τα κανάλια το θέμα μας και αντί να συζητήσουν για την ασφάλεια και υγιεινή κατά την εργασία (και ιδιαίτερα στο δημόσιο τομέα που η πρόληψη είναι ανύπαρκτη)θα κρεμάσουν τον διευθυντή, την καθαρίστρια, τον εργολάβο που έφτιαξε πριν 80 χρόνια το σχολείο κτλ, κτλ, κτλ.

Marina είπε...

NIOBH, τα κανάλια κάνουν το τόσο ΤΟΟΟΣΟ όμως δεν είναι συμπεριφορά διευθυντή σχολείου πρός υπάλληλό του, όταν απο αμέλεια παραλίγο η κοπέλλα (μητέρα 2 παιδιών) να χάσει τη ζωή της. Τι πάει να πεί θα τον πιάσουν τα κανάλια, να τον πιασουν και να τον μαδήσουν όταν δεν πληρώνει τον ηλεκτρολόγο και αντίστοιχα δεν συντηρεί τα καλώδια. Δεν μιλάνε έτσι.

An-lu, αισχρό δεν λές τίποτα. Γρήγορα-γρήγορα έστειλε τη καθηγήτρια σπίτι της μη πάθει τίποτα μέσα στο σχολείο και βρόύνε τον μπελά τους..

juanita, τα αντίστοιχα παιδιά του σχολείου αυτού πάντως θα έχουν δίκιο όταν η καθηγήτρια για 1 μήνα τουλάχιστον δεν θα παραδίδει μαθήματα..για αντικατάσταση δεν νομίζω να παίζει..φοβάται ο διευθυντής να ειδοποιήσει μη μαθευτεί τι έγινε..

Sourotiri, δεν ήταν θέμα πρίζας. Υπ'ηρχε ανεπαρκής συντήρηση ηλεκτρικών, πολλά γυμνά καλώδια και έλλειψη ρελέ στον πίνακα.
Ανήκουστα πράγματα στην εποχή μας!

καημέ, αυτό ακριβώς φοβάται ο διευθυντής. Οτι θα χάσει τη θέση του, μαζί με τον ηλεκτρολόγο και ένα σωρό άσχετους. Η καθηγήτρια και φίλη που είναι στην εντατική δεν τον ενδιαφέρει..αρκεί ούτε τα παιδιά που και εκείνα θα κινδυνεύουν απο τα γυμνά σύρματα..
Πώς καταντήσαμε λοχία..

Σοφία είπε...

Είναι πραγματικά κρίμα το ότι μας απασχολεί περισσότερο η φήμη, παρά η ουσία - όταν μάλιστα αυτή η ουσία είναι η ανθρώπινη ζωή.

Blonde είπε...

Και μετά έχω τη ξαδέρφη Χ., τη μάνα, το μπαμπά, τη γιαγιά, τη ξαδέρφη Δ. να μου λένε..."Εσύ πότε θα παντρευτείς να κάνεις κανένα παιδάκι;;;" Ερωτώ: σε αυτό τον κόσμο;

Unknown είπε...

Για κοίτα λίγο γύρω σου και πες μου ποιά είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής και ποιός βασιλεύει στον κόσμο....

Unknown είπε...

ΥΓ: Βλέπω "Αϋπνία"... Φανταστικό ε;

Marina είπε...

sophia, πώς κατάντησε η Ελλάδα να λές..

lianne, που ξέρεις το δικό σου μπορεί να βγεί καλύτερο, να πέσει σε καλύτερους δασκάλους..

darthiir the abban, 1) Κυττάω γύρω μου και φρίττω κάθε μέρα
2) την "αϋπνία" τώρα την άρχισα. Είναι που θέλω να μάθω ποιός ήταν ο Ντιπνό, γιατί στον Μαύρο Πύργο του Κίνγκ που διάβασα τον αναφέρει.

snikolas είπε...

Άλλη μια τρανή απόδειξη πως κάφροι έχουν αναλάβει την εκπαίδευση των μελλοντικών ενήλικων, άρα και το ίδιο το μέλλον, αυτού του τόπου.

Mikrouli είπε...

Την ηλεκτροπληξία μίσησαν πολλοί, την τελεθέαση όμως ουδείς!
ΑΧ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΡΟΥΜΕΛΗ!

Σε ευχαριστώ για τη γνωστοποίηση του ευτράπελου Μαρινάκι μου...

Την έρευνα που δημοσίευσε η Κ αναφορικά με την κατάσταση στην Ελληνική δευτεροβάθμια εκπαίδευση τη διάβασες; Φρίκη...

ΥΓ. Ζero RULEΖ!!!
(με το Z παχύ-παχύ!)
;-)

Donald είπε...

@sourotiri δεν μου λες πουλακι μου, οτι εισαι εσυ να μην καθομαι και παιδευομαι τζαμπα. Αμεσως να μας διορθωσεις ... δεν σου αρεσει το ενα, δεν σου αρεσει το αλλο...
Δεν γραφεται ετσι, γραφεται γιουβετσι...
Παλι τα ιδια αρχισαμε?

Καλημερα Μαρινα.

x είπε...

olo kai kapoion tha kseroume sta kanalia. An thelei i D.Z to mathainoyn sto pits fitili.

So_Far είπε...

Αλητεία με τη μορφή Γυμνασιάρχη/ Λυκειάρχη.. από τα χειρότερα !

Unknown είπε...

auto pou epathe einai h daskala einai ergatiko atyxima.... tha eprepe toulaxiston na zitisei apozimeiosi apo to dimosio gia auto... to dikaioutai....

Ανώνυμος είπε...

Εαν ημουν στην θεση των δικων τις μιας και η ιδια δεν νομιζω να ειναι σε θεση να το κανει θα ειχα ηδη παει στα καναλια..!!!

Τετοιοι δασκαλοι ειναι που δινουν τα παραδειγματα στα παιδια μας!!

Theios είπε...

Δεν είναι να περιμένεις περισσότερα από τους εκπαιδευτικούς....

Παρα πολύ ωραίο blog. Μπράβο!