Παρασκευή, Δεκεμβρίου 28, 2007

After Christmas blues

Τι blues δλδ καλύτερα να έλεγα blacks and arahna! This Christmas fariggitida rules! Εχοντας ήδη καταπιεί 1,5 κουτιά αντιβίωσης μου έπεσε ο πυρετός, άνοιξε και ο λαιμός μου, σταμάτησαν τα ρίγη..υποτίθεται ότι γιατρεύτηκα ναί? Οχι. Μου ξεκίνησε ένας τσιγαρόβηχας άλλο πράγμα, και να κάπνιζα να πάει στα κομμάτια, αλλά εχω να καπνίσω απο τότε που ήμουνα 14 ετών (όχι σηκωμένα φρύδια πλήζ, απο τότε ήμουνα bad girl). Ετσι ο ντόκτορ είπε ότι πρέπει να συνεχίσω να πίνω χαπάκια..να δώ πόσο θ αντέξω, τα αντιβιοτικά μου φέρνουν απίστευτη διάρροια, ήμουνα που ήμουνα βολική στη τουαλέττα, το μόνο που μου μένει είναι να πάρω το μαξιλαράκι μου και να βολευτώ εκεί πέρα. Κι αν δεν περάσει ο βήχας μέχρι μεθαύριο, ίσως ν' αλλάξω φάρμακα σε πιο δυνατά (εκεί είναι που θα μετακομίσω στο λουτρό) . Τρελλάθηκα στη κλεισούρα, 5 μέρες έμεινα σπίτι, ούτε τα σκουπίδια δεν κατέβαζα (έβγαλα τις σακούλες στο μπαλκόνι) μόνο ταινίες στο dvd είδαμε τόσες που στραβωθήκαμε πιά!
To Christams dinner οργανώθηκε για μία ακόμη φορά σπίτι μας και παραλίγο να μη πραγματοποιηθεί γιατί όλα μας πήγαιναν στραβά! Το πρωί της Τρίτης πιάσανε τον Κ κάτι πόνοι στη κοιλιά, κάτι σφάχτες, δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει, έχει κήλη, φοβήθηκα αρκετά, είπα μη τον πάω Νοσοκομείο..αλλά τελικά όταν ξάπλωσε και κατάπιε Ζαntac του πέρασε και μπόρεσε να καθίσει και στο τραπέζι. (Κάθε που τον πιάνει πόνος ορκίζεται ότι θα πάει στο γιατρό την επομένη ΝΑΙ, μόλις του περναει το ξεχνάει..) Το ίδιο βράδυ σήκωσε όμως πυρετό και έφερα γιατρό..διάγνωση : Οξεία φαρυγγίτιδα..καλά! Πρωτότυπο!
Τώρα είμαστε 3 οι άρρωστοι! Η αφεντιά μου που όντας λίγο καλύτερα κάνει εξωτερικές δουλειές τυλιγμένη σαν χανούμισσα με κασκώλ και με τη μύτη μέσα στα χαρτομάντηλα, ο Κ ξαπλωτός αγκαλια με μία γάτα (αντί για θερμοφόρα), τα πεθερικά να τρέχουν σαν διάτονες αστέρες, να τα φαγητά, να οι σούπες, να τα γλυκά, η κα Π τέζα με οξεία παλινδρόμηση γιατί τα Χριστούγεννα έφαγε το καταπέτασμα και βαρυστομάχιασε..
μιά χαρά Σκατούγεννα περάσαμε φέτος!

8 σχόλια:

If...ιγένεια είπε...

Περαστικά, συμπάσχω..

Ανώνυμος είπε...

Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες.
Ο νέος χρόνος όμως θα σας βρεί περδίκι, θα το δεις! Φιλιά! (στο μέτωπο, δεν είναι ώρες τώρα να κολλήσουμε καμμιά φαρυγγίτιδα..)

Γ.Π. είπε...

Merry Sickmas; )Happy Virus Year; )
Κάτι άκουσα οτι και ο Santa θα το σκεφτεί αν θα περάσει φέτος, γιατί το ταμείο του δεν καλύπτει φαρυγγίτιδα!
Σοβαρά τώρα, τις πιο θερμές ευχές και περαστικά, γρήγορα, οριστικά και αμετάκλητα!

Υ.Γ. Το μόνο καλό είναι ότι με φαρυγγίτιδα δεν θα μπορείς και πολύ να μιλάς.Αλλιώς τόσες ώρες στο κρεβάτι ποιος ξέρει τί κρεβατομουρμούρα θα είχε να ακούσει ο φουκαράς ο Κ.

An-Lu είπε...

Αχ βρε παιδιά....περαστικούλια σας... το μόνο σίγουρο είναι πως το νέο έτος θα σας βρει ΥΓΙΕΙΣ!

ci είπε...

Περαστικά, εύχομαι την Πρωτοχρονιά να είστε έτοιμοι για ξεφάντωμα!
Χρόνια Πολλά.

Marina είπε...

Κατ' αρχήν Χρόνια πολλά και ευχαριστώ για τις ευχές!

Niobh, αντε να έρθει ο νέος χρόνος χωρίς γκούχ!. Αυτό με το φιλί στο μέτωπο...πώ! πώ τι μου θύμισες!. Αγγλία 1987 ήμουνα άρρωστη με φαρυγγίτιδα μαζί με τον πρώτο μου άντρα, τέζα και οι δυό. Οι φίλοι μας μας έφερναν διάφορα καλούδια, χτύπαγαν το κουδούνι της εισόδου του σπιτιού, ότι ήρθαν, άφηναν στο κεφαλόσκαλο τα φαγητά και έφευγαν ..για να μη κολλήσουν!. Οταν γίναμε καλά τους καρπαζώσαμε εκ περιτροπής!

καυμέ, καλό αυτό με το Sickmas! H φωνή μου είναι πολύ σέξυ σαν της Amanda Lear..όσο για τις μουρμούρες, έχασες, σε αυτό το χόμπυ επεδίδεται ο Κ, δική του η συγκεκριμμένη αρένα..

Αν-λού, εντάξει, το πολεμάμε..

citronella, για ξεφάντωμα δεν ξέρω αλλά φαγοπότι..σίγουρα. Ηδη η πεθερά ετοιμάζει τα άπειρα εδέσματα!

Juanita La Quejica είπε...

Περαστικά και στους δυο!
Καλή Χρονιά, ελπίζω να έχετε αναρρώσει μέχρι την Πρωτοχρονιά για να μπορέσετε να απολαύσετε με άνεση τα καλούδια της πεθεράς.
Θα τα πούμε σε μια πιο καλά οργανωμένη "μάζωξη", γιατί τούτη εδώ της τελευταίας στιγμής ήταν λογικό να έχει απώλειες.
Σας νοιώθω απόλυτα! Επί 1.5 μήνα ήμουν με βρογχίτιδα και φαρυγγίτιδα, θα παίρνω φάρμακα για 3 μήνες (πήρα ό,τι "πετά και κολυμπά" και επισκέφτηκα 3 ειδικότητες γιατρών, για να μου λύσει τελικά το πρόβλημα το ζιρτέκ, παρά την αντιβίωση, την κορτιζόνη σε χάπια και σε εισπνεόμενα και κάποιο μοντέρνο αντιαλλεργικό) και έκανα να βγω από το σπίτι 2 βδομάδες, γιατί ο καπνός κυρίως θα με έστελνε αδιάβαστη. Ακόμα και τώρα, 1.5 μήνα μετά, ο καπνός με ενοχλεί ιδιαίτερα. Δεν δοκιμάζεις να παίρνεις έστω μισό ζιρτέκ το βράδυ Μαρίνα;

Marina είπε...

Juanitaki καλημέρα!. Ευχαριστώ για τις ευχές! Μα τι πάθαμε όλοι και μέσα στις γιορτές το παίζουμε άρρωστοι?
Σαν άνθρωπος έχω φαρμακοφοβία, ποτέ δεν παίρνω φάρμακα, ούτε ασπιρίνη, εκτός κι αν μου το πεί γιατρός αλλά και πάλι, αν θεωρήσω ότι τα φάρμακα είναι πολύ δυνατά, δεν τα παίρνω. Ούτε άλλης ιατρικής φάρμακα παίρνω..γενικά τα αποφεύγω. Οταν ομως ειναι να πάρω, με πιάνουνε αμέσως..Το ξέρω το ζιρτέκ, το είχε πάρει παλιά ο Κ για μία αλλεργία απο αφρόλουτρο. Φέρνουνε ύπνο όλα αυτά..πα! πα! πα!.
Αντε καλή ανάρρωση με τον καινούργιο χρόνο.