Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2007

Η Γάβ

Είδος γυναίκας με πολύ δυνατή φωνή.

Οτι έχει να πεί το ακούει όλη η γειτονιά, τα γύρω αυτοκίνητα, όλος ο κινηματογράφος και όλο το (ταλαίπωρο) εκκλησίασμα. Ολως τυχαίως τα μυστικά σου τα μαθαίνει η Πανελλήνιος χωρίς να διαβάζει Εσπρέσσο. Τζάμπα!

Πώς είναι όμως μία Γάβ?
Είναι καλοντυμένη, με ψηλά τακούνια, ψηλή-κοντή αδιάφορο, πάντα γίνεται αισθητή απο τη φωνή της. Που ποτέ δεν είναι τσιριχτή, λίγο μπάσο αλλά με τέμπο και ισχύ.

Αυτή η γυναίκα δεν θα πεί τσιριχτά " Γιαννάκηηηηηη! Εβγα έξω απο τη θάλασσσσσσσαααα!, δεν θα φωνάξει απλά θα πεί με τη μπάσα φωνή, σπαθάτα "ΓΙΑΝΝΗ! Τη μπάλλα σου και δρόμο κακομοίρη μου!". Ολοι οι Γιάννηδες στην παραλία θα κυττάξουν πρός το μέρος της, ξαφνικά θα αισθανθούν τύψεις απο το πηδ..που δεν έκαναν μέχρι τις ψιλοκακίες στη δουλειά. Το μέτωπό τους θα ιδρώσει, με αργά βήματα θα συρθούν πρός το μέρος της. Αν είναι του γούστου τους ίσως και να πέσουν στα γόνατα.. Η ιδεώδης dominatrix. Αλλά και του γούστου τους να μην είναι..δεν πειράζει, μία συγνώμη θα τη ζητήσουν. Μιά άφεση!
Και που να την πετύχεις σε χειμερινό σινεμά! Ξαφνικά όλοι μας ενημερωνόμαστε ότι η ταινία είναι πολύ αστεία, τόσο που χρειάζόμαστε άμεσα να τρέχουμε για πί πί. Η ότι έχει πολύ αίσθημα, γιατί κλάμμμα η κυρία γάβ κορόμηλο γαβοοουυυυυ!
Και τι γίνεται άν κάποιος αντιμιλήσει σε μία Γάβ? Αν πάει να της κόψει το βήχα γιατί ενοχλεί η γαϊδουροφωνάρα της τη κινηματογραφική αίθουσα όταν για 100η φορά εξηγεί τι θα γίνει μετά το διάλλειμα?
Αγριοκύτταγμα
Σήκωμα χειλιών απο τη μία άκρη
Εμφάνιση σκυλόδοντα
Ρυτίδιασμα μετώπου
"Σκάσε ψείρα" ή κάτι αντίστοιχο.

Αν δε προκύψει ο άλλος να είναι κανένας θεόρατος τότε αρχίζει η φωνή
"Μιλάνε όλοι μιλάν και οι μπουνταλάδες.."

Είναι απλά να μη σου τύχει... να πληρώσεις να δείς ξένη ταινία στο πανί και να τη δείς στην ελληνική μπανάλ μορφή..και live!

Ούφ!

9 σχόλια:

snikolas είπε...

Hahaha ωραία πρέπει να πέρασες!

xaos είπε...

Δεν δίνεις σημασία, γιατί αν σε πάρει στο στόμα της αλλοίμωνό σου, δε σε σώζει τίποτα.Και όχι τίποτα αλλο τα αυτάκια σου δεν τα λυπάσε?

nyctolouloudo είπε...

στις γαβ γαβ πίστες κάποιοι σκυλόμαγκες θα ξοδεύουν βουνά τα λαλούδια και τις σαμπάνιες(Καίρ) για τις κερίες αυτές...

TzinaVarotsi είπε...

Aλήθεια τώρα που το σχολιάζεις...άντρας γαβ..υπάρχει ή τον καταπίνει πάντα μια "ομότιτλή" του γυναίκα;....:)))

Γ.Π. είπε...

θα βγω από το θέμα ίσως αλλά αναρωτιέμαι με τα 8μιση ευρώ που δίνω για το εισιτήριο δεν δικαιούμαι να έχω τη δυνατότητα να παρακολουθήσω την ταινία;Έστω και στριμωγμένος και με τον αγκώνα του άγνωστου διπλανού μου να μου καρφώνει τα πλευρά θέλω να ακούω μόνο τους διαλόγους και τους ήχους της ταινίας και όχι τα σχόλια της καθεμιανής, τα κινητά, τα χάχανα και γενικά την κάθε κοτσάνα τους!Γιατί δεν υπάρχει ένας ταξιθέτης να τους βάλει σε τάξη;

An-Lu είπε...

Home cinema και πάλι home cinema αγάπη μου!
πα-πα-πα-πα! Τέτοια κοινωνικοποίηση να μας λείπει!

Marina είπε...

snikolas, αξέχαστα πέρασα. Αντί να δώ τη ταινία είδα τις κυρίες της αυλής με τα σκουπόξυλα όμως!

xελώνα, η γλώσσα της ψαραγοράς κοκκινίζει μπροστά της..

nyctoloulodo, ας πάνε τα γαβ με τα γαβ-γάβ, στο σινεμά να μην έρχονται μόνο.

niobh, δεν ξέρω αν υπάρχει, δεν έχω συναντήσει κανέναν ποτέ.

kαημέ, παλιές ιστορίες αυτά με τις ταξιθέτριες, που κυκλοφορούσαν με το πρόγραμμα και το φακό. Σου κάνανε και παρατήρηση ρίχνοντας φώς στο πρόσωπο. Πάνε αυτά. Τώρα και τον αγκώνα θα φάς και θα πλερώσεις..

an-lu, ωχ πάλι μέσα στο σπίτι θα κάτσω? Να βγούμε και λίγο έξω..

Katerina ante portas είπε...

Και αν την..γαβ-γίζαμε; Λέω τώρα! :)

tassoula είπε...

Τώρα έσυ περασες χάλια αλλά εγω γέλασα.Την περιγράφεις τόσο καλά!!