Τρίτη, Ιανουαρίου 29, 2008

Ιησουϊτες

Πέθανε ο Χριστόδουλος και ξανα-κόλλησε το Πανελλήνιο στις οθόνες. Ζουμερό θέμα η αναχώρηση του Αρχιεπισκόπου, ανεβάζει τα κλίκς, που κοιμόμαστε, τα κλίκς θ ανέβουν κιάλλο ως την Πέμτη την ημέρα της κηδείας. Ηδη βγήκαν τα πρώτα ρεζιλίκια, τα άκουγα στο ΣΚΑΙ σήμερα το πρωϊ..συνέντευξη έδωσε ένας ηλίθιος παπάς και έλεγε πώς θέλουν να είναι ο επόμενος Αρχιεπίσκοπος... "να ασχολείται με τα της Εκκλησίας περισσότερο και λιγώτερο με τις Δημόσιες Σχέσεις", να μην είναι μπαλκονάτος όπως ο θανών!.
ΕΛΕΟΣ παιδιά! Τουλάχιστον αν έχετε μειωμένη νοημοσύνη, κρατείστε τη για τον εαυτό σας.
Ζεστός είναι ο νεκρός ακόμη, κρύφτε τα μαχαίρια για μετά τη ταφή!.
Δεν μ' αρεσει η υποκρισία, προτιμώ αυτούς που διαφωνούν και εμμένουν στις θέσεις τους περί θρησκείας, πολιτικής, περί παντός επιστητού, παρά τους Ιησουϊτες που έβριζαν πατόκορφα το Χριστόδουλο όταν ήταν γερός και όταν μαθεύτηκε ότι έχει την επάρατο, αναίρεσαν τις θέσεις τους και τις δημοσίευσαν στις Free Press εφημερίδες τους (όντας εκδότες), συγχωροχάρτι πάρε μπάρμπα, μου θυμίζεις τον πατέρα μου που πέθανε απο καρκίνο, μιά χαρά τα λές..! Και έτσι οι αναγνώστες θα μείνουν με την εντύπωση πως πάω με το ρεύμα γιατί να βρίζεις τους νεκρούς..είναι ασέβεια.
Εκεί που φθάσαμε σαν λαός, γιατί πιο κάτω πάτο δεν έχει, ακόμα και νεκρός να είναι ο άλλος, πάντα θα φιλιέται απο Ιούδες. Σταυρωτά κιόλας μαζί με δάκρυ κορόμηλο.

14 σχόλια:

xasodikis είπε...

Μαρίνα τα μαχαίρια δουλεύουν υπογείως από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το ανίατον της ασθένειας...

Από την άλλη, και το χθεσινό λιβανιστήρι της ΕΡΤ παραήταν...

patsiouri είπε...

Eγώ είδα stand up commedy Κουίκ-Αυτιά...τι αλητεία θεέ μου...

oKyrios είπε...

Aνάπαυλα στη Ζαχοπουλιάδα,
διάλειμα στη Θεμομακιάδα, πένθος βαρύ κι ασήκωτο στα βοθροκανάλια και προετοιμασία για το νέο σήριαλ "Η κούρσα τής διαδοχής".

Παιδάκια μου γλυκά, μπλογοφιλαράκια μου,ευτυχώς πού είστε και σείς και περνάω μια βόλτα και συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι εγώ αυτός πού τρελλάθηκε... (τουλάχιστον όχι ακόμα)

snikolas είπε...

Σοβαρά τώρα, περίμενες να εξελιχθούν αλλιώς τα πράγματα; Αυτοί είναι χειρότεροι και από τους πολιτικούς.

An-Lu είπε...

Μα δεν είναι αντατριχιστική όλη αυτή η υποκρισία και η προσωπολατρεία;;;;
μπρρρρρρρ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ετσι ειναι...
κι εγω με τη μια χθες φρικαρα με τα καναλια και την υποκρισια ολων!

Rizobreaker είπε...

Σ' αυτή την αμαρτωλή χώρα...

http://rizobreaker.blogspot.com/2008/01/blog-post_29.html

xaos είπε...

Είναι πράγματι πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει.Σαν τα όρνια.

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Κι οπως ελεγε και η γιαγια μου η συχωρεμενη
"κι αν εισαι και παπας,με την αραδα σου θα πας".

elenitsa! είπε...

εμενα αυτο που με απασχολει ειναι το γεγονος οτι δεν ασχολειται πια κανεις με τα ζωνιανα, κανεις με τον αλλονα που πηγε να αυτοκτονεισει αλλα δεν τα καταφερε, και κανεις με οοολα τα αλλα θεματα που απασχολουν κατα καιρους το ελληνικο πανελληνιο. πχ για την μειωση της συνταξης για μια γυναικα που παιρνει προωρη συνταξη, για τους συνταξιουχους και για τις αυξησεις τους, για τους συμβασιουχους κλπ......

Marina είπε...

elenitsa, τα ΜΜΕ έχουν γίνει σαν τις φυλλάδες του κίτρινου τύπου, πιανουν ένα θέμα, το κάνουν φύλλο φτερό με τα κουτσομπολιά και το τόσο ΤΟΟΟΟΣΟ, μετά το παρατάνε πιάνουν το επόμενο με την ίδια μέθοδο, όλα για να ανεβαίνει η επισκεψιμότητα και να παίρνουν τα καναλια διαφημίσεις..
Για τα προβλήματα του τόπου χέστ..κιόλας, μονο τον ευαγγελατισμός τους. Οι καρπαζιές των συνταξιούχων δεν πουλάν ενώ το σέξ και αίμα..αυτά κι αν πουλάν..

Blonde είπε...

Εγώ τί να σας πω, πέθανε ο Χριστόδουλος και ασχοληθήκαμε με κάτι άλλο εκτός από τον Ζαχόπουλο.

Marina είπε...

Τον θάψανε τελείωσε, τώρα έρχεται η Ζαχοπουλιάδα Μέρος Β, συνήλθε ο Ζαχ, τι είπε ο Ζαχ, καλομελέτα και έρχονται. Να μη ξεχνάμε και την Αρχιεπισκοπιάδα που θα ξεκινήσει (ήδη υποβοσκει), οι υποψήφιοι θα μετρήσουν σε λίγο το μήκος της...πισίνας τους, εγώ έχω μεγαλύτερη αρα εγώ θα γίνω αρχηγός! Πάλι θα κολλήσουν οι κω@@@ στις καρέκλες..

Marina είπε...

Τους βαρέθηκα, να μη τους βλέπω και κυρίως να μη τους ακούω..αει στο διάλο απ' εδώ