Σάββατο, Μαρτίου 01, 2008

Πόση ευλογία χωράει


στο καροτσάκι του σουπερμάρκετ; Που ανέμελα στέκεται παρκαρισμένο κάτω απο τις σκάλες της εκκλησίας δεξιά;
Είτε ήταν σήμερα μέρα υπόσχεσης για μεγάλες εκπτώσεις όπου όλοι οι παπάδες θα γέμιζαν τους πιστούς με τόση φώτιση που για να μη λυγίσουν απο το βάρος της θα έφερναν και τα καροτσάκια μαζί τους για την εύκολη μεταφορα, είτε
κάποιος αδαής άφησε το καρότσι μπροστά στο ναό και εξαφανίστηκε.
Και άντε να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία, στις 7 μ.μ., συγκαλεί το Ινστιτούτο Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ», μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ., υπό την προεδρία του Καθηγητή κ. Χρήστου Γούδη, για να απαντήσει στην επιχειρούμενη σκόπιμη παραχάραξη της Ιστορίας της Μακεδονίας, που προσβάλλει την ιστορική μνήμη των Ελλήνων και αποσκοπεί στην εθνική τους μείωση.

Το Δ.Σ. του Ινστιτούτου έλαβε αυτή την απόφαση μετά την κατάθεση των προτάσεων Νίμιτς και την απόρριψή τους από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Ανεξάρτητα από τη στάση και την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας και των οργάνων της, που ασκούν την εξωτερική πολιτική της χώρας, το Δ.Σ. του Ινστιτούτου «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ» θεωρεί χρέος του να στρατευτεί με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου για την αντιμετώπιση της σαφούς επιβουλής, και να διατρανώσει την άρνησή μας να αποδεχθούμε ταπεινωτικές λύσεις για τη χώρα και το λαό μας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

faraona είπε...

Μαρινα μου
νομιζω οτι οπως και να το δει κανεις το ''θεμα''...το καροτσι του σουπερ μαρκετ εξω απο τον τοπο της προσευχης μας δεν ειναι κι οτι καλυτερο!
Φιλια πολλα
καλο μηνα και ανθισμενη Ανοιξη!

andreas athanasopoulos είπε...

Το καρότσι συμβολίζει την πρόθεση της εκκλησίας να μοιράσει στους φτωχούς την μεγάλη περιουσία της,,,, παμ μπουμ χλαπ μπαμ καλά μην χτυπάτε βρε πλάκα έκανα!!!!

issallos είπε...

χαχαχα!Του παπα ειναι που πηρε το παγκαρι και το εκανε κοσκινο πριν τελειωσουν οι επτωσεις......(κακιες;)
Καλη Ανοιξη φιλη συνblogιτισσα Μαρινα