Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2008

Μπλογκοσυνάντηση

Μετά απο κάθε συνάντηση με bloggers μου είναι απο δύσκολο έως αδύνατο την επομένη μέρα να γράψω γι' αυτήν. Πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα, να χωνέψω τις καταστάσεις και κυρίως να σταχυολογήσω τις λεπτομέρειες των συναισθημάτων των άλλων. Είμαι παρατηρητικός άνθρωπος παρόλλο που δεν μου φαίνεται.
Εγινε λοιπόν τη Παρασκευή δεύτερη συνάντηση μεταξύ των Daily Madness, CGP, An-Lu, Woof-Victor σε ένα ταβερνάκι. Οι οδηγίες που τους είχα δώσει δεν ήταν καλές..τρόμαξαν οι άνθρωποι να το βρούνε και εγώ τα άκουσα απο τον CGP (με πήρε η μπάλλα για την απουσία του GPS, για το γεγονός ότι δεν προσανατολίζομαι, δεν μπορώ να διαβάσω χάρτη..μούμπλε, μούμπλε..ούφ), ευτυχώς που τηλεφωνηθήκαμε. Η Αν-Λού είχε αλλεργία και υπέφερε απο φραγμένο αναπνευστικό, κατα τ' αλλα όμως ήταν όπως πάντα, γλυκιά, χαλαρή, ζεστή έτοιμη να αγκαλιάσει όλο τον κόσμο. Ενα λιμάνι με ανοιχτές αγκάλες. Ετσι τη βλέπω εγώ.
Είχαμε αποφασίσει νωρίτερα να συναντηθούμε για κουβεντούλα σε ένα ταβερνάκι στα Νότια Προάστεια. Γνωριζόμασταν έτσι κι αλλιώς, είχαμε ξανα-βγεί και είχε πάει πολύ καλά, κατά την άποψή μου, η πρώτη μας συνάντηση. Η Αν-Λού και εγώ είχαμε βγεί και μόνες μας, μετά βγήκαμε με τους άντρες μας σε ζευγάρια και τα πήγαν καλά οι άντρες μεταξύ τους, έτσι το ξανα-οργανώσαμε.

Κατά βάθος είμαι bad girl άξιο αντίγραφο του avatar που έχω στο προφίλ μου. Ενώ περιμέναμε το δεύτερο ζευγάρι, με πήρε τηλέφωνο η So far, μιλήσαμε και πως μου ήρθε να της πώ για τη συνάντηση και προσεφέρθει να πεταχτεί να μας γνωρίσει. Μπαλαντέρ. Αυτό δεν το είπα στους άλλους που ήρθαν, το άφησα φλού.
Ετσι την ώρα που τρώγαμε εμφανίσθηκε φάντης μπαστούνι η So far, δεν την περίμεναν, στα γρήγορα τη σύστησα αν και ήδη είχε αυτοσυστηθεί, κάθισε και πιάσαμε μία όμορφη κουβέντα που όμως βάστηξε λίγο γιατί έπρεπε να φύγει.

Συναίσθημα.
Χαρούμενο έως παιχνιδιάρικο.
Εμπειρία
Ποτέ δεν μετανοιώνω που βγαίνω με μπλόγκερς, είναι μία άλλη μορφή συνάντησης, όπου άνθρωποι έχουν συνδεθεί χωρίς την οπτική επαφή και όταν η τελευταία έρθει, το ένστικτο προσπαθεί να βάλει τον άλλον στη ζυγαριά της δοκιμασίας και συγχρόνως βλέπει ότι δεν έχει νόημα αυτή η προσπάθεια, γιατί έχουμε γίνει φίλοι χωρίς τα ένστικτά μας να ανακατεύονται.

Για ένα άτομο τόσο down-to-earth όπως εγώ, αυτό το πείραμα αγγίζει τα όρια του φανταστικού, σαν να περπατάω ξυπόλητη στον Αρη.



Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε.

14 σχόλια:

An-Lu είπε...

;-)
Σ' ευχαριστούμε πολύ τόσο για την υπέροχη βραδυά όσο και για την έκπληξη!

ΥΓ Οι οδηγίες σου ήταν σωστότατες...απλά ο χάρτης του μαγαζιού έχει "παραλείψει" 4-5 ενδιάμεσους δρόμους!

Marina είπε...

Απο την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλλα ήταν οι οδηγίες μου. Παλι καλά που σας τηλεφώνησα εγκαίρως. Εν τουτοις περάσαμε υπέροχα. Το φαγητό έμοιαζε στις γεύσεις με εκείνα του Εριβάν ή όχι? Απλή περιέργεια για να το κατατάξω..:-)

KitsosMitsos είπε...

Καλησπέρες. Απλώς,περαστικός.

So_Far είπε...

Καλημέρα ! Α, κι εγώ πέρασα πολύ ωραία και το καταχάρηκα.
Αν ήξερα ότι η αγαπητή An-Lu είχε φραγμένο αναπνευστικό δεν θα κάπνιζα σαν φουγάρο δίπλα της..
Συγνώμη An-Lu, μιλούσαμε για την απόδοση του λθάνθρακα Πολωνίας τε και Πτολεμαϊδας και παρασύρθηκα !!!
Τώρα που μάθατε το Σέρκο να έρχεστε, είναι και ο Σέρκος character δεν μπορείς να πεις...
Εις το επανιδείν..

YΓ Αυτοσυστήθηκα; Ούτε πού το θυμάμαι, μου έχει μείνει από τις δουλειές ...

So_Far είπε...

Α, και αν είναι να έρχεστε Γλυφάδα, ρωτήστε με βρε πρώτα να σας κατατοπίζω ...

CGP είπε...

@ so-far,

O λιγνίτης ήταν φόλα, ήθελα τσεκαρω αν διαβάζεις τις βλακείες μου !!!

So_Far είπε...

Α χα !!! cgp !!! κάνετε και τέτοια ...!!! μα είπα κι εγώ πώς γίνεται να μιλήσουμε για τέτοια ζητήματα χωρίς απόλυτους αριθμούς και τις μηχανές που τους ακολουθούν.. !!
τα βρήκαμε όμως στην παιδική χαρά και την επιπολαιότητα του Μυτηλ... άρα είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και θα πρέπει να ξέρετε ότι κάνετε εύστοχες παρατηρήσεις στο ιστολόγιό σας ..

An-Lu είπε...

Αααααψου!!!!!
@ μαρίνα
Τελικά η αλλεγική ρινίτις μου μάζεψε κι έναν ιόν της απωλείας, με τον οποίο κόλλησα τον Βίκτωρα...

@ σο φαρ
Το πιστεύεις ότι ακόμα και η απόδοση του λιθάνθρακα ακουγόνταν συνερπάστική απο τα χείλη σου;

@cgp
Καλά...εσένα σου τα έχω φυλαγμένα ;-)

So_Far είπε...

@ an-lu, sweet mermaid,

περαστικά. Μωρέ ξέρεις τί έπαθα; Βρέθηκα ανάμεσα σε ένα θετικό επιστήμονα ( το Βίκτωρα ) και τον CGP (με τις ερωτήσεις του ) και παρασύρθηκα. Και έτσι και είχα και ώρα, θα γινόταν σεμινάριο το τραπέζι. Μετά ένιωθα τύψεις γιατί δε μίλησα μαζί σας.
Γι' αυτό θα κανονίσουμε να βρεθούμε οι τρεις μας, για να μη ξαναρχίσω τα ..."συναρπαστικά" ηλεκτρολογικά μου..
και να πούμε τα δικά μας.
Και πάλι συγνώμη για το ντουμάνι..

Ανώνυμος είπε...

Όμορφο να διαβάζεις ότι "τα περάσαν όμορφα" :)

Πάντα τέτοια..

Marina είπε...

Λοιπόόόόν!
Λέω an-lu, So far να βγούμε οι 3 μας για να τα πούμε αλλά να βάλουμε και λίγο πιπέρι στη ζωή μας. How about Sotiris-ex Markos - ex formion - ex vittorio ?

So_Far είπε...

An emperor between us ?

Why not ? With my pleasure !

An-Lu είπε...

Pourquoi pas?
;-)

Marina είπε...

So far
An emperor AMONG us! Είναι και η Αν λού υποψήφια..
Μόλις μου περάσει η γμν φαρυγγίτιδα θα κάνω βουτιά στα μαγαζιά..μπροστά σε έναν Αυτοκράτορα δεν φοράς ό,τι και ό,τι!