Σάββατο, Ιουλίου 31, 2010

Ω! Τι κόσμος μαμά!

Πρίν μερικές μέρες δέχθηκα επίθεση στο χώρο στάθμευσης του σπιτιού μου.

Βγαίνοντας με το αυτοκίνητο απο το υπόγειο πάρκινγκ, είδα ένα μαύρο τζιποειδές να μου έχει κλείσει την έξοδο πρός το δρόμο. Κορνάρισα για να φύγει και έκανε πίσω..αφήνοντάς μου ένα πολύ μικρό χώρο για να βγώ, χώρο που θα μου χρειαζόταν μεγάλη μανούβρα για να αποφύγω τις γρατζουνιές απο το τζίπ ή και με το τοίχο του γκαράζ δίπλα. Και στις μανούβρες δεν είμαι καλή..Ζήτησα λοιπόν απο την οδηγό (μιά ξανθιά κοπελλια) να φύγει γιατί δεν χώραγα..
Εβγαλε εκείνη το κεφάλι της απο το παράθυρο και μου είπε ειρωνικά "δεν μπορείς να το βγάλεις κότα; Εσύ πρέπει να πήρες πολλές π*π** απο το δάσκαλο για να πάρεις δίπλωμα" . Εμεινα ξερή. Δεν πίστευα στα αυτιά μου! Νευρίασα πάντως και βγάζοντας το κεφάλι μου εξω απο το αμάξι της είπα να σηκωθεί να φύγει, να μη μου κλείνει την έξοδο απο το γκαράζ.
Πήγε το αμάξι μπροστά ελευθερώνοντας την έξοδό μου, αλλά εμποδίζοντας τη στροφή μου δεξιά για να βγώ στο δρόμο... έπρεπε να πάω πίσω πολύ και με μεγάλη μανούβρα να βγώ..ανάμεσα απο τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Την ίδια στιγμή που έβγαινα έξω..με περιέλουζε με βρισιές για το τι πρέπει να έκανα στους εξεταστές για το δίπλωμα.. Δεν μιλούσα καθόλου, είχα μείνει κόκκαλο. Τότε αισθάνθηκα κούνημα, κουνιόταν όλο το αυτοκίνητο και πάγωσα γιατί θεώρησα ότι ήταν σεισμός..
Δεν ήταν όμως σεισμός, ήταν ένας κοντός, καραφλός άνδρας σκαρφαλωμένος στη πόρτα (ευτυχώς κλειδωμένη) του συνοδηγού που τη κλώτσαγε με λύσσα και χτύπαγε το τζάμι με το πορτ-κλέ του βρίζοντάς με χυδαία..πέρα απο τα κλασσικά πουτ...σκρ....καριο...έλεγε και άλλες για τα στρατεύματα και τη μάνα μου, με απειλούσε να με χαρακώσει, να με σκοτώσει κλπ. Αρχισα να πατάω τη κόρνα συνέχεια..σκέφτηκα μήπως με ακούσει κανείς (ήταν και 3 το μεσημέρι), βγεί σε κανένα παράθυρο και σωθώ απο τον τρελλό.
Οταν άκουσε τη κόρνα..ο τρελλός τρόμαξε και σταμάτησε να επιτίθεται στο αυτοκίνητό μου! Βγήκε στο οδόστρωμα και απ' εκεί, κλείνοντας τη κυκλοφορία συνέχισε το υβρεολόγιο..μαζί με τη ξανθιά..Συνέχισα να πατάω τη κόρνα..ουρά τα αυτοκίνητα..στο τέλος κάποιος του φώναξε να ξεκουμπισθεί..πράγματι μπήκε στο τζίπ..και φύγανε λαγοί!

Φυσικά το πράγμα δεν έμεινε έτσι..ρώτησα ποιός ήταν απο το διαχειριστή..μου είπαν πως είναι ένας ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας με καταγωγή απο την Ιμβρο, που έχει τσακωθεί με πολύ κόσμο..στη πολυκατοικία εδώ και..τι ειρωνεία, ήταν αυτός και η εταιρεία του που είχε βάλει φυσικό αέριο στη πολυκατοικία που έμενε η μάνα μου!!! Τον είχαμε πληρώσει και απο πάνω για να κάνει τα κόλπα και τους τραμπουκισμούς του!!!

Ω! Τι κόσμος μαμά!

13 σχόλια:

Unknown είπε...

Να τις προσέχεις τις επιθέσεις στα γκαράζ...
Είσαι και μπλόγκερ, ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται!!!

:p

Lina είπε...

πωπωωωωωω...... τρόμαξα μόνο που μπήκα στη θέση σου!

vasvoe είπε...

ουφ, ευτυχώς είχες κλειδωμένα. εγώ θα πήγαινα στην αστυνομία, έχεις και τους γείτονες που είδαν...

An-Lu είπε...

Πάντως ήταν σωστή η αντίδρασή σου με την κόρνα, απλά, άμα σε παίρνει, μυνήγησέ τον και νομικά.

koulpa είπε...

η πρώτη δυσάρεστη διαπίστωση φίλου μου που γύρισε μετά από 2 χρόνια στην κύπρο.. ήταν ακριβώς η κακή διάθεση των οδηγών.. αναρωτιώταν αν το είχε ξεχάσει ή έχει επιδινοθεί η κατάσταση.. :(
τι να κάνεις.. και στη δικαιωσύνη δεν εχω τυφλη εμπιστωσίνη.. :):)
την καληνύχτα μου και μακριά από άδικο.. :):)

Meropi είπε...

Γι' άλλη μια φορά διαπιστώνω ότι η τρέλλα δεν πάει στα βουνα, αλλά στους ανθρώπους. Σωστή η αντίδραση σου να κορνάρεις συνέχεια. Το ίδιο έκανα κι εγώ σε μια περίπτωση που μου επιτέθηκε ένας τρελλός με μια πελώρια πέτρα (αυτός δεν έβριζε, μόνο στεκόταν μπροστά στο αυτοκίνητο με την πέτρα). Κατά τη γνώμη μιας νομικού που έχει γεράσει μέσα στα Δικαστήρια (δηλ. εμένα), μη κινηθείς νομικά, θα μπλέξεις με τον τρελλό σε μια ατέρμονη και φθοροποιό δικαστική διαμάχη,από την οποία, έστω και αν τελικά βγεις νικήτρια, θα σπάσουν εν τω μεταξύ τα νεύρα σου.

amalthia είπε...

όπως το λες "ω τι κόσμος μαμά"...

...σε τέτοιες περιπτώσεις μένω και εγώ άναυδη, λέω να μπλέξω σε βρισιές και να συγχιστώ περισσότερο ή να σηκωθώ να φύγω?

αν σηκωθώ να φύγω θα νιώσω μαλάκας που δεν με υπερασπίστηκα...αλλά αλήθεια τι νόημα έχει να αυτο-υπερασπιστείς σε έναν βλάκα?

ο βλάκας δεν καταλαβαίνει την μαλακία που τον δέρνει.για λύπηση είναι στην ουσία.

Marina είπε...

Darthiir, δλδ όσοι είναι μπλόγκερς κινδυνεύουν στα γκαράζ????

Lina, και που να το βίωνες κιόλας.. Εκείνη την ώρα δεν φοβήθηκα, απλά σάστισα και ενστικτωδώς χτύπησα τη κόρνα. Ο τρόμος ήρθε μετά που οδηγούσα και ίδρωσα, έτρεμαν τα χέρια μου κλπ..μου πήρε μέρες να συνέλθω εντελώς..ιδιαίτερα όταν έμπαζα και έβγαζα το αμάξι απο το γκαράζ..

Vasvoe, στην Αστυνομία δεν πήγα. Πήγα όμως στο διαχειριστή και έμαθα τα του τραμπούκου. Εχει προπηλακίσει κι άλλους στο παρελθόν είτε άνδρες είτε γυναίκες απο τη πολυκατοικία

Marina είπε...

Koulpa, Προφανώς παντού θα υπάρχουν τραμπούκοι..ελπίζω μόνο τίποτα τέτοιο να μην ξανασυμβεί.

Meropi, ρώτησα δικηγόρο γι' αυτή τη περίπτωση και μου είπε πανω κάτω τα ίδια + το ότι επειδή ξέρει το αμάξι μου μπορεί να προβεί σε βανδαλισμούς..απο εκδίκηση..Ου μπλέξεις..λοιπόν είναι η συμβουλή του Νόμου :-((


Amalthia, στην αρχή μου ήρθε το αίμα στο κεφάλι..θα ήθελα να βγώ έξω απο το αυτοκίνητο και να γίνουμε μύλος..συγκρατήθηκα..άστο είπα, με τον τρελλό δεν μπλέκεις ποτέ. Και μία φίλη μου που ήξερε Ταε κβο ντο και υπερασπίσθηκε τον εαυτό της όταν της επετέθησαν 2, τι κατάλαβε; Τους έκανε τόπι στις κλωτσιές και ευτυχώς που τη μαχαίρωσαν στο μπράτσο γιατί στο δικαστήριο τη κατηγόρησαν για επίθεση, αν έχεις θεό..Και μετά την απόφαση, έπρεπε να μετακομίσει γιατί οι φίλοι των Αλβανών την απειλούσαν να τη σκοτώσουν..
Ζούγκλα έχουμε γίνει..

DaisyCrazy είπε...

να γράψω την πρώτη κακία που μου'ρθε; θα τη γράψω:
έτσι μάθαινε εκεί στο αμέρικα έτσι κάνουν.
γιατί λένε διάφορα για την δήθεν ευγένεια των αμερικάνων αλλά είναι όλα πλαστά και επιφανειακά.

πάλι καλά που'χες κλειδωμένη την πόρτα. τέτοιοι "άντρες" πολλοί υπάρχουν δυστυχώς που μόλις δουν μια γυναίκα μόνη της θα δείξουν την αληθινή τους αξία. όσο για την ξανθιά δεν το σχολιάζω θα γράψω μεγαλύτερη κακία.

silia είπε...

Το ίδιο ακριβώς μου συνέβη πριν δυο χρόνια , μέσα στον χώρο του Νοσοκομείου , με δυό νεαρούς ... Αστυνομικούς ... Μάλιστα ... αστυνομικούς . Σε φίλο συνταξιούχο ασφαλίτη που απευθύνθηκα για να μάθω τα στοιχεία τους γιατί ήσαν με πολιτικά και συμβατικές πινακίδες και αυτοκίνητο , μου είπε επί λέξει :
- Κάνε την πάπια Άννα και προς Θεού , όχι Αστυνομίες , Δικαστήρια και αγωγές ... κι ας έχεις και 20 μάρτυρες ... Το λιγότερο που μπορεί να σου συμβεί , είναι ... αναμμένο στουπί κάτω από το αυτοκίνητο σου , σε ανύποπτο χρόνο ...
Τον άκουσα ...
----------------------
Ακόμα αναρωτιέμαι , τί θα ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να μου συμβεί ... Να με ... καθαρίσουν ;...
Και ούτε τολμώ να ρωτήσω .

Unknown είπε...

Ξέρω ‘γω;
Φίλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά εσύ…

kiki είπε...

Ο Χριστός κι η Παναγία! Στην Ελλάδα ζούμε;;;;