Τρίτη, Νοεμβρίου 27, 2012

Δόσεις, δόσεις, πόσα θα δώσεις;

Σαν το παιχνίδι με το παπά έχει γίνει το θέμα "πότε θα πάρουμε τη δόση απο την Ευρώπη", τη δόση που θα μας σώσει, "τρομάρα μας", όπως άκουσα κάποιον να λέει.
Και γιατί καθυστερούν οι Ευρωπαίοι;
Γιατί δεν μας δίνουνε τη δόση μας που τόσο έχουμε ανάγκη; Σνίφ, σνίφ και κλάψ, κλάψ
Και δώστου δάκρυ Μάρθας Βούρτη.

Τόσα χρόνια επι GAP που κάναμε κόνξες, που όλο νόμους περνάγαμε αλλά κανένα δεν εφαρμόζαμε τότε, που οι μέν κρατιώντουσαν απο τη καρέκλα τους μπας και ξεκολλήσει απ' εκεί ο κώλος τους και πάθουν κάτι και οι δέ λυσσαλέα ήθελαν να τους ξε-θρονιάσουν για να θρονιαστούν εκείνοι, τότε τους γράφαμε τους Ευρωπαίους. 

Τώρα μας γράφουν αυτοί. Ναί θα σας δώσουμε τη δόση σας..υπό όρους. Ξαφνικά γίνανε Μαυρογιαλούροι. Μόνο που εμείς δεν το καταλάβαμε, δεν το είδαμε ότι ερχόταν.

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Εμ αντί να πάμε για απεξάρτηση, ζητιανεύουμε για να εξασφαλίσουμε τη δόση, καλά μας κάνουν!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥ :
http://anisixosblog.blogspot.gr/2012/11/blog-post_28.html

Σοφία είπε...

Ίσως πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν είμαστε και ο πιο ξύπνιος λαός που υπάρχει... λέω εγώ τώρα.

πτυχιακές εργασίες είπε...

Το ίδιο βιολί εδώ και 3 χρόνια τώρα...μέχρο πότε θα επαναλαμβάνεται δεν ξέρω.. Έχω αρχίσει και καταρρέω από το αδιέξοδο...αν φανταστείτε ότι κατοικούσα και εργαζόμουν έξω και γύρισα στην Ελλάδα το αρχές του 2012...

Marina είπε...

Σοφία, τείνω να συμφωνήσω μαζί σου. Η Ηλιθιότητα γράφεται με κεφαλαίο το Η, τείνει να γίνει το έμβλημά μας. Και συνεχίζουμε να ζητιανεύουμε, να κυττάμε πάντα τρόπους για βολεψούλα, τίποτα δεν μάθαμε απο τα βάσανα που έπεσαν στο κεφάλι μας μέχρι τώρα και που την επόμενη χρονιά πιστεύω ότι θα είναι βαρύτερα. Ακόμη κι αν φύγουν ¨αυτοί οι δύο" αμφιβάλλω αν οι επόμενοι όποιοι έρθουν χαράξουν νέα πορεία. Μάλλον θα ακολουθήσουν αυτό που θέλει ο λαός τη γνωστή πεπατημένη που μας έκανε χρεωκοπημένους ζητιάνους.
Μήπως και μας δώσουν Το Νόμπελ Ηλιθιότητας?