Κυριακή, Ιουλίου 31, 2005

Παλαιά Επίδαυρος



Παλαιά Επίδαυρος, Αργολίδα. Η περιοχή έχει πολύ τουριστική κίνηση λόγω του Αρχαίου Θεάτρου, αλλά λίγοι σταματάνε σε αυτό το γραφικό χωριό, ένα χωριό που σέβεται τον εαυτό του. Με το που μπαίνεις έχει ωραία, προσεγμένα σπίτια, με πέτρινες μάντρες και όχι τα συνηθισμένα μπάζα και χαλάσματα που ανταμώνει ο επισκέπτης στα περισσότερα ελληνικά χωριά. Η τοποθεσία σκέτη απόλαυση, το τοπίο ουράνιο. Συνδυασμός βουνού και θάλασσας.
Νωρίς το πρωϊ στην παραλία και η θάλασσα σαν γυαλί. Βότσαλα παντού γνέφουν στον επισκέπτη, "έλα λίγο κοντά μας"..

9 σχόλια:

jojo είπε...

αχ, βρε Μαρινάκι....
τί μου κάνεις Δευτεριάτικα με τις όμορφες εικόνες σου!
καλώς όρισες πίσω ξανά.


Υ.Γ.εγώ ακόμα περιμένω να φύγω...

Marina είπε...

Μόνο δύο εβδομάδες πήγα και δεν πέρασα ιδιαίτερα καλά..προβλήματα έτυχαν με το αυτοκίνητο που μας καθήλωσαν.

Ανώνυμος είπε...

Σε καθήλωσαν στον παράδεισο, γιατί δεν το εκμεταλεύτηκες και μαύρισες την ψυχή σου??

Marina είπε...

Ξεκόλλησε η βαλβίδα που συνδέει την εξάτμιση με τον κινητήρα και δεν βρίσκαμε ανταλλακτικό. Καταλήξαμε στο Αργος και πήραμε τελικά ένα άλλο για να μπορέσουμε να γυρίσουμε Αθήνα. Βλέπεις Brainsick σχεδιάζαμε να δοκιμάσουμε τον νέο δρόμο που φαίνεται στην φωτο πάνω από την παραλία που καταλήγει στα Μέθανα και να πάμε και στο Πόρτο Χέλι σε κάτι φίλους...τι να γίνει..άλλη φορά..

Marina είπε...

Διόρθωση, θα πηγαίναμε στο Πόρτο Υδρα, σε κάτι φίλους..

Ανώνυμος είπε...

Τη συγκεκριμένη παραλία δε την ξέρω. Μάλλον κοιτώντας τη θάλασσα θα είναι δεξιά της Παλαιάς Επιδαύρου. Τότε "ανήκει" στην Παλαιά Επίδαυρο. Αλήθεια το αυτοκίνητο το φτιάξατε? ...

Marina είπε...

manargpo, γειά σου. Χέστηκα απο τον φόβο μου με το αυτοκίνητο όταν στα καλά καθούμενα ακούστηκε ένα μπάμ σαν μπιστολιά. Και είμασταν φορτωμένοι ποτάκια και συναφή γιατί περιμέναμε κόσμο. Το πήγαμε στο Αργος σε κάποιον που του έβαλε ένα άλλο ανταλλακτικό (όχι το δικό του καθότι δεν υπάρχει αντιπροσωπεία του συγκεκριμμένου εκεί), που το βρήκε το ανταλλακτικό δεν θέλω να ξέρω. Δούλεψε πάντως και ακόμη είναι ΟΚ.
Αν φτιάξεις δικό σου μπλόγκ, στείλε e-mail. Φιλάκια

CGP είπε...

Τέτοια να γράφεις και προκόψαμε...

Marina είπε...

CGP, τι έγινε και νιαουρίζεις?