Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2005

Διαμαρτυρίες στο Παγκράτι

Σήμερα το πρωϊ άκουσα απο τις ειδήσεις του ΣΚΑΙ, ότι "διαμαρτύρονται οι κάτοικοι Παγκρατίου για τα γαυγίσματα των σκύλων τη νύχτα, γιατί τους ενοχλούν."
Δεν τους ενοχλούν τα κορναρίσματα, τα σπασμένα πεζοδρόμια, οι λακκούβες των οδοστρωμάτων, αλλά το κανίς της γειτόνισας ενοχλεί.. Φωνάχτε τον μπόγια γρήγορα.
Δεν τους ενοχλεί που ζούν στην μπετονούπολη που όλοι μας δημιουργήσαμε...αλλά αν γαυγίζουν οι σκύλοι, νιαουρίζουν οι γάτες, που εμείς πετάξαμε στο δρόμο (ξέρεις τώρα, αγοράζεις σκυλάκι για το παιδί που το θέλει, το σκυλάκι χέζει, κατουράει παντού, εσύ μαζεύεις, σου τη δίνει κιόλας, στο τέλος το πάς με το αυτοκίνητο ΑΛΛΟΥ και το αφήνεις στο δρόμο...έτσι δημιουργούνται τα αδέσποτα) η πολιτεία πρέπει να τα μαζέψει, φολιάσει, διώξει..ώστε να κοιμόμαστε ήσυχοι νανουρισμένοι απο τον ήχο των τροχοφόρων που λικνίζονται σαγηνευτικά πάνω στους πάλαι ποτέ ασφαλτοστρωμένους - και νύν - χωματόδρομους της πρωτευούσης..

16 σχόλια:

. είπε...

εκτός από το οτι πετάνε τα ζώα τους, δεν τα στειρώνουν κι όλας, με αποτέλεσμα να γεννάνε τα θηλυκά και να επιδεινώνεται το προβλημα. νομίζουν ότι τα σκυλιά κάνουν σεξ για απόλαυση και όχι για αναπαραγωγή... συμφωνώ μαζί σου....αλλά.... "σκαι";;;;; πού το θυμήθηκες;

Psipsinel είπε...

re marina opote pao na mpo sto allo sou blog mou klini olo to explorer. ti ginete?

oso gia ta zoakia, ti na po? latrevo ta zoa alla panta iparxoun aftoi pou se pnigoun sta parapano, pou ftanoun mexri ke na dilitiriazoun ta skilakia dioti gavgizoun poli ke enohloun.

Marina είπε...

Psipsinel, για ποιό blog μιλάς που σου κλείνει τον explorer?

Psipsinel είπε...

gia to "what puzzles me"

Unknown είπε...

Τώρα άμα σου πώ ότι εμένα όντως τα σκυλιά του από κάτω με ενοχλούν που τα παρατάει στην ταράτσα του μέρα νύχτα, την οποία παρεπιπτόντως δεν την πλένει ποτέ, και τα καημένα αλυχτάνε όλη νύχτα μόνα τους, χειμώνα καλοκαίρι... Ναι το ομολογώ... έχω κάνει πολύ άσχημες σκέψεις και για τα σκυλιά αυτά και για τον ιδιοκτήτη τους....

Μην με παρεξηγήσετε, λατρεύω τα ζώα. Έχω μεγαλώσει και δύο γατιά. Αλλά όχι και να διαταράσσω την ησυχία του άλλου...

Marina είπε...

Psipsinel, τι κάνει δηλαδή ο explorer? πάς να μπείς και δεν σε αφήνει? να μου πείτε τι γίνεται για να το διορθώσω..

Darthiir, έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλο να είσαι υπεύθυνος ζωόφιλος και άλλο να βασανίζεις τα ζώα και τους γείτονες, πετώντας τα στα μπαλκόνια/ταράτσες και αφήνοντάς τα μέσα στη βρώμα...Κάτι τέτοιοι δεν θα έπρεπε να έχουν ζώα..

Psipsinel είπε...

lipon mpeno sti selida sou ke 30 defterolepta meta mou klini oti selida exo anixti , ke leei "the application quit unexpectedly"

Unknown είπε...

ευτυχώς στη γειτονιά μου έχουμε πολλά ζώα εντός και εκτός τειχών... ποια είναι τα πιο ενοχλητικά δεν ξέρω... ;)

Unknown είπε...

Πάντως, μιας και όσο και αν δεν το πιστεύετε, ούτε η φιλοζωική δεν ενδιαφέρεται (μιας και καραγκιόζηδες είναι όλοι που το παίζουν και καλά για να βγάλουν φράγκα), τα σκυλιά θα την πληρώσουν αφού δεν μπορούμε να απομακρύνουμε τον ιδιοκτήτη. Μετά το 3το ένταλμα (που έχει πάρει) επεμβαίνει εισαγγελέας....

Εμείς πάντως 10 φορές την πήραμε την φιλοζωική και μας έγραψε....

. είπε...

οι φιλοζωικές όλη μέρα τρέχουν αλλά κανένας δεν βοηθάει. το "μαζί μπορούμε" στη θεσσ κάνει την καλύτερη δουλειά απ' ό,τι ξέρω......

Unknown είπε...

Καλά, κατέβα τότε να το πείς στον γείτονά μου αυτό μπας και σε ακούσει....

Marina είπε...

Απαντάω στον καθένα σας.
Psipsinel, δές λίγο τον explorer σου, κάτι παίζει εκεί. Δοκίμασε να μπείς στην άλλη σελίδα μου απο αυτήν , στις Τρουφφίτσες αριστερά έχει το "τα προσωπικά μου". Μπές απο εκεί.

art attack, τον τελευταίο καιρό γίνεται το σώσε εδώ, για να μπώ στις σελίδες μου δίνω τον κωδικό ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ έχει καταντήσει γελοίο πλέον και μερικές σελίδες δεν τις βγάζει καθόλου όλο 404 error γράφει (π.χ. της Ντορίτας) ή τις βγάζει όποτε του καπνίσει (για την Παπαρούνα λέω). Κάτι πάει στραβά.
Marilina, αγαπώ τα ζώα πάρα πολύ και ασχολούμαι με αυτά, όσο μπορώ. Μην περιμένεις απο οργανώσεις..πάντα απασχολημένες είναι, η ΦιλοζωΪκή άμα είναι να θανατώσει έρχεται για τ΄αλλα..καλά..ότι κάνει ο καθένας μας
Darthiir, είναι δύσκολο να καταλάβει ο γείτονας ότι το ζώο δεν είναι αντικείμενο και ότι έχει ανάγκες..Πολύ φοβάμαι ότι άμα το κατεβάσει απο την ταράτσα θα το φάει το χώμα..Ακόμη και εκεί είμαστε σαν λαός, βάρβαροι όχι μόνο πρός τα ζώα, αλλά και ο ένας πρός τον άλλο..(βλέπε ακαθαρσίες στα πεζοδρόμια)..

Unknown είπε...

Κοίταξε, με το πρόβλημα που έχω εγώ με τον ύπνο... να το πάρει από την ταράτσα του ο ανώμαλος που το αφήνει και αλυχτάει παραπονεμένα όλη νύχτα και δεν με νοιάζει τί θα γίνει. Δυστυχώς έχω περάσει πλέον το όριο του να με ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα ζωντανά που κατοικούν στην συγκεκριμένη οικοδομή. Δίποδα και τετράποδα....

Psipsinel είπε...

dokimasa ta panta. ke panta ama mpo sto sigkekrimeno site klini

Ανώνυμος είπε...

mono me ta zwakia exoun problhma, oxi me ta ZWA pou odhgoun, perpatoun me ta 2 podia, exoun kinhto kai pinoun alcohol? :)

Marina είπε...

Psipsinel mou, θα το κυττάξω.