Τρίτη, Ιουνίου 13, 2006

Και ζήσαμε εμείς καλά και οι άλλοι..

...............καλύτερα? Ανέβαλλε η Κυβέρνηση τα μέτρα για την Παιδεία για .......μετά τις δημοτικές εκλογές...........και βλέπουμε. "Πρέπει να προσέξουμε τώρα μη δεν μας ψηφίσει η νεολαία, τα "νέα μυαλά" της χώρας"
Αθάνατη Ψηφοθηρεύουσα Ελλάδα, στο μεγαλείο σου. Μεταρρυθμίσεις έλεγε ο ηλίθιος.. προσέξτε μη σας χαλάσει η μυτζήθρα..την ώρα που τη γυρίζετε..


...........καλύτερα? Ψάχνουν στη Βέροια και δεν βρίσκουν. Δεν βρίσκουν τον Αλεξ, δεν βρίσκουν ενόχους, τίποτα δεν βρίσκουν...το μόνο που βρίσκουν είναι δημοσιογράφους να καιροφυλακτούν κάτω απο τις πέτρες, κρυμμένοι μέσα στις απλωμένες μπουγάδες των σπιτιών των "ένοχων παιδιών", μόνο μέσα στους τοίχους δεν μπήκαν για να ψαχουλέψουν τις ζωές θυτών-θυμάτων, όλα για να βγάλουν είδηση για τα πρωϊνάδικα.. Σεβασμός μηδέν.


΄...............καλύτερα σίγουρα είναι ο Παλαιοκώστας εκτός φυλακής..τι λέω πολύ καλύτερα. Μιά χαρά περνάει.. και δεν τον βλέπω να επιστρέφει πολύ γρήγορα.. Αμα όμως του υποσχεθούν και ιδιωτικό τζέτ..που ξέρεις ίσως να περάσει απο πάνω να δεί τους γνωστούς του εφόσον τον συνοδεύουν και τα Red Arrows (έχω καβαλήσει το καλάμι, το ξέρω, μη δέρνετε παιδιά) , μην τους ραίνει και με γαρδένιες (όπως στα σκυλάδικα)


...........καλύτερα είναι να παρακολουθήσουμε το Μουντιάλ, το θέαμα μόνο. Οι σκέψεις απαγορεύονται. Πόσο μάλλον ο άρτος και οι εικασίες..
"Κι αν δεν μπορούμε να κάμουμε τη ζωή όπως τη θέλουμε
τούτο ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον
όσο μπορούμε, να μην την εξευτελίζουμε"
(διασκευασμένο απόσπασμα απο το ποίημα του Κ. Καβάφη "Οσο μπορείς")

12 σχόλια:

Dormammu είπε...

...και να βλέπαμε τουλάχιστον και καλό ποδόσφαιρο......:-((

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Eιμαστε σε ενα κρατος που για κυβερνηση εχουμε δεξια(παλιοι χουντικοι),για αντιπολιτευση ενα σοσιαλιστικο κομμα με πολλα σπερματα δεξιας που αρχηγος ειναι ενας Αμερικανοτσολιας,για αριστερα εχουμε καποιους που δεν εχουν προγραμμα και οργανωση και τελος το μπορντελο αυτο που λεγεται Ελλας δεν εχει τσατσα.
Απιστευτο;

Ανώνυμος είπε...

...καλύτερα θα ήταν να πηγαίναμε διακοπές,μπας και ξελαμπικάρουμε...(λέω να βγάλω την tv απ'την πρίζα..) ;)

Unknown είπε...

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο ζούμε καλύτερα...

...όταν ακούμε τον παλμό αυτών που θα υποστούν τις μεταρρυθμίσεις και δεν κάνουμε του κεφαλιού μας...

...όταν γνωρίζουμε τα όρια της ελευθερίας μας και δεν είμαστε ασύδωτοι ούτε ως δημοσιογράφοι, ούτε ως κυβερνήτες, ούτε ως πολίτες..

...όταν μάθουμε να σεβόμαστε τους συμπολίτες μας και να κάνουμε σωστά την δουλειά μας, από κυβερνήτες, δημοσιογράφους ως και φύλακες των φυλακών...

...όταν σταματήσουμε να δίνουμε το 30% του ΑΕΠ στην "στρογγυλή θεά" που θεά σίγουρα δεν είναι....

Marina είπε...

Dormammou, κάτι άκουσα ότι κάτι δεν πάει καλά..κρίμα

Πρέζα, μακάρι να είμασταν μπουρδέλο. Εκεί ο καθένας ξέρει τι θέση του, ενώ εδώ όλα είναι μία νερόσουπα..με ότι κρασί να την συνοδέψεις, η γεύση της νερόσουπας παραμένει ίδια

Evelina, συμφωνώ, διακοπές, μπάνια..άμα ζεστάνει λίγο η θάλασσα γιατί το νερό είναι παγάκι..

Darthiir, ότι ζούμε καλύτερα είναι σίγουρο "όταν ακούμε τον παλμό αυτών που θα υποστούν τις μεταρρυθμίσεις"¨έχω τις αμφιβολίες μου διότι οι προτεινόμενες ρυθμίσεις σχετίζονται και με την αξιολόγηση των Ελλ. Πανεπιστημίων.
"Οταν το 2010 γίνει υποχρεωτική η αξιολόγηση (απο την ΕΕ), όταν ένα Πανεπιστήμιο θα εμφανίζεται λόγω των ξεχασμένων αιώνιων φοιτητών ή των καθηγητών-τουριστών, να δίνει πτυχίο στα 8-10 χρόνια, θα πέφτει κατηγορία με αποτέλεσμα να απαξιώνεται το πτυχίο του- Ελευθεροτυπία 13/6 της Χρ. Κοραή"
Για να δούμε τι θα κάνουνε και η σπουδάζουσα νεολαία και οι πολιτικοί χωρίς όμως τα ΜΑΤ. Πειθώ και διάλογος χρειάζεται όχι "αποφασίζομεν και διατάσσομεν".
Θέλω να δώ πότε θα γίνουμε proactive αντί για reactive..

Unknown είπε...

Πειθώ και διάλογος χρειάζεται όχι "αποφασίζομεν και διατάσσομεν".

Πέ το στσου υπουργούς και μετά σε εμένα....

Τόνισε σε παρακαλώ την λέξη "διάλογο"...

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον οι σημερινοί φοιτητές τείνουν να αποδείξουν ότι δεν είναι τα ξεφτησίδια των πατεράδων τους όπως πολλοί θεωρούν απαξιώνοντας την νέα γενιά με κάθε τρόπο…

Καλημέρα σας! Επέστρεψα!!!!! :)

So_Far είπε...

Αν και κάποτε το είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος - δεν ξέρω αν είναι δικό του - εγώ το κρατώ και το γράφω γιατί μου αρέσει:

"Αν δεν μπορείς να ζήσεις όπως σκέφτεσι, τουλάχιστον μην σκέφτεσαι όπως ζεις"

dim είπε...

Η αναφορά στον Καβάφη εξαιρετική!
Μαρίνα γράφε "όσο μπορείς"...

Juanita La Quejica είπε...

Και να μην την ξεπουλάμε αντί πινακίου φακής, θα μπορούσε κανείς να συμπληρώσει...

drskafidas είπε...

preza tv oute o karatzferhs tetoia epixeirhmata...

An-Lu είπε...

Ένα έχω να πω: αποτοξινώσου από την ελληναράδικη τηλεόραση...
φιλούρες!