Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2006

I'm back!!!

αφού καλύψαμε 2.229 χλμ σε μία εβδομάδα... σώοι και αβλαβείς.. φορτωμένοι με άπειρα καλούδια, πολλές φωτογραφίες, ωραίες στιγμές και μερικά νεύρα..επόμενο είναι όταν οδηγείς στη Β. Ελλάδα..με αθηναϊκές πινακίδες..
Πήραμε ένα σωρό σουβενίρ, γιατί μας αρέσει να σταματάμε στο κάθε μέρος και να δοκιμάζουμε τις τοπικές λιχουδιές.. και μετά να θέλουμε να τις πάρουμε και μαζί μας να τις δοκιμάσουν και οι γνωστοί μας...
Τυπικοί τουρίστες, με τις Αμαλίες και τα τσαρουχάκια..
Αμ! Πώς!
(Διαβάζω το εκπληκτικό βιβλίο του Ρ. Φλάναγκαν "Ημερολόγιο Ιχθύων" εκδ. Αγρα και ακούω τους Queen "Bohemian Rhapsody" αν θέλετε να τους ακούσετε και εσείς κυττάξτε στο sidebar)

6 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Περιμενουμε φωτογραφιες!!!
Καλο χειμωνα ή ειναι νωρις ακομη;

x είπε...

καλώς ήρθες. τι λιχουδιές πήρες;

Unknown είπε...

Σεραϊκό ακανέ από το Βασάκη έφερες;

Ανώνυμος είπε...

Αθηναϊκές πινακίδες?
Αυτό που συμβαίνει τελευταία με τις πινακίδες δεν αφήνει περιθώρια να ξέρεις ποιός είναι από που.
Και αλήθεια, ποιό ήταν το πρόβλημα με τη βόρεια Ελλάδα?

Marina είπε...

πρέζα TV, αχ αυτές οι φωτογραφίες. Δεν μου τις ανεβάζει ο μπλόγκερ..τα κείμενα τα έχω έτοιμα, περιμένω τις φωτός..
Εχω και άλλες διακοπές, αλλά όχι όλο το μήνα, σε εβδομάδες, μία τώρα, μία ίσως τον Αύγουστο, μετά Σεπτέμβριο κλπ..

Chloe, πήραμε κουραμπιέδες απο Ν.Καρδάλη, Ραχάτ και σουτζούκ λουκούμια, πιπεράτα στραγάλια, ακανέδες Λαϊλιά, τούρκικα μπαχαρικά, τσίπουρα διάφορα, κατίκι Δομοκού και ελιές θάσου(που τα φάγαμε στο δρόμο), τρίγωνα πανοράματος που και αυτά καταναλώσαμε..σαλέπι, κρασιά Καβάλας των αμπελώνων Συμεωνίδη και άπειρα λουκουμάκια τριαντάφυλλο..

Darthiir, δεν πήγαμε Σέρρες φέτος, πέρυσι πήγαμε. Φέτος ήταν Θεσσ, Χαλκιδική, Φίλιπποι, Καβάλα, Κομοτηνή, Βεργίνα, Μετέωρα, Παρνασσός, Αθήνα.

Ανώνυμε, κάθε φορά που οδηγούμε σε Β. Ελλάδα η οδική συμπεριφορά είναι απαίσια. Μας μουτζώνουν επειδή οδηγούμε αργά δεξιά, μας κόβουν, το "χαμουτζής" γίνεται τσίκλα στο στόμα τους, οι πιθηκιές δε άπειρες, με τα χιλια μπαίνουν σε αυτοκινητόδρομο,χωρίς να κυτάνε και χωρίς να δίνουν προτεραιότητα, παραβιάσεις σε ΣΤΟΠ...Οταν οι κύριοι αυτοί όμως ερχονται Αθήνα παραλύουν..Αδύνατον να οδηγήσουν στην Μεσογείων π.χ...στους τουρίστες όμως που θέλουν να επισκεφθούν (και να τα ακουμπήσουν) την πόλη τους, δείχνουν τον χειρότερο εαυτό τους..Ντροπή!

Σταυρούλα είπε...

Καλώς ήρθες! Πολλές φωτο θέλουμε να δούμεεεεεεε!