Τετάρτη, Οκτωβρίου 24, 2007

Καθημερινής τρέλλας εγκόλπια

Μου πέταξε το μπαλάκι η So far, για τα καθημερινά αντικείμενα εκείνα που συνεισφέρουν στη κατάστασή μου, αυτή της πάνως σκάλας, που βρίσκομαι μονίμως. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Αμαρτίες εξομολογημένες, ουδέποτε όμως συγχωρεμένες! Αμ πώς!

Ξεκινάμε με καφέ Νο. 1. 2. 3 που θα καταναλωθούν εντός μισής ώρας. Τα 3 γκλούπ! Εσπρέσσο και΄Αγιος ο Θεός. Illy που τον φτιάχνω στο σπίτι τον πίνω σκέτο ΦΑΡΜΑΚΙΙΙΙΙΙΙ!

Ανάμεσα στα φλυτζάνια και στις δουλειές, κυττάω λίγο και το μποστάνι. Κάθε μέρα όλα κάτι θέλουν, λίγο σκάλισμα, λίγο ξεβοτάνισμα, κανένα αγριόχορτο να βγεί, ακόμη και μιά καλή κουβέντα ή χάδι. ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΑΥΤΗ, (φέρτε μου έναν ζουρλομανδύα, αντί για μαντολίνο).
Μετά πάω γραφείο όπου στρώνομαι μπροστά στο όχι και τόσο παστρικό πληκτρολόγιο, είναι που τρώω τυρόπιττες και φύλλα πέφτουν ανάμεσα στα γραμματάκια..καλά μη δέρνετε πιά! Α! Ναί έχω ψώνιο με τις πένες, αυτή είναι η αγαπημένη μου που με ακολουθεί ΠΑΝΤΟΥ.
Το Moleskin βιβλιαράκι μου όπου ακουμπάω όλες τις αμπελοφιλοσοφίες μου πρίν σας τις ξεφουρνίσω. Και άμα γεμίσει, το βάζω σε ζελατινούλα και σε ένα κουτί μεγάλο που έχω. Εχει πλάκα μετά απο χρόνια να διαβάζεις τις ανοησίες που έγραφες όντας μικρότερος. Οταν μετακόμισα βρήκα ένα τέτοιο κουτί που είχε μπλοκάκια σπιράλ που έγραφα όταν ήμουνα στο Γυμνάσιο..απίστευτο γέλιο, απο τότε ήμουνα ζουρλοπαντιέρα! Γονίδιο, τι άλλο!

Στο τέλος της ημέρας θα διαβάσω το αγαπημένο μου βιβλίο. Οποιο κι αν είναι αυτό. Είναι η καθημερινή μου απόλαυση, μιά ξεκούραση, μιά φυγή. (Το ποδήλατο δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα γιατί δεν ξέρω ποδήλατο! Mais oui! Υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι! Οσες φορές το επιχείρησα, έσπασα τα μούτρα μου, έφαγα τα γόνατά μου, μέχρι και χέρι έχω σπάσει!!! "Καρούλι" με φωνάζανε, κάτι ξέρανε οι άνθρωποι!



Να κάνω και τη κακκία μου. Να δώσω πάσες σε άλλους να αποκαλύψουν ή να μην αποκαλύψουν κι άλλο απο τι πάστα είναι πλασμένος ο προσωπικός τους κόσμος.

Εμπρός με βήμα ταχύ, έρχεται και η 28η, ακόμη κι αν δεν παρελάσετε, γράφτε κάτι

KV, xasodikis, katerina, cgp, Georgia

11 σχόλια:

xasodikis είπε...

Δώσε μου δυο τρεις μέρες καιρό...

An-Lu είπε...

Το ότι μοιάζουμε, στο έχω ξαναπεί...αναμείνατε στο feed reader σας δια ημέτρα ποστάκια επ αυτού του θέματος!

KV είπε...

:) Kαθόλου κακία :)))
Όμορφα η λίστα με τα απαραίτητα/ αγαπημένα σου. Ένα Moleskin και εγώ αλλά ... θα δεις!
φιλιά

snikolas είπε...

Και εγώ τους espresso μου τους πίνω σκέτους αλλά μου αρέσει και να βάζω γάλα! Να το δοκιμάσεις αν σου αρέσει το γάλα στον καφέ. Δεν θέλει πολύ, ίσα ίσα για να σπάσει.

Katerina ante portas είπε...

O δικός μου ο espresso σημαίνει βόλτα, έξω, αέρα, παρέα!
Ευχαριστώ για την πρόσκληση θα ανταποκριθώ ευθέτως! :)

Γ.Π. είπε...

Πολύ μου αρέσει αυτή η έκθεση των αγαπημένων μας!Πιστεύω ότι τα πράγματα μας μπορεί να μη δείχνουν ακριβώς ποιοι είμαστε αλλά σίγουρα αποκαλύπτουν ποιοι θα θέλαμε να είμαστε! Όσο για μένα επιλέγω να έχω γύρω μου τα πράγματα που θα ταιριάζουν σε αυτό που θα ήθελα όταν μεγαλώσω να γίνω. Το θέμα είναι βέβαια ότι μεγάλωσα ήδη χωρίς να τα έχω καταφέρει!

" Και αυτά που σου λεγα μικρός,
θα γίνω και θα κάνω,
ξέχνα τα είμαι υπάλληλος
και τρέχω και δεν φτάνω..."

Marina είπε...

xasodiki, μάλιστε να τελειώσετε πρώτα με τις δίκες και φιπιά και όποτε μπορείς μας γράφεις!

An-lu, αφού ξέρεις πόσο μ' αρέσουν οι Ζυγοί! Για έλα!

kv, για να δούμε και τα δικά σας, για να δούμε!

snikolas, Τους πρώτους πρωϊνούς καφέδες τους πίνω σκέτους για να στανιάρω. Οι μετέπειτα 4,5,εσπρέσοι (νέο γραμματικό λήμμα εδώ. Θαυμαστε με!)είναι macchiato με λίγο γάλα για να καταλήξουμε στους 6,7 που έχουν και ζάχαρι. Λελέκι τη νύχτα βέβαια!

katerinaki, καφές με βόλτα και παρέα..τι μου λές τώρα. Γίνονται αυτά τα πράγματα? Αααα! Θέλω να κλάψω. Αντ' αυτού περιμένω να γράψεις και ελπίζω να εδεήσει ο μπογκερας να με αφήσει να μπώ στη σελίδα σου.

Marina είπε...

Καημέ, τι πάει να πεί έχεις μεγαλωσει? Ανήκουστο! Ποτέ δεν μεγαλώνουμε αληθινά, παραμένουμε πάντα παιδιά με πολλά παιχνίδια και όνειρα!

So_Far είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.. έχουμε και κοινή αγάπη στις πένες .. είδες τί βγάζουν τα παιχνίδια;
Φιλιά !

xasodikis είπε...

Και δε με λες; Το κόνσεπτ είναι να τα βάλουμε αυτά ο καθένας στο βλογ του, ή να φιλοξενηθούν κάπου μαζεμένα;

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Μαρινάκι μου, ευχαριστώ για την πρόσκληση!!! Ελειπα κι άργησα, τρέχω να φωτογραφίσω!