Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2008

7

Με κάλεσε ο Σωτήρης να γράψω για τις 7 πληγές του...χαρακτήρα μου, δλδ για 7 αλήθειες που με σταυρώνουν, 7 κουσούρια ή προτερήματα που με διακατέχουν χωρίς ψέμματα. Ο Πινόκιο θα πάει μουτρωμένος για ύπνο.
1) Παρορμητική-straight forward

2) Απόμακρη. Κλείνω τα αισθήματά μου μέσα μου και δεν καταλαβαίνει κανείς πως αισθάνομαι. Αντίστοιχα κλείνω έξω απο τη ζωή μου, αυτούς που δεν πάω. Προστασία.

3) Ανθεκτική - resilient. Στις μεγάλες φουρτούνες δεν αντιστέκομαι. Δεν παλεύω και δεν μαχομαι. Υποχωρώ. Μόλις περάσει η μπόρα, σηκώνομαι, τινάζω τις σκονες απο τα ρούχα μου, μαζεύω ότι έμεινε και ξαναρχίζω απο το Α αν χρειαστεί. Εχω μάθει απο τα 11 μου χρόνια να επιβιώνω, μόνη χωρίς κανένα στήριγμα. Βαδίζω σύμφωνα με το ένστικτό μου.
4) Παρατηρητική. Εχει σχέση με την Ανθρωπολογια που είχα μελετήσει παλιά. Παρατηρώ τα πάντα, τους ανθρώπους, τι λένε, τι εκφράζουν, πώς το λένε, τι αισθάνονται. Παρατηρώ τη φύση, τα πουλιά, τα λουλούδια, ό,τι μας περιβάλλει. Παρατηρώ και φωτογραφίζω στιγμές.

5) Ανησυχώ πολύ για τους γύρω μου, για την υγεία τους, την ευτυχία τους. Ισως γιατί δένομαι μαζί τους, η ευτυχία τους συμπίπτει και με τη δικιά μου.

6) Οταν κάτι δεν μου κάθεται καλά ψάχνω για φυγές. Τα ναρκωτικά δεν μ' αρεσουν έτσι έχω κολλήσει στο Ιντερνετ, αμα δεν έχω ΠιΣι με πιανει στερητικό σύνδρομο σαν τους αλκοολικούς.

7) Εκτιμάω τη φιλία σχεδόν πάνω απ' όλα τα άλλα συναισθήματα. Οι φιλοι μου είναι λιγοι, που ζούν ανά τον κόσμο. Εχω φιλίες πάνω απο 30 χρόνια. Δινομαι ολόψυχα σ'αυτούς που θεωρώ φίλους.
Τελος.
Τη σκυτάλη ας την πάρει η Yoryia αν θελει και η So far

10 σχόλια:

Psipsinel είπε...

tha simfoniso me to noumero 2 ke ego kapos etsi ime

patsiouri είπε...

Κι'εμένα με πιάνει στερητικό όταν πέσει η connex...σαν πρεζάκι τελειωμένο κάνω!

Γεωργία είπε...

Καλά, εννοείται ότι μου τη βιδώνει τελείως χωρίς internet ή, έστω, pc.
Επίσης εννοείται ότι θα αποδεχτώ την πρόσκληση ;)

"ζαχαρούλα.." είπε...

κι όμως.. κάπως έτσι σε περίμενα!!!!

καλημέρα!!

An-Lu είπε...

Μοιάζουμε πάαααρα πολύ που να πάρει!!!!

issallos είπε...

καλημερα Κυριες μου....να κερασω λιγο καφε....τσιγαρο...λικερ ;.....
... ηρθα απ οτι φαινεται ακαλεστος στο πανηγυρι....διαβασα ολιγην καθημερινη τρελα...και μπορω να πω οτι ολοι μας ... μοιαζουμε ....
απλως ανθρωποι !!!!
....χαιρετω σας....

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Θα μείνω στο 5, παρότι μοιάζουμε και στα υπόλοιπα σημεία. Και θα μείνω στο 5, γιατί κάποια στιγμή πριν από χρόνια το ανέλυσα και κατέληξα ότι ανησυχώ για τους άλλους (κάποιες φορές περισσότερο κι απ΄ότι ανησυχώ για μένα!), για λόγους πολύ εγωιστικούς. Αν τους συμβεί κάτι κακό, θα διαταραχτεί και η δική μου ηρεμία. Ενώ τα άσχημα που συμβαίνουν σε μένα, λόγω ανθεκτικότητας, τα ξεπερνάω μόνη μου. Αυτή μου η διαπίστωση βέβαια, δεν με έκανε να ανησυχώ λιγότερο.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση...
Μεταξύ μας τώρα, και να μην τις έγραφες αυτές τις αλήθειες, λίγο πολύ τις γνωρίζουμε όσοι σε διαβάζουμε... παιδιόθεν!!!!!

(εμ, εμείς, εσύ κι εγώ εννοώ, έχουμε "συναντηθεί" σχεδόν σε όλη τη μπλογκόσφαιρα :) )

Την καλησπέρα μου

panagiota είπε...

Mαρινάκι να'μαι και πάλι!!!!
Κατι ξέχασες να γράψεις καλό μου...
Για εκείνα τα αφοπλιστικά χαμόγελα σου και το άκρατο χιούμορ σου δεν ανέφερες τίποτα...

Φιλιαααααααααααααα κουκλάκι μου και καληνύχτα

Marina είπε...

Ευτυχώς θεέ μου που υπάρχουν και άλλες αλεπούδες με κομμένη ουρά και νοιώθουν στερητικό σύνδρομο χωρίς ΠιΣι!.

Ζαχαρούλα, καλό!

Αν-Λού, για να λές ότι μοιάζουμε κάτι θα ξέρεις..όμως στη πορεία, όσες φορές έχουμε βρεθεί μου δίνεις την εντύπωση τελείως reserved ανθρώπου, του λόγου μου όλο μπλά μπλά είμαι, φτερό στον άνεμο, με πάει όπου θέλει εκείνο. Σύν τα 3 πουλάκια που κάθονται!

Issale, ευτυχώς μοιάζουμε μεταξύ μας, παραμένουμε άνθρωποι με τις λύπες, με τις τρέλλες, με τις χαρές και τις κορδέλλες.

Georgia is coming to town, ωχχχχ! Μου έσπασε τα πόδια η ερμηνεία σου του 5. Το ανέλυσα και κατέληξα ότι θέλω να είναι οι δικοί μου καλά για να περνάνε εκείνοι καλά, άσχετα αν αυτό βοηθάει και εμένα. Εύλογα αν αρρωστήσω, δεν θα περνάει καλά ο άντρας μου και το αντίστροφο, ούτε κανείς θέλει να υποφέρουν οι δικοί του. Παράδειγμα, όταν η θεία Π είναι καλά η ζωή μου είναι πατίνι, όλο γκρίνιες και απαιτήσεις. Οταν αρρωσταίνει πάλι πατίνι είναι γιατί έχω και την ευθύνη των γιατρών. Οπότε δεν τίθεται θέμα εγωϊσμού. Ανησυχώ γιατί είμαι αγχώδης και ζουρλή. Αυτή την εξήγηση δίνω.

Σωτήρη Κ, παλιά καραβάνα συναντά άλλη παλιά καραβάνα..Χάθηκαν αυτά τα forums και portals..θυμάσαι τους καυγάδες και τον Φ. Λαμπαδά με τις φωτογραφίες του που ξεσήκωναν θύελλες? Εχουμε συναντηθεί εικονικά τόσες φορές και με τόσα ψευδώνυμα..που επιβάλεται να βρεθούμε έστω και μπροστά απο το πάγκο του ψαρά στη λαϊκή ;-)όπου θα συχνάζεις φαντάζομαι, ψάχνοντας για ουζομεζέδες.

Πώς είσαι Παναγιώτα μου, πώς είναι η μέση σου? Τα χαμόγελα, τα γέλια και το χιούμορ είναι απόρροια της καλής και ουσιαστικής συντροφιάς.