JellyPages.com

Δευτέρα, Αυγούστου 15, 2005

Κραυγές

Δεν είναι το ατύχημα με το αεροπλάνο που έγινε..πολλά αεροπλάνα έχουν πέσει και θα πέσουν από ανθρώπινη αμέλεια ..........είναι τι μένει.
Δεν είναι ο τρόπος των ΜΜΕ που περιγράφουν το συμβάν, οι δημοσιογράφοι σαν ύαινες που μυρίστηκαν είδηση να λένε τις βλακείες τους............είναι ο τρόπος που ζουμάρουν οι κάμερες στα υπολείμματα των ζωών αυτών..ένα παντελόνι..μία ελβιέλλα
Δεν είναι οι άνθρωποι που πέθαναν, γιατί πέθαναν, πώς πέθαναν, άνθρωποι πεθαίνουν κάθε δευτερόλεπτο της ώρας ..............είναι ο πόνος αυτών που ζούν χωρίς "εκείνους".
Αυτό που με θυμώνει είναι η έλλειψη ΕΥΘΥΝΗΣ απο αυτούς που στέλνουν ανθρώπους στο θάνατο με χαλασμένα μέσα μεταφοράς.......... για το κέρδος
Είναι η έλλειψη ΣΕΒΑΣΜΟΥ της τηλεόρασης, που απο τη μία έδειχναν το δυστύχημα και σε άλλα κανάλια, χορεύανε και τραγουδάγαν (MAD), ή δείχνανε τις γνωστές χαζο-τσόντες.

6 σχόλια:

Ανδρέας είπε...

Για μισό λεπτό. Την έλλειψη ευθύνης πως την αποδίδεις σε κάποιους με τόση ευκολία; Δεν υπάρχει ακόμα πόρισμα και κανείς δε γνωρίζει γιατί συνέβη ό,τι συνέβη. Αν αποδέχεσαι τις πρόχειρες αιτιολογίες που δείχνουν οι δημοσιογράφοι ύαινες που καταγγέλεις παραπάνω γίνεσαι το ίδιο χυδαία με αυτούς.
Όσο τώρα για την έλλειψη σεβασμού από MAD και σχετικούς, τι ακριβώς προτείνεις; Να παίζουν από το πρωί ως το βράδι το πένθιμο εμβατήριο να πέσουμε όλοι σε μαζική κατάθλιψη; Δεν έχει έρθει πια και το τέλος του κόσμου! Το MAD ΔΕΝ είναι ειδησεογραφικό κανάλι και καλά δείχνει ό,τι δείχνει. Αν πενθείς τόσο πολύ δες κάτι άλλο...
Σύγκρινε επίσης αυτή την τραγωδία με το τσουνάμι στην Ινδονησία. Είναι ασήμαντος ο αριθμός των νεκρών. Shit happens...

Marina είπε...

Σπασίκλα, έγινε ένα αεροπορικό ατύχημα στην Ελλάδα από πτώση Κυπριακού αεροσκάφους. Γεγονός. Τι άλλο πόρισμα θές?
Δεν κατακρίνω τα ΜΜΕ αλλά την αντιμετώπιση μερικών δημοσιογράφων (π.χ πώς σχολίασε δημοσιογράφος ένα γραπτό κάποιου μαθητή που διεσώθει - το γραπτό).
Η Κύπρος είναι αδελφή Ελληνική Χώρα. Οφείλουμε να την τιμούμε. Εστω και ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από όλα τα κανάλια θα ήταν αρκετή.

Lili είπε...

Emena με ενοχλησε που το βραδυ πηρε το ματι μου μια ταινια με αεροπλανα που ειχαν βομβες...


Οπως και τοτε με τους σεισμους, βαλανε το earthquake...και τοτε με τους πυργους to towering inferno...μαλακισμενα(οχι εσεις, αυτοι απο το "καναλι")

Πολιορκητής είπε...

Συμφωνώ με το σχόλιο της φιλοξενούσας για την απανθρωπιά των ειδησεογραφικών καναλιών. Έχουν πέσει πολύ χαμηλά και καλό θα ήταν να λαμβάνουν καένα γράμμα ή e-mail που να τους τα χώνει, μήπως και αλλάξουν.
Συμφωνώ όμως και με τον σπασίκλα, όσον αφορά το MAD και τα λοιπά μη ειδησεογραφικά κανάλια. Η δουλειά τους είναι να χαζοχαίρονται και ο καθένας με όπλο το τηλεχειριστήριο πορεύεται.
Νομίζω όμως ότι η lili έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο. Εκεί ακριβώς βρίσκεται το όριο. Στο να μην προκαλείς από αμέλεια ή άγνοια. Αυτό θα μπορούσαν να το προβλέψουν.

Δικηγόρος του Διαβόλου είπε...

Ώσπου να βγάλουν κάποιο επίσημο πόρισμα (όχι ότι θα είναι 100% αξιόπιστο) δεν μπορούμε να αποφανθούμε τι ήταν αυτό που έφταιξε για την τραγωδία, βασιζόμενοι μόνο στις ανευθυνότητες των καναλιών.
Οι δημοσιογράφοι των καναλιών είναι υπό κατηγορίαν, που έπεσαν σαν τα κοράκια στο ψοφήμι, κι εκμεταλλεύονται τον πόνο και την αγωνία του κοσμάκη. Το τι κόσμος έχει παρελάσει μπροστά από τις κάμερες και τι αερολογίες στην κυριολεξία, έχουν ακουστεί, δεν περιγράφεται. Ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του. Μόνο οι καναλάρχες τρίβουν τα χέρια τους και χαίρονται που βρέθηκε θέμα για να γεμίσει τις ώρες των σαχλών προγραμμάτων τους.
Δεν φταίνε όμως μόνο τα κανάλια. Τα μηχανάκια της εταιρείας που μετράει την τηλεθέαση, καταγράφουν νέα ρεκόρ, που σημαίνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρευαι για τις συμφορές που συμβαίνουν. Τελικά έχουμε τα κανάλια που μας αξίζουν και να μην παραπονιόμαστε.

E17ST02X είπε...

xazo-tsontes?