Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2005

ΑΙΣΧΟΣ

Ποντίκια λέει ο Σκάϊ, βρήκανε μέσα σε πιάτα σούπας στο Δρομοκαϊτειο νοσοκομείο, όχι ολόκληρα αλλά υπολλείμματα ποντικιών, κουραδάκια, ένα κεφαλάκι εδώ, μιά ουρίτσα εκεί ..


Και προφανώς θα τα σερβίρανε στους ασθενείς που παρόλλο που έχουν ψυχικές διαταραχές διέκριναν τα ποντίκια, τα υπολλείμματά τους και τι άλλο δεν ξέρω που έπεσε στο καζάνι της σούπας που έφτιαχνε ο μάγειρας, αλλά που εκείνος δεν το πρόσεξε, έτσι κατέληξε στα πιάτα..
Και απο πού έπεσαν τα ψόφια ποντίκια? Απο το ταβάνι ή σουλατσάριζαν ελεύθερα πάνω στις κουζίνες και στους πάγκους, ή κατοικούσαν μονίμως μέσα στις κατσαρόλες? Στις οποίες άπλυτες όπως ήταν ο μάγειρες έβαλε τα υλικά της σούπας του?

Φαντάζομαι ότι οι κατσαρίδες θα θεωρούνται και pets, σαν γατάκια και σκυλάκια του σαλονιού, θα τις χαϊδεύουν και ίσως να τις βγάζουν βολτούλες με το λουρί..

ΑΙΣΧΟΣ!
Τι πράγματα είναι αυτά!. Πού ζούμε?

10 σχόλια:

Τζιτζίκος είπε...

otane hmouna fantaros sthn larisa piname gala me pontikokourada kai kanenas eyaggelatos den asxolhQhke.

alla apo thn allh sthn lesxh axiwmatikwn ths larishs poso (axem) sperma serbirotan se piata axiwmatikwn htane allh istoria.

ola ayta einai zhthmata paidias kai politismou. na xairomaste ton periklh kai ton aristotelh alla na prosgeiwnomaste kai ligo me ta xalia mas.

Ανώνυμος είπε...

Είναι το απόλυτο μπλιάχ!!!!

Το Δρομοκαϊτειο (είνια και κοντά μου τοπικά και ψυχολογικά) πρέπει να προταθεί για Χρυσό Σκούφο

Unknown είπε...

τιμής ένεκεν των ελεύθερων πολιορκημένων του Μεσολογγίου ;)

Ο Φοβερός είπε...

Katse, pao na fero mia berga apo tin klimataria kai tha perilaboume tous upefthinous....

τσέλιγκας είπε...

Μακάρι στο Δρομοκαΐτιο τα ποντίκια να ήταν το μόνο πρόβλημα. Αυτά τουλάχιστον εξολοθρεύονται με τα άλλα τρωκτικά τι κάνουμε είναι το θέμα.
Οι συνθήκες εκεί είναι δύσκολες τόσο για νοσηλευόμενους όσο και για τους νοσηλευτές.
Αλλά αυτό είναι άλλη μια μεγάλη πονεμένη ιστορία...

Marina είπε...

Ηθελα να ήξερα πότε το ελληνικό κρά(κρά κρά)τος θα μας λυπηθεί εμάς τους τρελλούς ή μη πολίτες του. Δεν απέχουμε πολύ όλοι μας όπως πολύ σωστά είπε ο not_the_boy_next_door απο το να εγκλειστούμε σε ιδρύματα, άσυλα, μοναστήρια για να ησυχάσουμε..αλλά βλέπω ούτε και εκεί δεν θα ξεφύγουμε απο αυτούς...

Katerina ante portas είπε...

Νομίζω ότι για να έχει δικό του μαγειρείο το Δρομοκαϊτιο, όχι cetering σαν άλλα δημόσια Νοσοκομεία, είναι σχέτη πρόκληση.
Σκέφτεσαι ότι σκέφτομαι; Ασύδοτοι ανταγωνιστές της ελεύθερης αγοράς, μπαίνουν στα αφύλακτα μαγειρεία και.. να οι πηχυαίοι τίτλοι!
ΠΡΑΚΤΟΡ ΘΟΥ-ΒΟΥ (& για την αντιγραφή: Κατερίνα)

Marina είπε...

Επίτηδες το κάνανε, λέει, για να πάρει άλλος το μαγειριό, και το ποντίκι το βάλανε την τελευταία στιγμή, ακόμη χειρότερα..

Unknown είπε...

Kοίτα, όντως, αν είχες κάνει σε πλοίο θα ήξερες ότι τα ποντίκια σουλατσάρους στο ταβάνι και βουτάνε καμιά φορά και στο πιάτο σου.... :p

Τώρα το συγκεκριμένο ποντίκι δεν ξέρω αν είχε κάνει σε πλοίο να το ξέρει :ppp

Marina είπε...

Προκειμένου να έχει τον τελευταίο λόγο, πετάει μία ηλίθια και κουφή ατάκα..για να κλείσει το θέμα ΣΟΥ, το οποίο βαρέθηκε!. Τυπική συμπεριφορά τραμπούκου. Σβήστον.

Θ.Λ.