Κυριακή, Φεβρουαρίου 03, 2008

Μα που πήγαν όλοι οι άντρες?

Την Παρασκευή που ήμουνα σε μία φιλική συγκέντρωση, έπεσα σε μία γυναικοπαρέα που έλεγαν τον καϋμό τους. Οι άντρες! (κάθε άντρας και καημός?). Ελεγε η μία, πως κάθεται και υπομένει τις τρέλλες ενός ιδιότροπου (ταινία με Μ. Κοντού-Γ. Κωνσταντίνου "Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα"), ώσπου να της βάλει στεφάνι και να ησυχάσει απο τη μάνα της που την έχει φάει πιά, έλεγε η άλλη πως χώρισε μετά απο 4ετή σχεση που όμως δεν οδήγησε σε γάμο και τώρα έχουν περάσει 4 μήνες και ψάχνει αντικαταστάτη του με το φανάρι..Απόρησα, πώς δεν βρίσκει δηλαδή, την κύτταξα, ασχημη δεν ήταν, δεν έχει άντρες στη δουλειά, στο γραφείο, στον ευρύτερο κύκλο της, στο Ιντερνέτ, στα πάρτυ, στις παραλίες..σιγά βρε παιδιά τα είδη προς εξαφάνιση!.

Με κύτταξαν καλά-καλά και μετά μου έκαναν ολόκληρη ανάλυση, ότι οι καιροί άλλαξαν στην Νεο-Ελλάντα, οι άντρες καπαρώνονται νωρίς και οι χωρισμένοι γρήγορα ξανα-δεσμεύονται. Αυτοί που μένουν λεύτεροι είναι οι gay και οι φίλοι τους και
- ότι οι άντρες δεν πάνε με αντροπαρέες στα κέντρα όπως παλιά για να κολλήσουν σε διάφορες μοναχικές γυναίκες, απλά κάθονται σπίτι τους και βλέπουν τηλεόραση, ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια, playstation ..και μετά κορίτσια τι? πλέξιμο, ράψιμο, βελονάκι, τι να πώ?
Με κύτταξαν αυστηρά..δεν είναι αστείο λέμε.
-οι δυστυχισμένες οι κοπέλλες πάνε μπουλούκι στα μπάρ, μόνες τους πίνουν, μόνες του χορεύουν και μονες τους γυρίζουν πίσω σπίτι αζευγάρωτες!
Ακούστε και αυτό να φρίξετε!
- πάνε πιά οι άντρες εκείνοι που κάθονταν στα καφενεία και κύτταγαν τα πόδια των γυναικών που πέρναγαν, πότε σφυρίζοντες και πότε αμολώντας λογάκια (μανάρα μ'), δεν τους τσιμπάνε πιά στα οπίσθια στα λεωφορεία (άκου επιθυμίες που έχουνε!!!), αντίθετα κάθονται κολλημένοι σε γιγαντοθόνες στα καφέ ή στο Ιντερνέτ χαζεύοντας τα βυζιά της κάποιας εικονικής ή πραγματικής σεξοβόμβας. Τσίτσιδες να βγούνε στο δρόμο πολύ που θα ασχοληθούνε παρά μόνο ίσως για να σχολιάσουν τα ψωμάκια τους!!

- Οι ζευγαρωμένοι άντρες κυττάνε δεξιά και αριστερά, θέλουν εφήμερες ξεπέτες αλλά κανένας τους δεν χωρίζει απο τη συμβία, της τα σέρνουν, τη κερατώνουν αλλά δεν την αφήνουν ΠΟΤΕ. Πάνε χάθηκαν οι άντρες, το ράφι των γυναικών που φτάσανε στα 35+ προβλέπεται ιδιαίτερα σκληρό, φροντίζουν και οι μάνες τους γι' αυτό! με τη μουρμούρα και τις γονυκλησίες για εγγονάκια.
Ετσι λοιπόν οι κυρίες αυτές ψάχνουν...

26 σχόλια:

Jason είπε...

Άντε ναι;
Υπάρχει τέτοια προσφορά γυναικών και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Πού ζω εγώ;

Εγώ ξέρω πως η γυναίκα έχει γεννηθεί με ένα πλεονέκτημα έναντι του άντρα.
Άμα μπει σε ένα μαγαζί και πει δυνατά "Σήμερα θέλω να κάνω σεξ", θα υπάρξει προσφορά σίγουρη, δεν πα' να 'ναι κουτσή, στραβή κι ανάποδη. Όχι πως θα βρει τον άντρακλα σε αυτήν την περίπτωση, αλλά θα υπάρξει πάντως προσφορά.
Αν μπει ο άντρας σε ένα μαγαζί και πει το ίδιο πράγμα, θα γελάσει όλο το μαγαζί. Δεν πα' να 'ναι και ο Μπραντ Πητ.

Άλλο αγάπη και άλλο σεξ, θα μου πείτε, όπως έλεγαν και οι HI5 τα χρόνια που μεσουρανούσαν στον έναστρο ουρανό της ελληνικής trash pop.
Whatever.

Εγώ ξέρω ότι αν οι γυναίκες έχουνε μεγαλώσει με ρομαντικές ταινίες και έχουν γίνει ένα με τις ηρωίδες του Sex and the city, με αποτέλεσμα να μη ρίχνουν τις απαιτήσεις τους πιο κάτω από το γοητευτικό πρίγκηπα του παραμυθιού, τότε λογικό είναι οι πρίγκηπες να σπανίζουν.

( χαριτολογώντας εννοείται, χωρίς καμία διάθεση μομφής απέναντι στις φίλες σου :) )

Ανώνυμος είπε...

Αν μου λες ότι είναι πάνω από 35 και δεν έχουν άντρα κάποιο ελάττωμα έχουν στο μυαλό. Τώρα τελευταία το έχω διαπιστώσει και στο νετ. Ανοίγουν ένα blog ή τρέχουν στα φορουμ και κλαίγονται. Αν τις παρακολουθήσεις λίγο ή ανταλλάξεις κανένα μήνυμα όλο και κάτι θα σου βγάλουν από μιζέρια μέχρι στρεσάρισμα και άγχος του κερατά. Και αυτό φαίνεται στα μηνύματα. Φαντάσου τι γίνεται στο real life.

Ο άντρας ζητάει 2 πράγματα λίγο σεξ και να μπορεί να τον έχει ξεκούραστο ψυχολογικά. Για να το πετύχει αυτό η γυναίκα πρέπει να του δείξει λίγο στοργή, ενδιαφέρον και σεβασμό για να μπορεί ο άντρας να την εμπιστευτεί και να είναι ήρεμος. Οι κυρίες αυτές τα εφάρμοσαν αυτά? Ή απλά τον γκάζωναν συνέχεια και τώρα δεν τους δίνει κανένας σπέρμα? Επίσης να τους πεις ότι ο άντρας μοιάζει με το βουκεφάλα. Για να τον δαμάσεις έχει ένα κόλπο. Αυτό πρέπει να το βρεις και θα το βρεις παρατηρώντας τον και θέτοντας το ερώτημα γιατί. Γιατί αντιδράει έτσι όπως αντιδράει. Έτσι θα βρεις τι θέλει και τι τον ενοχλεί. αν το καταφέρεις και μπορείς να του δώσεις χωρίς να πιέζεσαι αυθόρμητα αυτό που θέλει είναι για πάντα δικός σου υπό τον όρο ότι δεν θα τον πρήζεις και θα τον έχεις ήρεμο. Το σεξ άλλωστε αυτό το ρόλο παίζει. Ηρεμεί αλλά δεν είναι το μόνο που ηρεμεί.

Εγώ είμαι άντρας γύρω τα 35 ελεύθερος, εκτός Ελλάδας γιατί έχω μπλέξει με κάτι και θα μείνω άλλα 2 χρόνια. Έχω λοιπόν κάποιο αντικειμενικό λόγο. Οι φίλες σου αυτές τι λόγο έχουν?

έχω αποδεχτεί ότι θα μείνω μόνος γιατί δε θέλω στα 38 να κάνω ένα βιαστικό γάμο συμβιβασμού με κάποια 35 που έχει ξεμείνει και ψάχνει εναγωνίως να βρει κάποιον και θα μου έρθει με τη λογική του συμψηφισμού εσύ 38 εγώ 35, τι καλύτερο περιμένεις να βρεις, μόνος σου θα μείνεις αν δε με πάρεις. Ασε τις λοιπόν να κλαίγονται.

Marina είπε...

Jason, κατ αρχήν εσύ είσαι νινί, αυτές είναι 35+, άσε που αποσκοπούν το γάμο! Τη κουβέντα δεν την έγραψα ολόκληρη, αφού είχανε χιλιοπαραπονεθεί και βρίσει τους αρσενικούς, τους λέω, τόσοι μετανάστες έρχονται στην Ελλάδα, γιατί όχι και με αυτούς? Επεσε στην αρχή σιωπή και μετά έγινε το ΣΩΣΕ..γιατί δεν τους θέλουν τους ξένους γιατί είναι μπαλωμένοι..προτιμούν παπούτσια απο τον τόπο τους, με λεφτά και καλο-χρυσωμένα!. Πώς να μη φεύγουν τρέχοντας οι άντρες!!

Jason είπε...

Προσέξτε τα λόγια σας κυρία μου, το νινί είναι λέξη παρεξηγημένη από τότε που μεγάλη ερμηνεύτρια μας τραγούδησε ότι σέρνει και καράβι άμα λάχει. :)

Marina είπε...

Ανώνυμε, έγραψα το άρθρο αυτό για τις συγκεκριμμένες που γνώρισα σε φιλικό σπίτι, γιατί φρίκαρα. Δεν είναι δυνατόν νέες κοπέλλες μορφωμένες να έχουν τέτοια μυαλά!
Δυστυχώς όμως βλέπω απο αυτά που γράφεις ότι έτσι είναι! Και βέβαια όσο το κυνηγάς, τόσο αυτό σου φεύγει..δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξυπνάδα για να το καταλάβει κανείς!. Σε κανένα άντρα δεν αρέσει να τον θεωρούν τρόπαιο, μόνο για τη κουλούρα!
Και το γεγονός ότι στα δικά μου 35 είχα ήδη χωρίσει μία φορά και ξαναπαντρευτεί το θεώρησαν "τύχη που συμβαίνει 1 στο εκατομμύριο".
Και όπως μου είπε μία "Να παντρευτώ για 1 ώρα και ας χωρίσω μετά! Οι χωρισμένες έχουν άλλον αέρα" (στα κούφια μυαλά τους άραγε?)

Marina είπε...

Jason, θα με σφάξει ο πατέρας σου αμα σου τύχει κανένα 35+ σκαρί, πεινασμένο για νινί, εξαιτίας μου!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο προηγούμενος ανώνυμος των 10:52:00 μμ. Δε θα βάλω όνομα παρόλο που έχω blog για να μη βρω το μπελά μου από καμιά από αυτές.

Μαρίνα, λυπάμαι που θα το πω αλλά δεν τις λυπάμαι. Δεν πρόκειται να βρουν άντρα κι αν βρουν θα χωρίσουν σε χρόνο ρεκόρ. Είναι ανίκανες να έχουν άντρα κι επικίνδυνες για κάθε άντρα. Όπως σου είπα προτιμώ να μείνω μόνος. Από τη στιγμή που κάτι μου στράβωσε στη ζωή μου και με τράβηξε πίσω με αποτέλεσμα να είμαι εκτός Ελλάδας στην ηλικία μου, αποδέχομαι το τίμημα που πλήρωσα, δηλ. το να μείνω μόνος αν και δε μου αρέσει. Αλλά όχι με μια τέτοια. Καλύτερα να αγοράσω μια Ρωσίδα πόρνη με χαρτιά πόρνης και να κάνω και ψυχικό που θα την βγάλω από την πορνεία. Οι πιθανότητες να τα πάω καλύτερα με την πόρνη παρά με αυτές όχι μόνο εγώ αλλά κάθε άντρας είναι περισσότερες.

Η ζημιά ξεκινάει από τις μανάδες τους. Τους έχουν γεμίσει το κεφάλι να βρουν το φραγκάτο μορφωμένο καλό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο για να παντρευτούν. Τέτοιοι δεν υπάρχουν. Η ζωή είναι δύσκολη και θα πρέπει να βάλουν πλάτη. Επίσης είναι αυτές που όταν ήμασταν 25 μας έφτυναν και μας κορόιδευαν γιατί παλεύαμε να κάνουμε κάτι στη ζωή μας. Είναι αυτές που όταν πήγαμε φαντάροι μας παράτησαν ή μας κεράτωσαν, είναι αυτές που όταν χρειαστήκαμε λίγο συμπαράσταση (να μας γράφουν κανένα mail εδώ στα ξένα που τα βράδια μιλάμε με τον τοίχο) μας γράφανε εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Πως θέλουν να βρούνε άντρα? Τι μπορούν να του δώσουν? Με πράξεις εννοώ όχι στη φαντασία τους. Η απάντηση είναι τίποτε. Συνεπώς αν θέλουν να μείνουν έγκυες να πάνε σε μια τράπεζα σπέρματος αν κι εγώ θα προτιμούσα να το πετάξω στη θάλασσα παρά να το δώσω σε τράπεζα για να το πάρουν κάτι τέτοιες.

Ανώνυμος είπε...

Είδα ότι γράφεις και στο hungry for life. Πολύ καλό μπλογκ. Διατηρώ κι εγώ ένα με μαγειρική μικρό και ειδικό αλλά δε μπορώ να σου το πω τώρα άλλη φορά θα βρεις κάποιο σχόλιο :)

Ο προηγούμενος ανώνυμος

An-Lu είπε...

Προφανώς οι συγκεκριμένες συνομιλήτριές σου "πήδησαν" μια τάξη, αυτήν της αναζήτησης του εαυτού τους...άν δεν ξέρουν ποιές είναι οι ίδιες, πως θα καταλάβουν ποιός είναι ο άντρας που τους ταιριάζει;

xaos είπε...

Το έχω ακούσει πολλές φορές τελευταία.Δεν ξέρω τι συμβαίνει και υπάρχει τέτοια έλειψη. Μήπως υπερπροσφορά!!

Ανώνυμος είπε...

Χελώνα καμιά έλλειψη και καμιά υπερπροσφορά. Απλά οι άντρες έχουν βαρεθεί τα καπρίτσια και μπροστά στο ρίσκο του διαζυγίου της καταστροφής της ψυχικής τους υγείας κλπ. απέχουν. Κοινωνική ενστικτώδης αντίδραση είναι για την προστασία τους. Αυτό θα προκαλέσει μια παρενέργεια ότι κάπου θα μαζευτούν οι γυναίκες στον τρόπο που φέρονται. Πως να σου το πω είναι μιας μορφής διαπραγμάτευση μεταξύ των 2 φύλων. Αν δε συμμορφωθείτε δεν έχει κουλούρα ή κοκό. Και ναι μεν αυτή η γενιά θα πάει χαμένη, γιατί ο άνθρωπος δεν αλλάζει, αλλά ή επόμενη θα στρώσει.

Ο προηγούμενος ανώνυμος.

Marina είπε...

Αν-Λού, καλά, να ήσουν' απο καμμιά μεριά να τις άκουγες να μην ξέρεις τι να κάνεις να γελάσεις ή να κλάψεις. Και το στυλάκι εκείνο που σε κάνει να θέλεις να φύγεις ΓΡΗΓΟΡΑ, να μην ακούς και κυρίως να μη βλέπεις!.

Lina είπε...

εγώ που τα ακούω αυτά κι από 25χρονες τι να πω;;;;

έλεοοος!

Marina είπε...

Lina, πρώτα να τους φέρεις κανένα τσίγκινο πιάτο στο κεφάλι να τις ταρακουνήσει καλά..γιατί με αυτά τα μυαλά..καλά κρασιά για γάμο!
Χριστέ μου, δεν θα άντεχα να τις ακούω!

Ανώνυμος είπε...

Ρε κορίτσια τι να σας πω! Τέτοια συμπαράσταση και κατανόηση δεν την περίμενα :) Μήπως μας δουλεύετε? Αφού πάντως δεν τις αντέχετε εσείς φανταστείτε οι έρημοι οι άντρες.

patsiouri είπε...

"Aς παντρευτώ για μια ώρα κι ας πεθάνω!!!!"
Τα είπες όλα!!!!
Αν το άκουγα θα κυλιόμουνα ακόμη κάτω στο χαλί της οικοδέσποινας!

Λοιπόν, επειδή έχω ακριβώς το αντίθετο πρόβλημα και όλοι με θεωρούν ιδανική για ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ θές να τους δώσω τα τηλέφωνα των πρώην μου???
Αν και τους λυπάμαι!

Ανώνυμε έχεις απόλυτο μα απόλυτο δίκιο, με μία μόνο ένσταση! Μη γενικεύεις! Κυκλοφορούν έξω και γαμώ τα κορίτσια από 15 μέχρι 85...αλλιώς δε θα είχα φίλες!
Νευρωτικές και νευρωτικοί θα υπάρχουν πάντα!

Α, και όποιος αλιτήριος ή αλιτήρια ενδιαφέρεται για τα φράγκα του πλησίον του, ας ήταν μάγκας να στρώσει τον κώλο του να τα βγάλει μόνος του!

patsiouri είπε...

Επίσης, έχω να δηλώσω πως δεν είναι και τόσο τραγικό να είσαι μόνος σου, χωρίς δεσμό εννοώ. Όχι ότι δεν είναι πρόβλημα, αλλά βρε αδερφέ δεν έχεις και καρκίνο!
Αυτές κάνουν λες και ήταν σε τροχαίο και τους έχουν κόψει τα πόδια!

Katerina ante portas είπε...

Ωχ ωχ η ..καψερή και έχω να ανησυχώ για τρεις.. ;)

Ανώνυμος είπε...

patsiouri γράφεις: Ανώνυμε έχεις απόλυτο μα απόλυτο δίκιο, με μία μόνο ένσταση! Μη γενικεύεις! Κυκλοφορούν έξω και γαμώ τα κορίτσια από 15 μέχρι 85...αλλιώς δε θα είχα φίλες!
Νευρωτικές και νευρωτικοί θα υπάρχουν πάντα!

Α, και όποιος αλιτήριος ή αλιτήρια ενδιαφέρεται για τα φράγκα του πλησίον του, ας ήταν μάγκας να στρώσει τον κώλο του να τα βγάλει μόνος του!


Δε γενικεύω. Απλά το ποσοστό των γυναικών που σκέφτονται έτσι είναι μεγάλο ή τώρα ήρθε στην επιφάνεια γιατί παλιότερα τις πάντρευαν καταναγκαστικά. Επίσης γενικά έχω παρατηρήσει ότι σε εποχές γενικά παρακμιακές ή παρακμή συνίσταται στο ότι αντί π.χ. 10% σκάρτους έχεις 20% και η διατάραξη αυτής της ισορροπίας αρκεί για να δημιουργήσει προβλήματα στην κοινωνία. Και μη μου πεις ότι δεν είναι αυτό κοινωνικό πρόβλημα. Όχι το πως σκέφτονται οι γυναίκες αυτές. Αυτό είναι ψυχολογικό αλλά οι συνέπειες είναι κοινωνικό πρόβλημα. (Κάποιοι άντρες μένουν μόνοι, οικογένειες δε γίνονται παιδιά δε γεννιούνται κλπ)

Επίσης δεν εννοώ τα φράγκα. Φράγκα δεν έχω μεταπτυχιακές σπουδές κάνω. Όσο είμαι πάνω από τα βιβλία ποτέ μα ποτέ δε με ρώτησε καμιά πως είναι η ζωή μου και γενικότερα για τις σκέψεις μου εκτός από μια γαλλοελβετίδα. Επίσης στο στρατό ξέρεις πόσα παιδιά με πτυχίο παράτησαν? Εγώ όχι δεν είχα κοπέλα τότε.

Δηλ. τι θέλουν το σούπερ γκόμενο που να είναι φραγκάτος, ωραίος, κοσμογυρισμένος, με καλές σπουδες, τελειωμένος φαντάρος και με καλή ψυχολογία, που να ταιριάζουν? Δύσκολο. Επίσης αυτός ο σούπερ γκόμενος επειδή όταν ήταν μη σούπερ τον έφτυναν τώρα την πέφτει σε πιπίνια. Σου λέει. Οι τριανταπεντάρες είναι έτσι όπως είναι ή πιπίνι βρω ή αυτές ο βαθμός χαζομάρας ίδιος είναι μόνο στα ποιοτικά χαρακτηριστικά διαφέρει. Οπότε πιπίνι και οι κυρίες μένουν στο ράφι.

Κοίτα ο άντρας είναι σαν τη μετοχή πρέπει να επενδύσεις στην προσδοκία. Αν βρεις αυτό που σου κάνει σαν ψυχολογία, σα χαρακτήρας, σαν άνθρωπος δεν τον αφήνεις να φύγει γιατί στα μπακάλικα δεν πουλάνε άντρες. Θα είσαι όμως δίπλα του όσο διαβάζει ή όσο είναι φαντάρος. Επίσης ένα καλό τακτικό ζευγάρι βγάζει φράγκα περισσότερα από ότι βγάζει ο άντρας μόνος του. Ένας άντρας τακτικός με μια καλή γυναίκα βγάζει πολύ περισσότερα από όσα θα έβγαζε αν ήταν μόνος του. Για πες μου τώρα. Τι να βγάλει κάποιος που θα πάρει μια τέτοια.

Marina είπε...

patsiouri, δεν σε προλαβαίνω! ΕΓΡΑΨΕΣ λέμε!. Οχι δεν κυλίστηκα στο χαλί, κάθε τόσο πήγαινα στο μπάνιο για να γελάσω με την ησυχία μου αφού στο τέλος η οικοδεσποινα τρόμαξε μή με πείραξε κάτι απο το φαγητό της!.
Σαν και σένα ήμουνα και εγώ παλιά, όσο απεχθάνομαι τις δεσμεύσεις, τόσο με ήθελαν για σύζυγό τους..και επειδή δεν τσίμπαγα κυνηγούσαν την άμοιρη τη μητέρα μου, να μου ζητούν τη χείρα..Εφευγε τρέχοντας και εκείνη..όλο εκδρομές πηγαίναμε τότε!!!
Δώσε και στον ανώνυμο καμμιά δεκαριά τηλέφωνα απο τις φίλες σου, όχι τις τρελλές, τις άλλες τις λογικές..εκεί στα ξένα, να μη στενοχωριέται όντας μπάκουρας..

Marina είπε...

Κατερίνα, σίγουρα οι κόρες σου δεν θα έχουν τέτοια απουσία μυαλών!
Να σου αφιερώσω ένα παλιό τραγούδι του Βοσκόπουλου "Ψύλλοι στ' αυτιά μου μπήκανε..βρε πώπώ" γιατί καθώς φαίνεται ούτε άντρες δεν υπάρχουν στην Ψωροκώσταινα, πλέον.. τι άλλο θα πάθουμε!

Ανώνυμος είπε...

Μπα δε στεναχωριέμαι πλέον. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου :)

Σοφία είπε...

Έχετε ανοίξει μεγάλη κουβέντα. Αν κρίνω από τις φίλες μου, όσες είναι ελεύθερες στα 35+ είναι ή λόγω επιλογής (ΟΚ) ή λόγω χαζομάρας/ατυχίας (έκατσαν με έναν τσιφούτη άνθρωπο 10 χρόνια και μετά ή αυτός την έκανε με ελαφρά ή αυτές δεν άντεξαν άλλο και χώρισαν) ή λόγω στιμάδας π.χ. ο ένας τους μυρίζει, ο άλλος τους βρωμάει. Αυτές οι τελευταίες είναι οι πιο δύσκολες, γιατί και να τους γνωρίσεις κάποιον από την παρέα σου, αρχίζουν να του βρίσκουν κουσούρια - o ένας είναι πολύ μικρός, ο άλλος πολύ μεγάλος, ο τρίτος πολύ λεπτεπίλεπτος, ο τέταρτος πολύ χοντροκομμένος... ε αει σιχτίρ πια! Όποια έχει πολλές απαιτήσεις ας βρει μόνη της άντρα, και να μην με πρήζει ότι χάθηκαν οι άντρες γιατί εγώ βλέπω πολλούς τριγύρω. Ας ανοίξουν κι αυτές τα μάτια τους να τους δουν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει λόγω επιλογής. Υπάρχει ή δε βρήκα ή για κάποιο λόγο δε μπορώ να βρω ή για κάποιο λόγο δε θέλω να βρω. Για να καλύψω όλα αυτά ανακοινώνω ότι είναι επιλογή μου. Π.χ. μια γνωστή μου που δεν έχει άντρα έχει κάποιο πρόβλημα στη σεξουαλική της ζωή. Το έχω καταλάβει από υπονοούμενα. Λέει ότι είναι επιλογή της.

Ανώνυμος είπε...

Όταν για κάποιο λόγο δεν θέλεις να βρεις, αυτό δεν είναι επιλογή σου; Δηλαδή όλοι όσοι δεν έχουν μόνιμη σχέση πάει να πει ότι κάτι φταίει; Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για γάμο και οικογένεια, κάποιοι περνάνε καλά και χωρίς έτερο ήμισυ. Τουλάχιστον εγώ γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τη γνώμη μου όχι. Όταν δε θες να βρεις κάτι τρέχει. Συγχωρούνται περιπτώσεις από πρόσφατους χωρισμούς ή άλλους αντικειμενικούς λόγους που σε οδηγούν να μη μπορείς να βρεις. Π.χ. μια δασκάλα σε ένα έρημο νησί τι να βρει? Ενας που πρόσφατα έχει χωρίσει τι να βρει αν δεν έχει συνέλθει?