Πέμπτη, Αυγούστου 10, 2006

Fetish Αυγούστου


O Ελληνας οδηγός
Μοναδικός στο είδος του. Σπάει όλους τους κανόνες. Το αυτοκίνητο έχει γίνει προέκταση του πέους του, το πήρε για να το δείξει, τη δύναμή του, το καμάρι του, για να δείξει πόσα απίδια βάνει ο σάκκος, το καβαλλάει σαν το άτι του και φεύγει..Φάτε τη σκόνη μου.
Οδήγημα πάντα αριστερά και γρήγορα, τις προσπεράσεις μας πάντα απο δεξιά, ιδιαίτερα κολλάμε στο κώλο των μπροστινών που πάνε με 50 δεξιά για να προχωρήσουν λίγο, εμποδίζουν τα ραμολί (άει μωρή πλύνε τα πιάτα σου) και βιαζόμαστε.
Μετά βγάζουμε την κεφάλα μας αριστερά, αγριοκυττάμε τον/την που βρίσκεται στη μεσαία λωρίδα, άντε να βγάλουμε και κανένα χέρι, κάνουμε σφήνα και μπαίνουμε..
"Οταν στρίβεις πρέπει να βγάλεις φλάς" λέει η γυναίκα.. σιγά, τα φλάς είναι για τους φλούφληδες, εγώ είμαι άντρας.
Το κόκκινο φανάρι είναι προειδοποιητικό α) άμα είσαι κοντά του σε προειδοποιεί ότι αν το πατήσεις θα περάσεις β) άμα είσαι κοντά αλλά υπάρχει ο νομοταγής λαμάκας μπροστά, προλαβαίνεις να κάνεις σφήνα και να περάσεις, γ) αν είσαι μακριά, ε! τι να κάνουμε, ας σταματήσουμε να φτιάξουμε το μαλλί, να πιούμε μιά γουλιά φραπέ, να φτύσουμε και λίγο έξω. Το κίτρινο φανάρι δεν καταλαβαίνεις την ύπαρξη του εκτός αν το βάλανε να προειδοποιεί να μαρσάρουμε..
Τι υποννοείς ότι κέρδισα ένα καφάσι μπανάνες με το σπαθί μου? Γιατί πίθηκος είμαι?
2)Παρκάροντας στο σούπερ μάρκετ
Εδώ μπλέκονται τα φύλλα. Αποδεικνύεται ότι και οι γυναίκες έχουν φετίχ. Μεγάλα. Απύθμενα, με φυμέ κάλτσες, ζαρτιέρες και ouvert κυλοττάκια... Αύγουστο μήνα όλο το υπόγειο πάρκινγκ άδειο. Που πάει η μαντάμ και το βάζει? Στη τελευταία θέση, πρίν το στρίψιμο για την έξοδο. Και δεν μιλάμε για ένα smart αλλά για ένα μεγάλο τζίπ. Πώς να στρίψεις? Θα πρέπει να κάνεις όπισθεν...το πάρκινγκ άδειο και εσύ να κάνεις μανούβρες..
Η το άλλο το πιό ωραίο. Εχεις ψωνίσει και φορτώνεις τα πράγματα στο αυτοκίνητο. Είσαι το μοναδικό αυτοκίνητο στο χώρο, μπροστά τουλάχιστον 10 θέσεις άδειες, το ίδιο και πίσω σου. Ερχεται η μαντάμ και παρκάρει δίπλα σου. Ο καθρέφτης της ακουμπάει στον δικό σου. Δεν μπορείς να ανοίξεις την πόρτα του οδηγού γιατί δεν χωράς. Την κυττάς, σε κυττάει. Οχι δεν πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα, για κάτι άλλο πιό βαθύ, πιό ωραίο.. Σου λέει "εδώ είναι η θέση μου, πάντα εδώ παρκάρω" , αρχίζεις να τα παίρνεις. Μήπως γράφει και το όνομά σου κάτω? "η κα Μπουφίδου"
Πάς στο αυτοκίνητο βγάζεις το καφάσι με τις μπανάνες.
"Μα που τις πάτε τις ξεφλουδισμένες μπανάνες και τις μπανανόφλουδες? Οχι, μη! Οχι στην εξάτμιση...καλά, καλά, πώς κάνετε έτσι..φεύγω τώρα αμέσως.. μα τι κόσμος είναι αυτός, ζούγκλα έχουμε γίνει, ούτε να παρκάρεις δεν μπορείς.."
3) Η παραλία
Εδώ έχει πολλά βίτσια. Πιάστε πρώτο τραπέζι πίστα.
Νούμερο πρώτο ο σφίχτης, μπρός πίσω περνάει και ξαναπερνάει μπροστά σου. Γυαλίζει και βρωμάει ολόκληρος, γυαλίζει απο τα αντιηλιακά που έβαλε για να γυαλίζει και βρωμάει απο τα αντιηλιακά που έβαλε για να γυαλίζει. Γύρω του πλήθος ερωτευμένες σφίγγες.., κρατάς την αναπνοή σου και κυττάς αλλού, που θα πάει θα δεί ότι δεν ..και θα φύγει.
Νούμερο δύο οι ρακέττες. Απο τότε που ήμουνα παιδί κάποιοι παίζανε ρακέτες στις κατάμεστες με κόσμο παραλίες. Και όλο έχαναν τα μπαλάκια, τα μπαλλάκια που πέφτανε στα πιό απίθανα μέρη, στη κεφάλα του ενός, στο στήθος της άλλης.. κλπ. Και όλοι τους βρίζανε και εκείνοι καμάρωναν..ναί βρίσε με κι άλλο.. ανάβω.
Νούμερο τρία το φαγοπότι. Δεν μιλάμε για αναψυκτικά εδώ και φραπέδες αλλά για σουβλάκια, τυρόπιττες, καρπούζι που θα τα φάς μετά τον μπάνιο σε απόσταση αναπνοής απο τον διπλανό σου που δεν την βρίσκει να μυρίζει την τσίκνα ή την τυρίλα..Α! Φεύγοντας μη ξεχάσεις να πετάξεις τις καρπουζόφλουδες έξω απο τους σκουπιδοντενεκέδες.., ή τις θάβεις στην άμμο. Μπράβο καμάρι μου!
Νούμερο τέσσερα, οι μαμάδες. Σύνηθες φαινόμενο, ο μικρός κάνει λασπόλουτρα ή ανοίγει τρύπες στην άμμο, πετάει νερά και γενικά φέρεται σαν παιδί. Αντίστοιχα φέρεται η τσιρίζουσα μαμά/γιαγιά "Νικολάκηηηηη! Βγές έξω να φάς".. Ο Νικολάκηηηης βέβαια έχει συνηθίσει και δεν ιδρώνει τ' αυτί του, ιδρώνει όμως το δικό μας.. Αχ! Ηρώδη, κούκλε μου, απ' τις μαμάδες έπρεπε να αρχίσεις..

10 σχόλια:

Unknown είπε...

Συμφωνοδιαφωνώ (με κόλλησε η KV).

Η έπαρση και η επιδειξιομανία είναι εντελώς ηλίθιες σαν συμπεριφορές, το αυτό και η γυφτιά και η ασέβεια. Αλλά στα υπόλοιπα, αν υπάρχει μέτρο, δεν υπάρχει πρόβλημα... Και τα παιδάκια θα παίξουν, και τις ακέτες μας θα παίξουμε και το βόλεΰ μας κοκ... Η παραλία δεν είναι για μόνο καθισιό και έχουν όλοι δικαίωμα να πράττουν όπως θέλουν, σεβόμενοι πάντα τους υπόλοιπους...

Τώρα εγώ ποτέ δεν έπαθα κάτι από μπαλάκι ή μπάλα...

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα...κλασσικά εικονογραφημένα!Θα συμφωνήσω με τον darthiir ως ένα σημείο.Μου αρέσει να παίζω ρακέτες-απλά,πηγαίνω "τέρμα Θεού" για να μην ενοχλώ κανέναν...;)

Ανώνυμος είπε...

"Wonderful Greeks"

απλά άλλαξα το σλόγκαν του ΕΟΤ

ONOMATODOSIA είπε...

pote 8a ginete eurwpaioi epitelous...

Unknown είπε...

Ποτέ;

x είπε...

μπορώ να συμπληρώσω τον ελληνα οδηγό στην παραλία; που παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω από το κεφάλι σου και μετά, ανοίγει τις πόρτες και βάζει τα σκυλάδικα τέρμα για να κάνει ηλιοθεραπεία και ταυτόχρονα να ψυχαγωγείται;
μου φαίνεται θα γράψω ένα Post γι' αυτό!
και μόνο που το θυμήθηκα, τρελλάθηκα.

Σταυρούλα είπε...

Μαρίνα,χαχαχα!Περιγράφεις με πολύ χιούμορ όλ' αυτά που μας τρελαίνουν! :))

Chloe, you've got a point! ;)

Marina είπε...

Darthiir, συμφωνοδιαφωνώ και εγώ (μαζί σου δηλαδή)όμως όπως λές "σεβόμενοι πάντα τους υπόλοιπους" δεν βλέπω πώς ο ρακετίστας με σέβεται όταν πετάει το μπαλλάκι στην πλάτη /στο κεφάλι μου κάθε τόσο..Να παίξει ρακέτες αλλά όχι μέσα στον κόσμο, τεράστιες είναι οι παραλίες, ας πάει πάρα κεί.

Evelina z13, είσαι πολύ σωστή το ίδιο εννοούσα και εγώ.

onomatodosia, δεν ξέρω πότε, σίγουρα όμως το διασκεδάζουμε κατά βάθος..

Chloe, χμμ! Welcome to the club! Το καλύτερο άσμα που άκουσα φέτος σε παραλία ήταν της Χαράς Βέρα "θα κάνω ζημιές, δεν θέλω παντρειές" στη διαπασών..

renata, αν μη τι άλλο σαν Ελληνες έχουμε πλάκα!

An-Lu είπε...

Αχ!!!! και λιγα λές!
Θα προσθέσω στη συλλογή σου μόνο 2 ακόμα φαινόμενα:
- Οι 2-3 θέσεις για ΑΜΕΑ που έχουν μεγάλα σούπερμαρκετ είναι ΠΑΝΤΑ κατειλημμένες (από ΑΜΕΑ στο μυαλό και στην κοινωνική ευαισθησία)
- Το αναβόσβυσμα των φώτων του πισινού όταν πας με 170 χλμ/ω στην Αττική Οδό και οδηγείς Πούντο.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΕΝ το κάνουν αυτό υπό τις ίδιες συνθήκες, αν πας με 140 χλμ/ω και οδηγείς Αλφα147. Συμπέρασμα? η ταχύτητα είναι υποκειμενική και σε συνάρτηση με το όχημα που οδηγεί ο μπροστινός (η μπροστινή έστω!)

maggie είπε...

καλά τα περιγράφεις τέλεια...
ακριβώς όπως είναι...
απλώς θα πρέπει να διαφωνίσω με τους ρακετάδες... γιατί είμαι κ εγώ μία...
και ζητάω πολύυυυυυυ ευγενικά συγγνώμη αν ΄χτυπήσω κατά λάθος(του άλλου χαχα) κάποιον...

xxx